Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 12tema

QUOTE(Atisa @ 2014 11 21, 09:18)
Rositel, gi as tau az rasiau, kad jei riekes Climara, nepirk, nes as turiu 2 pleistrus, tiek ir reikia  4u.gif
Su puikia pradzia  4u.gif

Ok 4u.gif 4u.gif man Climara reiks dėtis nuo 21d. kas antrą dieną iki mėnesinių, t.y. 21cd, 23,25,27,29. Dėžutę nusipirkau(4vnt), bet jei iki 29c.d.neateit mmm tai dar reiks klijuotis.
O kaip ten po jos-laiku ateina mmm? g.gif

Dar apžiūrėjo mano skydliaukės mazgą-užčiuopė jį(apie 1.8cm), apčiupinėjo krūtinę ir paėmė kažkokį tepinėlį iš gimd.kaklelio

Aive, 4u.gif viliuos mažiukai sparčiai dauginasi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2014 11 21, 09:30)
o pala, ar tau ne policistinės?kaip čia taip ilgas protokolas, aš vis galvojau, kad su policistinėm tai jau tik trumpas 

O tai Climara yra slopinamasieji, kaip diphereline? g.gif
Kad kažko labai daug neklausinėjau, sakė stsipalaiduot biggrin.gif
Ir dar užakcentavo, kad svarbiausia kad turit savo kiaušialąsčių, todėl NESUSTOT, pas juos ar kitur bet turi pavykt.
Dar, kad nuo embrionų kokybės priklauso 95% pastojimas, visi kiti - pvz.injury -tik max 5%gali ptidėti.

O Memorial nešaldo embrionų todėl, kad turi pateikti mėnesines ataskaitas, o juk FET tik po kelių ciklų gaunas. Todėl jie negali naudotis geru pastojimų lygiu su FET.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 21 lapkričio 2014 - 08:47
QUOTE(RositaK @ 2014 11 21, 10:44)
Ok 4u.gif  4u.gif man Climara reiks dėtis nuo 21d. kas antrą dieną iki mėnesinių, t.y. 21cd, 23,25,27,29. Dėžutę nusipirkau(4vnt), bet jei iki 29c.d.neateit mmm tai dar reiks klijuotis.
lygiu su FET.

Oho, kiek daug tau reikes, man is viso 2 tereikejo 4u.gif Jo, cia panasiai, kaip Dipherelinas 4u.gif As su antru pleistru ir i TR atvaziavau, po to pati nusilupau. O mmm kai turi ateiti po paskutines injekcijos per 1-4 dienas atrodo, tai man ant rytojaus kaip laikrodukas ir atejo - vos ne lektuve blink.gif doh.gif gerai, akd as ne is tu "plaukianciu" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 21, 09:44)

O tai Climara yra slopinamasieji, kaip diphereline? g.gif
Kad kažko labai daug neklausinėjau, sakė stsipalaiduot  biggrin.gif
Ir dar užakcentavo, kad svarbiausia kad turit savo kiaušialąsčių, todėl NESUSTOT, pas juos ar kitur bet turi pavykt.
Dar, kad nuo embrionų kokybės priklauso 95% pastojimas, visi kiti - pvz.injury -tik max 5%gali ptidėti.

O Memorial nešaldo embrionų todėl, kad turi pateikti mėnesines ataskaitas, o juk FET tik po kelių ciklų gaunas. Todėl jie negali naudotis geru pastojimų lygiu su FET.

nu Climara kiek žinau estradiolis g.gif ne kaip dipherilinas, tikslios jo funkcijos nelabai suprantu, bet man jau jeigu pradeda nuo ankstesnio ciklo kokius vaistus, tau jau ilgas protokolas smile.gif o cetrotide juk kai leidžiamės stimuliacijos metu jis ten biškį pristabdo didžiųjų augimą, tai kai jis naudojamas prieš stimuliaciją kokią funkciją atlieka?
matai ir tau sakė atsiplaiduoti lotuliukas.gif

