sveikos merginos

pasirodysiu ir as is tyliu skaitytoju. daug skaiciau apie ta ketoze jusu dikusijas, ir padariau isvadas, akd as joje irgi sedejau kai buvau whole30/ kada klausiau kas man yra su tuo galvos svaigimu ir kitais negalavimais

bet nieks nepatare, nepasake. bet tada man buvo savijauta kraupi, labai blogai jauciausi.
QUOTE(Hippie @ 2014 12 08, 19:49)
Ką Kūčių vakarienei ruošit? Aš mąstau apie įvairiai paruoštas silkutes, žuvį. Kas dar? Kūčiukus paleo gaminsit?
as radau toki receptuka, kuri turiu issisaugojusi:
*300g maltų migdolų,
*200g maltų anakardžių,
*100g medaus,
*1/4 šaukštelio vanilės,
*100g aguonų.
Viską sumaišyti į kočiojamos tešlos masę. Jei bus per tiršta, dedam dar medaus, jei per skysta dar maltų migdolų. Iškočiojam lazdeles, jas pjaustom norimo dydžio kūčiukais. Dedam į džiovyklę ir džiovinam 40°C kol išdžius (apie 10h)
as juos bandysiu daryti sau su vyru, nes kiti neivertins, vistiek valgys parduotuvinius, aisku, ir vaikams kepsiu normaliu dar kuciuku.
QUOTE(Hippie @ 2014 12 08, 22:48)

Koks gražus lietuviškas puslapiukas
ta proga eisiu dar atnaujinsiu, bo uzleidau biski per visus begimus lekimus
QUOTE(-sky- @ 2014 12 09, 09:08)
Nznz kokio ten blogo adreso Hippie reiakalauja, bet va pasiudesiu, kad paleoreceptai.lt visai apsnudes, nagi merginos dalnames dalinames!
Apie desertus kalbant, as ruosiuosi savaitgali si
keistai paprasta morku pyraga ismeginti , bet jauciu dziovintu vaisiu mazinsiu ir kitu saldziu reikalu velgi, nes man TAIP saldu viskas paskutiniu metu, kad net pykina
aga, sky, ziuriu visai aprimo

einu ta proga ikelsiu receptuku, vis gaminu pafotkinu, nu bet ner laiko kada sudeti

dabar viska metu ir atnaujinu
o as kepiau morku keksiukus, nu man isties labai sknu buvo, ir MB jais dziaugesi

bus kuciom irgi