Įkraunama...
Įkraunama...

Serialas "Velvet" 2 sezonas

QUOTE(jurgitatr @ 2014 12 01, 15:19)
kogero biggrin.gif Per savaite dazniausiai tik du filmus ziuriu, tai matyt todel taip prisirisus  lotuliukas.gif

As tai ziuriu Velvet ir viskas kas po 9 vakaro rodoma. Tiksliau, viena akim stebiu.. smile.gif

Tai kas siandien lauks tiesiogines transliacijos? smile.gif As max. iki 22 val. palukuriuosiu ir tada miegot. Ryt anksti keltis.

Kaip bebutu reikia " dakalti" si sezona. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ringaga @ 2014 12 02, 13:36)
As tai ziuriu Velvet ir viskas kas po 9 vakaro rodoma. Tiksliau, viena akim stebiu.. smile.gif

Tai kas siandien lauks tiesiogines transliacijos? smile.gif As max. iki 22 val. palukuriuosiu ir tada miegot. Ryt anksti keltis.

Kaip bebutu reikia " dakalti" si sezona. smile.gif

ne, si karta tiesiogines transliacijos nelauksiu, bet tik todel, kad yra tam priezastis biggrin.gif - plancetke nebesikrauna unsure.gif Tai jau netrukdysiu namiskiams miegoti... ax.gif Pasirasau ir as tik iki 22val. laukti smile.gif
Atsakyti
Jei tiesiogiai nežiūrėsite, tai rašo, kad įkels tik rytoj ryte smile.gif
Atsakyti
Kanalas Antenos3 turi aukštus reitingus del Velveto,todel anksčiau serijų nebeįkelia..Pirma parodo per kanalą, tada įdeda į Playerį...tai ir neverta laukti, ryt žiūrėsim va čia
Atsakyti
pabaiga visai nepatiko,nusivyliau Alberto veiksmais negana su Kristina miega nors jos nemyli dar ir su sita kiaune,nieko gero jau taip tikejausi kad kazkas bus tarp Anos ir jo ir nieko .Bent jau viena paslaptis isaiskejo pasake kad Elena Alberto motina.
Atsakyti
jooo... cia jau kaip visada, jei jau vyras nusivilia, tai butinai su kita keliauja i lova doh.gif bet kokia ta Sara furija schmoll.gif
Atsakyti
Na kuo toliau,tuo absurdiškiau.Kažkokia muilo opera darosi..
Albertas pradės eit per bobas iš to sielvarto..Ai,vienžo serialas nebetenka šarmo. Manau, ne aš viena tokia būsiu nusivylusi..

Gal kas supratote ką ten Raulis suka?kad liepė į Anos kambarį Jonui iššniukštinėt? ir ką tėvas liepė Enrikei su Patriciją daryt,kai sužinojo, kad jie meilužiai?
Atsakyti
Na ir serijaaaaaaaaa.... blink.gif Ot tas Alberto.... Tikriausiai bus kaip ir jo tevas - per moteris eis. Juk, kaip supratau, kitoje serijoje Blanka pasakys Alberto motinai, kad taip pat buvo pastojusi nuo jo tevo.
Atsakyti
QUOTE(stygele @ 2014 12 03, 13:17)
Na ir serijaaaaaaaaa.... blink.gif Ot tas Alberto.... Tikriausiai bus kaip ir jo tevas - per moteris eis. Juk, kaip supratau, kitoje serijoje Blanka pasakys Alberto motinai, kad taip pat buvo pastojusi nuo jo tevo.

Ne nuo Rafaelio, o jo brolio..
Atsakyti
QUOTE(jurgitatr @ 2014 12 03, 11:18)
jooo... cia jau kaip visada, jei jau vyras nusivilia, tai butinai su kita keliauja i lova doh.gif bet kokia ta Sara furija schmoll.gif

Nu ka Alberto man jau nebesimpatiškas. Visi vyrai kiaulės. Kas dėl Kristinos tai ji jo žmona, bet šita...
Man ji tokia nesimpatiškai moteris. net purto.
Ana tegu išteka už lakūno ie tegu raukia seriala. O Alberto lai pasisiunta.
Galėtų Kristina juos užtikti.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 12 03, 14:02)
Nu ka Alberto man jau nebesimpatiškas. Visi vyrai kiaulės. Kas dėl Kristinos tai ji jo žmona, bet šita...

O kas iš to kad užtiks,visvien santuokos nutraukt negali.Ispanijoe berods skyrybos civilines isteisintos tik apie 1980 metus.Taip kad net ir Kristinos mirtis Anos ir Alberto nesujungtų, nes skyrybos negalimos net ir mirties atveju. Aišku kaip istorija rodo,žmonės nors ir buvo vedę, tačiau gyvendavo atskirai..Berods ir Rafaelis juk vedęs buvo Izabel, bet po kažkokio konflikto Izabel išvyko į Kubą, ar Rafaelis atvyko iš Kubos..ko pasekoje "vedė" Patricijos motiną. Nors ir buvo su Izabel neišsiskyręs..Bet matyt tai laiskais niekas gi netikrino,kokioje valstybėje kas kiek žmonų turi.. smile.gif
Nebent Albertas su Ana emigruos trečiam sezone,abu pradės nuo nulio,sukurs savo imperiją..
Ech įsijaučiau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2014 12 03, 14:02)

Galetu uztikti, nes ji to Albertui tikrai neatleistu. O ko jie ten lauke susipyko po tos oficialios ceramonijos?
Atsakyti