Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų katukai ir katytės

QUOTE(Magnuna @ 2014 11 21, 11:17)
Kivukai nežiūrėti  biggrin.gif , bo šypsenėlių tokių nėra SM kad ji galėtų išreikšti savo emociją biggrin.gif  prieš 7 m. buvo  topsecret.gif  unsure.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Aš buvau įsitikinusi, kad tau max 30-31 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(margalusis @ 2014 11 21, 12:09)
Labas rytas, kačių mamos,

Nebeturim savo katinuko... Atėję ryte į darbą, mažutį jau radom sustingusį... Iškeliavo katas į Vaivorykštės šalį... Dar vakar jam sulašino lašalinę, vitaminų, bet jau niekas nepadėjo... Gal jeigu bent pora dienų anksčiau būtume nuvežę į kliniką, gal dar būtų pavykę jį išlaikyti čia...

Užuojauta Jums, o čia Murka ruošiasi dirbti statulėle.

user posted image
Atsakyti
Kivuka, ko gi čia dabar baidaisi? mirksiukas.gif lotuliukas.gif

tipo jau po kažkelinto dešimtmečio gyvenimo nėra? biggrin.gif Mudvi su Magnuna praktiškai vienmetės, o ir mane dar panele išvadina, o jei iš toliau, tai ir mergaite lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dar Busy pas mus jauniklė atrodo, Aist irgi thumbup.gif (čia apie kieno amžių faugmaž nutuokiu blush2.gif )

Šiaip, jau senatvė ne tai, kad su amžiumi prasideda, pilna tokių, kurie vos save suvokę seniais tampa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 21, 11:17)
Kivukai nežiūrėti  biggrin.gif , bo šypsenėlių tokių nėra SM kad ji galėtų išreikšti savo emociją biggrin.gif  prieš 7 m. buvo  topsecret.gif  unsure.gif

Kivukai tiktų tokia šypsenėlė hah.gif

bet, eik Tu sau, nustebinai ir mane blink.gif aš už Tave net 2 m. jaunesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 11 21, 11:32)
Kivuka, ko gi čia dabar baidaisi?  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

tipo jau po kažkelinto dešimtmečio gyvenimo nėra?  biggrin.gif 

Neee, ne dėl to mano akys išpūstos blush2.gif Kiek mačiau nuotraukose, tai visada galvojau, kad Magnuna už mane jaunesnė arba bendraamžė blush2.gif Super išsilaikiusi thumbup.gif
Įdomu, kaip aš atrodysiu, kai turėsiu tiek metų ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 11 20, 21:15)

darbe ir mane puola tos reklamos, bet aš didvyriškai nekreiiu į jas dėmesio ir pas pame darbe ekranas dyyydelis  rolleyes.gif  O dėl suspėjimo taigi mūsų tema tokia - apie viską ir visaip, niekas niekada nebūna ne į temą ir ne laiku  smile.gif

Gal mes bendradarbes hihihi.gif

QUOTE(Magnuna @ 2014 11 21, 10:51)
su kuriomis teko susitikti ir neabejoju, kad ir visos kitos su kuriomis dar neteko, ne pagal amžių jaunai atrodo  biggrin.gif

Kiek man duotai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 11 21, 11:36)
Super išsilaikiusi thumbup.gif

va čia tai superinis pasakymas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Margalusis
Gal ir gerai, nesikamuos katulis daugiau verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 11 21, 11:37)
va čia tai superinis pasakymas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu ***** ne tą norėjau pasakyti tongue.gif laugh.gif laugh.gif Neskaitykit tarp eilučių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 11 21, 11:39)
Nu ***** ne tą norėjau pasakyti tongue.gif laugh.gif laugh.gif Neskaitykit tarp eilučių  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nesvarbu, kad prisipažinau kiek man metų, vis tiek galima kreiptis TU mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 21 lapkričio 2014 - 11:43
QUOTE(Kivuka @ 2014 11 21, 11:24)

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
QUOTE(Colomba @ 2014 11 21, 11:29)
blink.gif  Aš buvau įsitikinusi, kad tau max 30-31

ačiū biggrin.gif , ypač smagu girdėti kadangi mes matėmės nail.gif
QUOTE(Erendira @ 2014 11 21, 11:32)
Mudvi su Magnuna praktiškai vienmetės, o ir mane dar panele išvadina, o jei iš toliau, tai ir mergaite  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif mūsų visų vilniečių pasuose tikrai klaidų privelta biggrin.gif kažkas amžių bent dešimtmečiu didesnį įrašė biggrin.gif reiks kada visoms kartu eiti kad ištaisytų biggrin.gif Kai 25 m. keičiau pasą, tai atsiimant kokį pusvalandį niekaip negalėjo surasti kol galiausiai paaiškėjo kad ieškojo prie tų kuriems sulaukus 16 m. pasus išduoda - šešiolikinių pasai atskirai sudėti buvo biggrin.gif vertė vertė tuos pasus kol galiausiai susiprotėjo į gimimo datą pažiūrėti biggrin.gif
QUOTE(Nikuna @ 2014 11 21, 11:32)
Kivukai tiktų tokia šypsenėlė  hah.gif
bet, eik Tu sau, nustebinai ir mane  blink.gif  aš už Tave net 2 m. jaunesnė  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kiek man metų duotumėt? ax.gif biggrin.gif Juk atrodau jaunesnis, aniaaaa? blush2.gif

user posted image
Atsakyti