Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal mitybos būdai

QUOTE(U-Star @ 2014 12 08, 11:25)
Ačiū Dievui, kol kas taip ir yra. Ir pamiegoti leidžia, ir laiko sau turiu, tikrai pagal vardą elgiasi.  thumbup.gif 
Sveikinu su svorio pajudėjimu. Tik nenusivaryk su ta ketoze į kokią nesveikatą. Nėr ji labai gėris, nors tu ką.  ax.gif Va, Katinone ir Lumi, ir Naiste  kiek daug  svorio numetė normaliai valgydamos. Gražu pažiūrėti!

Nu ir pamiegoti, ir nepamirsti forumu leidzia! Jegele thumbup.gif

Dekui uz sveikinimus biggrin.gif Mes su vyru dabar kaip ir lenktyniaujam tik atvirkstine tvarka - as metu,o jis auginasi svori, abu labai is leto, bet uztikrintai thumbup.gif

O jei man svoris judetu normaliai valgant tai nebuciau parisus su tom anglim taip grieztai, bet kad nejudejo, tai teko imtis priemoniu. O kad nusivarysiu tai tikrai nemanau, nes baisi savimyla esu tongue.gif O ir siaip sventes arteja, tai kas ten zino kaip baigsis po visu kepsniu kepsneliu, vyneliu ir t.t.

Tiesa mergnos, repetavau ta mini sokoladini tortuka is voro tinkle. Nugi ir sustingo superiskai (kaip ir minejau reikia naudoti ne kokoso piena, o kokoso grietinele) ir skonis paaaasakiskas! Net mano vyrui patiko, tik jam saldumo truko, nes as numazinau datuliu, man ir taip saldu buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -sky-: 08 gruodžio 2014 - 10:40
Sveikos, merginos smile.gif

Niu ką, Vokietijoje viskas čiki piki, pusryčiams viešbuty rinkausi kiaušinius, daržoves ir vytintą kumpį, turėjau avokadų, kokosų sviesto ir aliejaus, cikorijos kavos. Kartą vakarieniavom restorane, tai New York cut steak'ą sukapojau su troškintom kubeliais supjaustytom cukinijom ir dubeniu žalių salotų. Užtekdavo pavalgyt du kartus, užtekdavo smile.gif

Gal galit kuri įmest mūsų paleo blogo nuorodą? Ten turbūt pilna naujienų, receptų ax.gif

Klausykit, dalinamės atrastais desertais-bus Kalėdoms, Naujiems. Žinau tik Juoduką, Aguoninį ir mažąjį šokoladinį, dar Vorestos varškinį ax.gif

Ką Kūčių vakarienei ruošit? Aš mąstau apie įvairiai paruoštas silkutes, žuvį. Kas dar? Kūčiukus paleo gaminsit? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 12 08, 20:49)

Ką Kūčių vakarienei ruošit?

kaip visada-riebią žąsį lotuliukas.gif mano šeimoj tokios tradicijos.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 12 08, 19:49)
Kūčiukus paleo gaminsit? wink.gif

Kaip juos daryt? lens.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2014 12 08, 20:07)
kaip visada-riebią žąsį  lotuliukas.gif mano šeimoj tokios tradicijos.

Tikra mesede laugh.gif
Mes zasi kaledoms palikom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 12 08, 21:41)

Mes zasi kaledoms palikom  cool.gif

Tai mudviem tos pat žąsies užteks ir porai dienų. Nemaža, riebi. nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 12 08, 20:50)
Tai mudviem tos pat žąsies užteks  ir porai dienų. Nemaža,  riebi. nestuke.gif .

O kaip marinuojat/prieskoniuojat?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 12 08, 20:07)
kaip visada-riebią žąsį  lotuliukas.gif mano šeimoj tokios tradicijos.

Jo jo, čia kaip mes su SB adventaujam su pilnais žandais mėsos ir riebalų biggrin.gif Bet užtat atsisakėm malonumų-kavos, vyno, šokolado, sūrių, grietinėlių, šv. ir džiovintų vaisių, riešutų ir pan., va čia tai suprantam susilaikymas, pailsėjimas, susikaupimas, nusiraminimas smile.gif Žąsis gėris, bet brangios gyvatės cool.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 12 08, 20:41)
Kaip juos daryt?  lens.gif

Nežinau, galvojau gal kas perskaitėt kur interneto platybėse biggrin.gif Tikriausiai su kokiais kokosų ar kitų riešutų miltais ax.gif

Mergiukai, niu..blog'iuko nuorodą, plyz 4u.gif
Atsakyti
Su kūčiukais gali būt sudėtinga, kai kiaušinių negalima naudot. Gali būt sunku sulipdyt paleolietiškus miltus g.gif
Atsakyti
http://paleoreceptai.lt/
Atsakyti
Aš nesuprantu, kam išsikalinėti lygioje vietoje ir apskritai tuos kūčiukus gaminti. biggrin.gif Nu nevalgai tokio produkto, kaip jis originaliai gaminamas - t.y. kvietinių miltų su aguonomis - ir nevalgai. Čia panašiai, kaip vegetarai, daržovines dešras ir mėsainius kepantys.

Hippie, kokiame mieste reziduojate? smile.gif
Atsakyti
Tradicijos juk, ne visu seimose visi yra paleo 4u.gif Mesos man per Kucias ne ne ne..

Ziurekit, ka ponas googlas man ismete:

http://www.gaspadine...o-slizikai-4060

Kazka pakeitus visai ymanoma ir sukurpti kuciukus biggrin.gif

Nors as labiau virtinuku su grybais ieskociau recepto ax.gif

Atsakyti
Tai nieks blog'o mūsų neatsimenat?

QUOTE(estetė @ 2014 12 08, 21:28)
Su kūčiukais gali būt sudėtinga, kai kiaušinių negalima naudot. Gali būt sunku sulipdyt paleolietiškus miltus  g.gif

Na taip, tiksliai... ax.gif

QUOTE(juste10 @ 2014 12 08, 21:30)

thumbup.gif Koks gražus lietuviškas puslapiukas smile.gif

QUOTE(zomša @ 2014 12 08, 21:34)
Aš nesuprantu, kam išsikalinėti lygioje vietoje ir apskritai tuos kūčiukus gaminti. biggrin.gif Nu nevalgai tokio produkto, kaip jis originaliai gaminamas - t.y. kvietinių miltų su aguonomis - ir nevalgai. Čia panašiai, kaip vegetarai, daržovines dešras ir mėsainius kepantys.

Hippie, kokiame mieste reziduojate? smile.gif

Išsikalinėčiau dėl vaikų, kad mažiau grūdų gautų. Tai apie viską taip galima sakyti ir apie pana cotas ir apie paleo pyragus, tortus ir kitus gardumynus, net ir kokoso sviestas-nuodėmė, nes jis man kaip saldainis smile.gif. Nieko blogo nematau kokioj bananinėj duonoj su kokoso miltais, jei tuo tik pasilepini, o to nėra kasdieniškame meniu.

Reziduoju Kaune. Dėl ko klausi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 08 gruodžio 2014 - 22:49