Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

Gal kas ant LT tokius šviestumus matėt už prieinamą kainą (iki 40 eur) ir didelio diametro? > 15cm?

user posted image

googlinau lt internetą, nieko neradau. amazone.de yra, bet kad nei vienas nesiunčia į LT
Atsakyti
Kazi kaip tokie tamsus ziuretusi ant baltu lubu: https://www.e-sviest...CFcUocgodQ7cOdQ
g.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas namuose turite šviestuvus - kurių paskirtis apšviesti nuotraukas? g.gif kokius renkatės šviestuvus? Tiesiog bra tipo? g.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar nekvailai atrodys du pakabinami šviestuvai tokioje mažoje erdvėje, jei kabinti virš virtuvinio stalo, ir svetainės zonoje?
user posted image
QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 15, 23:09)
Kazi kaip tokie tamsus ziuretusi ant baltu lubu: https://www.e-sviest...CFcUocgodQ7cOdQ
g.gif

Mano nuomone, nelabai 4u.gif

Atsakyti
Gal kas matete graziu ileidziamu kvadratiniu sviestuveliu svetainei, apvaliu kiek nori, o kvadratiniu mazas pasirinkimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2016 04 18, 22:46)
Kaip manot, ar nekvailai atrodys du pakabinami šviestuvai tokioje mažoje

o kurioj vietoj jis būtų virtuvėj? g.gif
pas mus maža erdvė, tai mes darome du pakabinamus virš darbastalio prie lango ir viena svetainėj virš stalo 4u.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar nekvailai atrodys du pakabinami šviestuvai tokioje mažoje erdvėje, jei kabinti virš virtuvinio stalo, ir svetainės zonoje?
user posted image

Mano nuomone, nelabai  4u.gif

Du pakabinami neatrodys kvailai, jei skoningai išssirinksite.
Ne vienam interjere mačiau. Labai gražu. Aišku jei nepakabinsit kokių netinkančių baisuoklių biggrin.gif
Atsakyti
Ačiu 4u.gif
Virš darbastalio planuoju į lubas montuojamą apšvietimą.

Atsakyti

per arti vienas kito, konkuruos tarpusavyje ir atrodys nei gražiai nei funkcionaliai, nebent kabint du vienodus

user posted image
Pažiūrėkit daugiau interjerų svetainių.
Virš svetainės staliuko apskritai nėra reikalo šviestuvo kabint, tai jau šiokia tokia atgyvena.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 04 19, 13:43)
o kurioj vietoj jis būtų virtuvėj?  g.gif
pas mus maža erdvė, tai mes darome du pakabinamus virš darbastalio prie lango ir viena svetainėj virš stalo 4u.gif

Man kliūna, kad tokiu atveju lubinis -pagrindinis apšvietimas nedidelėje svetainėje gaunasi netolygus, sukoncentruotas palei vieną sieną.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 04 20, 09:40)
Man kliūna, kad tokiu atveju lubinis -pagrindinis apšvietimas nedidelėje svetainėje gaunasi netolygus, sukoncentruotas palei vieną sieną.

Nubraižykite šviestuvus 4u.gif nelabai suprantu.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 04 21, 08:33)
Nubraižykite šviestuvus 4u.gif  nelabai suprantu.

Susipainiojau tarp nickų blush2.gif , rašiau ssauleno, "Kaip manot, ar nekvailai atrodys du pakabinami šviestuvai tokioje mažoje erdvėje, jei kabinti virš virtuvinio stalo, ir svetainės zonoje? " pagal jos įkeltą brėžinuką.
Atsakyti