QUOTE(Margaretta @ 2014 12 06, 14:34)
Aš negaliu tavęs įžeisti, ne stavęs nepažįstu.O senmergė- ne keiksmažodis, tai bendrinis žodis, kas tau tiesiog tinka, kaip , kad man tiktų apibūdinimas- išsiskyrusi, ar gyvenanti susidėjus.
Tiesą sakant, nelabai tikiu, kad tą draugą turi, bet tegul. Žinai, ką manau? Ogi,kad tu tiesiog nerandi to vyro, kuris su tavimi norėtų šeimos. Kaip ir dauguma čia rašančių.
Vaikų turėjimo dėl slaugos aš nepateisinu, bet vaikų nenorėjimo, kad reikės jiems skirti laiko , nesuprantu.
Papildyta:
Žavesėli, draugaučiau su tavim

Jei būtum tokia nuoširdi, kaip paskutiniu metu.
O labai nemėgstu tik susireikšminimo, kitų neigimo ir savęs aukštinimo
Man toks pasakymas, kad nėra normalių vyrų, o aš va, kokia faina, tai vėžį varo, nes dauguma nerandančių taip maskuoja savo neradimo nusivylimą. Turiu daug ieškančių pažįstamų, tai ta dainelė jau nusibodo
Aš ir dabar savo mašinos numerių nežinau..
Gali netikėti ir manyti, ką nori. O aš tiesiog kaifuoju, kad gyvenu viena. Nuo vaiko mėgdavau būti viena. Didžiausia laimė, kai tėveliai išeidavo į darbą ir būdavau viena namie. O aš nesuprantu vaikų norėjimo, visai nesuprantu. Taigi, abipusis nesupratimas. Draugą turiu, jis susitaikė, kad esu, kokia esu. Jei nepalieka, matomai, tinka. Ir aš turiu ieškančių pažįstamų, nors nesuprantu tų paieškų, na, bet žmogaus teisė ieškoti. O jei man pasiūlytų draugas kartu gyventi, pasiūlyčiau skirtis.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 06, 14:37)
Tu realiai žinai nors vieną tokią šeimą? Abejoju. Nes tai kažkokia nesąmonė, kurią kažkokia durnė sugalvojo ir dabar keli tai kaip kokį kuloną su rubinu. Nežinau, nemačiau, nesusidūriau nei su vienu tokiu ar panašiu reiškiniu. Yra tokių šeimų, kurios labai prieš vaikų emigraciją, prieš tolimą emigraciją, nuoširdžiai nenorėtų, nesvajoja, kad vaikai gyventų JAV, Australijoje ar kur kitur, kur gyvenime galbūt pamatys ypatingai retais atvejais. Bet tai, kad gimdytų vien dėl to, vien dėl slaugos. Nežinau, nemačiau, nesutikau, negirdėjau.
Oi, labai daug savo aplinkoj turiu tokių, kur nenori vaikų. Bent 7 šeimas, kur, tas matosi iš tolo, vaikai tiesiog erzina. Prie vienos moters vaikas, gal 3 metų, prisilietė ranka, matėsi, kad net nusipurtė. Vyrą erzina vaiko klykimai ir t.t. O, kad augina dėl slaugos, turiu tik vieną porą. Sako, nereikėtų, kad kas senatvėję žiūrėtų, tikrai nesikankintumėme. Taip atsitiko, kad tik vieną porą tokią turiu. Bet matosi, kad kančia jiems tas vaikas, žiauru žiūrėt.