ir gerai pasakė, kad svarbu nesustoti, tikrai pavyks Rositėle ir jau visai, visai greitai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 11 21, 09:57)
nu Climara kiek žinau estradiolis  g.gif ne kaip dipherilinas, tikslios jo funkcijos nelabai suprantu, bet man jau jeigu pradeda nuo ankstesnio ciklo kokius vaistus, tau jau ilgas protokolas smile.gif o cetrotide juk kai leidžiamės stimuliacijos metu jis ten biškį pristabdo didžiųjų augimą, tai kai jis naudojamas prieš stimuliaciją kokią funkciją atlieka?
matai ir tau sakė atsiplaiduoti  lotuliukas.gif

ir gerai pasakė, kad svarbu nesustoti, tikrai pavyks Rositėle ir jau visai, visai greitai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif ech wub.gif aš šiaip jau nuo visko labai pavargau...
Nežinau žinok ką cetrotide daro prieš mmm g.gif
Atsakyti
Micheliin2, tu neisvaizduoji kaip mums visoms gera matyti situos 2 bruksniukus. Sveikinimai..
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2014 11 21, 08:15)
Micheliin2, tu neisvaizduoji kaip mums visoms gera matyti situos 2 bruksniukus. Sveikinimai..

As jau ir be hcg procentus perskaiciavau is laimes... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
comma, ir teisingai padarei. Cia nera jokios abejones. Super, negaliu atsidziaugt.
Atsakyti
Nu ka merginos, einu paskutini karta priduosiu krauja ir paskui shopintis blush2.gif Juk reikia kazkaip save apdovanoti pries rytojaus dideli ivyki thumbup.gif

Sekmes visoms 4u.gif

misheliina2 wub.gif

RositaK, kaip liokumas? patiko? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif Misheliiina clap.gif: nu kitaip ir negalejo buti !!! 2 topai tai be kalbu kad jiems pas tave turejo patikti wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Lauksim labai skaiciuku, smagumelis wub.gif wub.gif wub.gif

Rosituk o idomu kodel jie nelaukia 5 dienos saldymui ? nes tarpe 3 ir 5 dienos vistiek atkrenta dar kai kurie embrionai kurie nevisai kokybiski buna.. ( taip tik idomu kodel ju tokia praktika, Memorialas tik uz saldyma 5 dienu nes 3 dienu saldyti didesnis procentas neatsyla g.gif

Nu labai idomu nauja ligonine naujos zinios ir schemos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 21, 10:33)
RositaK, kaip liokumas? patiko? g.gif

Lėktuve davė tai labai skanus, su pistacijom, šviežias. Bet šiaip man jis ne super blush2.gif mėgstu tulumbus labiau, arba tas pončkutes su medumi prie eminonu blush2.gif

QUOTE(Edena @ 2014 11 21, 10:34)
Rosituk o idomu kodel jie nelaukia 5 dienos saldymui ? nes tarpe 3 ir 5 dienos vistiek atkrenta dar kai kurie embrionai kurie nevisai kokybiski buna.. ( taip tik idomu kodel ju tokia praktika, Memorialas tik uz saldyma 5 dienu nes 3 dienu saldyti didesnis procentas neatsyla  g.gif

Nu labai idomu nauja ligonine naujos zinios ir schemos  bigsmile.gif

Kodėl trečią dieną nežinau, bet po trijų gi jau ir atkrenta tie silpnučiai. Akcentavo, kad šaldo tik stiprius. Beto, būtinai augina iki blastocistų, net jei tik ir keli lieka kaip mano atveju buvo Memorial, nes nori įsitikinti kaip vystosi, kad atrasti priežastį jei kas ne taip embrionuose
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 11 21, 10:57)
o cetrotide juk kai leidžiamės stimuliacijos metu jis ten biškį pristabdo didžiųjų augimą, tai kai jis naudojamas prieš stimuliaciją kokią funkciją atlieka?
matai ir tau sakė atsiplaiduoti  lotuliukas.gif

Na, man kiek aiskino, tai su Cetritide pries mmm visiskai nuslopinamos kiausides ir duodama joms "pailseti", kad prasidejus stimuliacijai galetu visu pajegumu kibti i darbus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 21, 10:49)
Na, man kiek aiskino, tai su Cetritide pries mmm visiskai nuslopinamos kiausides ir duodama joms "pailseti", kad prasidejus stimuliacijai galetu visu pajegumu kibti i darbus  4u.gif

Čia TR taip sakė? g.gif
Atsakyti