Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 12tema

Mishellina 2 . laikiau uz tave kumscius tongue.gif SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=misheliina2,2014 11 20, 21:17]
tai va iki siol negaliu patiketi, laukiu skaiciuku, mergaites linkiu kiekvienai pamatyti toki vaizda, aciu didelis visoms uz palaikyma, as jus visas stipriai apkabinu blush2.gif (man cia jau hormonai...)

Misheliina2, dideliu dideliausi sveikinimai!!!
Super naujienos!!! Linkiu, kad mazuliukai abu pas tave pasiliktu smile.gif Ir ta kortele prasom kaip reikiant apvirusuoti biggrin.gif
Lauksim ryt skaiciuku smile.gif
Atsakyti
Mergaites, ka daryti su likusiu gonaliu? g.gif Ar jis dar gali buti kam nors tinkamas? Liko praktiskai pilna dezute, sumaisyta, ne piestukas doh.gif

RositaK, kas naujesnio, geresnio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 20, 20:17)
tai va iki siol negaliu patiketi, laukiu skaiciuku, mergaites linkiu kiekvienai pamatyti toki vaizda, aciu didelis visoms uz palaikyma, as jus visas stipriai apkabinu blush2.gif (man cia jau hormonai...) Tikiuosi mano maziukas(ai) ir toliau stipriai kabinsis i mane ax.gif

Super thumbup.gif ir mes tave stipriai stipriai apkabiname, pamačius testukus net susigraudinau... blush2.gif Nuostabu, dabar tau tik daug teigiamu emocijų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 20, 22:16)
Mergaites, ka daryti su likusiu gonaliu? g.gif Ar jis dar gali buti kam nors tinkamas? Liko praktiskai pilna dezute, sumaisyta, ne piestukas doh.gif
RositaK, kas naujesnio, geresnio? blush2.gif

Jis mėnesį galioja nuo sumaišymo,tai gal kam reikia 4u.gif

tikrai mūsų Rositėlė tyli,nieko nerašo verysad.gif Rosita kaip tu wub.gif

mishelina tyliai,tyliai sveikinu!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 20, 21:17)
tai va iki siol negaliu patiketi, laukiu skaiciuku, mergaites linkiu kiekvienai pamatyti toki vaizda, aciu didelis visoms uz palaikyma, as jus visas stipriai apkabinu blush2.gif (man cia jau hormonai...) Tikiuosi mano maziukas(ai) ir toliau stipriai kabinsis i mane ax.gif

Ech, koks gražus vaizdas thumbup.gif ir kiekvieną kartą tie du brūkšniukai vis kitaip atrodo, vis kitokią priešistorę turi. Labai labai sveikinu wub.gif ir džiaugiuosi wub.gif

du mano plazdenantys mažiai irgi siunčia linkėjimus naujai užsikabinusiems mažiams linkėjimus wub.gif ir būtinai visiems pakeliui esantiems mažiams linkim gero kabinimosi wub.gif
Atsakyti
Merhaba thumbup.gif
Po įtempto pusdienio galiu pagaliau atsipūsti karsta.gif
Behceci klinikoje irgi žmonių nemažai. Bet priėmė laiku.
Ilgai konsultavo gyd.G.Karlikaya. Išdėstė FET pranašumus, mat tyrimai rodo, kad su FET didesnis pastojimų skaičius nei šviežiam IVF, nes gleivinė nebeveikiama hormonų. Užšaldo visus geriausius embrionus trečią dieną, jei llieka mažiau nei 5 tai šaldo antrą dieną. Atšildymas paveikia tik 5% embrionų.
Žodžiu, histero.kolkas nedarė, nors.matė miomą, cistą ir dar kažkokį šviesų darinuką. Histero. ir injury planuotume punkcijos metu.
Išrašė prieš IVF Climara pleistrus nuo 21c.d.kas antrą dieną iki IVF ir Cetrotide nuo 22c.d.tris dienas iš eilės.
Internetas labai ne koks, tai kol išsiunčiau doh.gif tai kolkas tiek

Gal kam liko Climara keli pleistriukai, tai nepirkčisu naujos dėžutės ax.gif

Michelina, labai sveikinu 4u.gif ir laukiam HCG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 20 lapkričio 2014 - 22:43
Mishellina 2 sveikinu mergyt , niugi nuostabu clap.gif wub.gif

Atsakyti
[quote=misheliina2,2014 11 20, 21:17]
Vyras is tikruju virsvalandzius sinadien dirbo, as net i wc neejau laukiau jo doh.gif lotuliukas.gif
Nu ka mergaites pasidalinsiu savo testais, is tikruju testus dariau nuo pirmadienio 5dpi, siandien buvau nuejus progesterono atsakymo ir kai pridaviau kraujuka tai man padare nestumo testa laboratorijoje, is tikruju galvojau kad zeme slista is po koju nes buvo 1 pagaliukas be po kokiu 2-3min. pasirode antra juostele, is to dizaugsmo net laborante apkabinau doh.gif lotuliukas.gif Jos zino, kad cia jau 4 bandymas buvo...

Jeee... thumbup.gif Misheliina2, D, kokia laime..nu itiketinai neitiketina, ania? wub.gif Kazkas nepakartojamo!!! Labai laiminga uz Jus (gaila, kad Mam miega, tai negaliu jai pasakyti - ji irgi labai dziaugsis).Stebuklas..sveikinam!!!
Atsakyti
Misheliina2, nuosirdziausi sveikinimai jusu seimai 4u.gif
Papildyta:
RositaK, su nauja pradzia 4u.gif ir kuo greiciau tau patirti nestuke.gif dziaugsmus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 21, 00:40)
Gal kam liko Climara keli pleistriukai, tai nepirkčisu naujos dėžutės ax.gif

Rositel, gi as tau az rasiau, kad jei riekes Climara, nepirk, nes as turiu 2 pleistrus, tiek ir reikia 4u.gif
Su puikia pradzia 4u.gif
Misheliina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 20, 23:40)
Užšaldo visus geriausius embrionus trečią dieną, jei llieka mažiau nei 5 tai šaldo antrą dieną.
Išrašė prieš IVF Climara pleistrus nuo 21c.d.kas antrą dieną iki IVF ir Cetrotide nuo 22c.d.tris dienas iš eilės.

galvojau blastutes šaldo, tai dar geriau, kad 3d. embrionus, ačiū už dar vieno klaustuko galvoje panaikinimą

o pala, ar tau ne policistinės?kaip čia taip ilgas protokolas, aš vis galvojau, kad su policistinėm tai jau tik trumpas g.gif
na ir prašom plačiau mirksiukas.gif juk klausimų visą krūvą buvai pasirašiusi biggrin.gif
Atsakyti