Mishellina 2 . laikiau uz tave kumscius
SVEIKINU
[quote=misheliina2,2014 11 20, 21:17]
tai va iki siol negaliu patiketi, laukiu skaiciuku, mergaites linkiu kiekvienai pamatyti toki vaizda, aciu didelis visoms uz palaikyma, as jus visas stipriai apkabinu
(man cia jau hormonai...)
Misheliina2, dideliu dideliausi sveikinimai!!!
Super naujienos!!! Linkiu, kad mazuliukai abu pas tave pasiliktu
Ir ta kortele prasom kaip reikiant apvirusuoti
Lauksim ryt skaiciuku
tai va iki siol negaliu patiketi, laukiu skaiciuku, mergaites linkiu kiekvienai pamatyti toki vaizda, aciu didelis visoms uz palaikyma, as jus visas stipriai apkabinu
Misheliina2, dideliu dideliausi sveikinimai!!!
Super naujienos!!! Linkiu, kad mazuliukai abu pas tave pasiliktu
Lauksim ryt skaiciuku
Mergaites, ka daryti su likusiu gonaliu?
Ar jis dar gali buti kam nors tinkamas? Liko praktiskai pilna dezute, sumaisyta, ne piestukas
RositaK, kas naujesnio, geresnio?
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 20, 20:17)
(man cia jau hormonai...) Tikiuosi mano maziukas(ai) ir toliau stipriai kabinsis i mane
Super
QUOTE(Comma @ 2014 11 20, 22:16)
Mergaites, ka daryti su likusiu gonaliu?
Ar jis dar gali buti kam nors tinkamas? Liko praktiskai pilna dezute, sumaisyta, ne piestukas
Jis mėnesį galioja nuo sumaišymo,tai gal kam reikia
tikrai mūsų Rositėlė tyli,nieko nerašo
mishelina tyliai,tyliai sveikinu!!!!!
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 20, 21:17)
(man cia jau hormonai...) Tikiuosi mano maziukas(ai) ir toliau stipriai kabinsis i mane
Ech, koks gražus vaizdas
du mano plazdenantys mažiai irgi siunčia linkėjimus naujai užsikabinusiems mažiams linkėjimus
Merhaba
Po įtempto pusdienio galiu pagaliau atsipūsti
Behceci klinikoje irgi žmonių nemažai. Bet priėmė laiku.
Ilgai konsultavo gyd.G.Karlikaya. Išdėstė FET pranašumus, mat tyrimai rodo, kad su FET didesnis pastojimų skaičius nei šviežiam IVF, nes gleivinė nebeveikiama hormonų. Užšaldo visus geriausius embrionus trečią dieną, jei llieka mažiau nei 5 tai šaldo antrą dieną. Atšildymas paveikia tik 5% embrionų.
Žodžiu, histero.kolkas nedarė, nors.matė miomą, cistą ir dar kažkokį šviesų darinuką. Histero. ir injury planuotume punkcijos metu.
Išrašė prieš IVF Climara pleistrus nuo 21c.d.kas antrą dieną iki IVF ir Cetrotide nuo 22c.d.tris dienas iš eilės.
Internetas labai ne koks, tai kol išsiunčiau
tai kolkas tiek
Gal kam liko Climara keli pleistriukai, tai nepirkčisu naujos dėžutės
Michelina, labai sveikinu
ir laukiam HCG
Po įtempto pusdienio galiu pagaliau atsipūsti
Behceci klinikoje irgi žmonių nemažai. Bet priėmė laiku.
Ilgai konsultavo gyd.G.Karlikaya. Išdėstė FET pranašumus, mat tyrimai rodo, kad su FET didesnis pastojimų skaičius nei šviežiam IVF, nes gleivinė nebeveikiama hormonų. Užšaldo visus geriausius embrionus trečią dieną, jei llieka mažiau nei 5 tai šaldo antrą dieną. Atšildymas paveikia tik 5% embrionų.
Žodžiu, histero.kolkas nedarė, nors.matė miomą, cistą ir dar kažkokį šviesų darinuką. Histero. ir injury planuotume punkcijos metu.
Išrašė prieš IVF Climara pleistrus nuo 21c.d.kas antrą dieną iki IVF ir Cetrotide nuo 22c.d.tris dienas iš eilės.
Internetas labai ne koks, tai kol išsiunčiau
Gal kam liko Climara keli pleistriukai, tai nepirkčisu naujos dėžutės
Michelina, labai sveikinu
Mishellina 2 sveikinu mergyt , niugi nuostabu
[quote=misheliina2,2014 11 20, 21:17]
Vyras is tikruju virsvalandzius sinadien dirbo, as net i wc neejau laukiau jo
Nu ka mergaites pasidalinsiu savo testais, is tikruju testus dariau nuo pirmadienio 5dpi, siandien buvau nuejus progesterono atsakymo ir kai pridaviau kraujuka tai man padare nestumo testa laboratorijoje, is tikruju galvojau kad zeme slista is po koju nes buvo 1 pagaliukas be po kokiu 2-3min. pasirode antra juostele, is to dizaugsmo net laborante apkabinau
Jos zino, kad cia jau 4 bandymas buvo...
Jeee...
Misheliina2, D, kokia laime..nu itiketinai neitiketina, ania?
Kazkas nepakartojamo!!! Labai laiminga uz Jus (gaila, kad Mam miega, tai negaliu jai pasakyti - ji irgi labai dziaugsis).Stebuklas..sveikinam!!!
Vyras is tikruju virsvalandzius sinadien dirbo, as net i wc neejau laukiau jo
Nu ka mergaites pasidalinsiu savo testais, is tikruju testus dariau nuo pirmadienio 5dpi, siandien buvau nuejus progesterono atsakymo ir kai pridaviau kraujuka tai man padare nestumo testa laboratorijoje, is tikruju galvojau kad zeme slista is po koju nes buvo 1 pagaliukas be po kokiu 2-3min. pasirode antra juostele, is to dizaugsmo net laborante apkabinau
Jeee...
QUOTE(RositaK @ 2014 11 21, 00:40)
Rositel, gi as tau az rasiau, kad jei riekes Climara, nepirk, nes as turiu 2 pleistrus, tiek ir reikia
Su puikia pradzia
Misheliina
QUOTE(RositaK @ 2014 11 20, 23:40)
Užšaldo visus geriausius embrionus trečią dieną, jei llieka mažiau nei 5 tai šaldo antrą dieną.
galvojau blastutes šaldo, tai dar geriau, kad 3d. embrionus, ačiū už dar vieno klaustuko galvoje panaikinimą
o pala, ar tau ne policistinės?kaip čia taip ilgas protokolas, aš vis galvojau, kad su policistinėm tai jau tik trumpas
na ir prašom plačiau