Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 12, 18:33)
ir dar vistik gal patars kaip tinkamai apsviesti sienine spinta hole? jos durys bent vienos bus veidrodines, kad butu galima matyti save visu ugiu. Tai kaip tinkamai apsviesti, kad ir veidrodis nemestu seseliu ir spintos vidu galima nesunkiai matyti atidarius
bendras viestuvas bus lubose ileidziami ledai g.gif

Mums dar apšvietimo džiaugsmai tolokai, bet galvoju viduje spintos daryti apšvietimą, kad įsijugtų atidarius, o iš išorės turėtų pakakti ledų viršuje.
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2016 03 12, 16:49)
Rinkites 2700-3000K. Bet rekomenduočiau 3000K.
Papildyta:
Į koridorių ok, į svetainę ne per dideli bus? Reikėtų erdvę ir stilių žiūrėti. Bet tokie šviestuvai švariai ir gražiai žiūrisi smile.gif

as tokiu gyvai nesu maciusi.. Galvoju, kad gal per dideli, nes pas mus bus ledas ir tada zemiau po tris sviestuviukus kiekvienoje puseje. Bet ziuriu kuo mazesnis sviestuvas, tuo silpniau sviecia..Pas mus tarp svetaines ir koridoriaus nebus duru, tik siek tiek bus atskirta, bet galvoju gal geriau deti tokius pacius, nors ir nera visiskai bendra erdve...
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 12, 19:17)
visada geriau mazesnio galingumo, bet daugiau vnt. bet jei sudesit 6 vnt po 18W blink.gif , tai kaip as suprantu, tai bus gerooooooooooooooooookai per daug ir apaksit nuo sviesos  g.gif

pvz. pas mane holas 10 kv, tai man sake 4vnt. po 12W arba 3*15W, tikrai pakaks.

man ir taip paskaičiavo, kad 10 kvad. 4 vnt. tai pakanka 15 W
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 12, 19:33)
Kokiam aukstyje geriausia kabinti sviestuvus hole ir vonioje abipus veidrodzio?

Kiek skaičiau, tai maždaug galvos aukštyje, kad veidas būtų apšviestas be šešėlių.
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 12, 19:17)
visada geriau mazesnio galingumo, bet daugiau vnt. bet jei sudesit 6 vnt po 18W blink.gif , tai kaip as suprantu, tai bus gerooooooooooooooooookai per daug ir apaksit nuo sviesos  g.gif

pvz. pas mane holas 10 kv, tai man sake 4vnt. po 12W arba 3*15W, tikrai pakaks.

Nesakau, kad reikia dėti 6 po 18 W 4u.gif tik sakau, kad vienos lempos turėtų neužtekti.

Beje, girdėjau, kad susumavus kelių mažesnio galingumo lempų W, jos švies silpniau nei viena stipresnio galingumo (pvz., 4 lemputės po 4 W švies siplniau nei 1 16 W lempa). g.gif gal žinantys galėtų pakomentuot.
Atsakyti
Gal kas matėt tokį pigiau? Mano rasta kaina - 26 Eur
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 12, 19:33)
ir dar vistik gal patars kaip tinkamai apsviesti sienine spinta hole? jos durys bent vienos bus veidrodines, kad butu galima matyti save visu ugiu. Tai kaip tinkamai apsviesti, kad ir veidrodis nemestu seseliu ir spintos vidu galima nesunkiai matyti atidarius
bendras viestuvas bus lubose ileidziami ledai g.gif

Is kazkur esu susiradus ir issisaugojus toki varianta del apsvietimo koridoriaus spintos smile.gif gal tiks ax.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lenuliuke*: 14 kovo 2016 - 22:51
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2016 03 14, 22:50)
Is kazkur esu susiradus ir issisaugojus toki varianta del apsvietimo koridoriaus spintos smile.gif gal tiks ax.gif  4u.gif
user posted image
user posted image

Bet ar tokio apsvietimo pakaktu apsviesti veidrodines duris? gal cia labiau dekoratyvus jis g.gif nes as galviju, kad vedrodines durysm butu pagrindinis didelis veidrodis, kur matytum save visu ugiu, tai noretusi, kad ir apsvietimas butu pakankamas.
neisivaziduoju, bet itariu tokio nepakaktu... g.gif

Atsakyti
Ka reiketu zinoti perkant ledus svetainei? turiu omenyje tas juosteles?
Atsakyti
ar uztenka 1200 lm/m tokio sviesumo svetaineje?
Atsakyti
Kur perkate vilnietes ileidziamus sviestuvus? Elektroniniu parduotuviu daug, o kur paziureti gyvai? Elmo buvome Ukmerges g, bet ten ileidziamu labai mazai, nera pasirinkimo..kas tada belieka senukai, ermitazas tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 07, 08:31)
Kur perkate vilnietes ileidziamus sviestuvus? Elektroniniu parduotuviu daug, o kur paziureti gyvai? Elmo buvome Ukmerges g, bet ten ileidziamu labai mazai, nera pasirinkimo..kas tada belieka senukai, ermitazas tik g.gif

jei norite kokybisku - sviesos technologijos (www.svt.lt) taciau pigu nebus
Atsakyti