QUOTE(invisible_shadow @ 2016 11 03, 17:50)
Nezinau ar i tema, bet norejau paklausti kokius jungiklius rinktis, kad atitiktu kainos/kokybes santyki? Schneider, Siemens, Abb ar Jung?
Visi geri. t.y. geri jų viduriai ir mechanika, nes tai yra labai svarbu ne tik pirminiam sumontavimui, bet ir tolimesniam naudojimui. Toliau jau pradeda kainos skirtis dėl dizaino. Pažiūrėkit dar BERKER yra gera kaina tam tikrų rūšių.
Iš jūsų išvardintų JUNG turėtų būti brangiausi, nes jų dizainas gražiausias.
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2016 11 04, 16:00)
Sveikos,
merginos, gal pas kurią namuose yra tokie burbulai
http://www.sviestuva...s-ardena-03.jpg ? ar gal žinot, ar labai išsisklaido šviesą?

ar ne bus taip, kad šviesa bus visur, bet ne prie veidrodžio?
ir kaip manote apie tokį šviestuvą -
http://www.sviestuva...I/missisipi.jpg
Šviestuvas su burbulais tikrai gerai išskaidys šviesą, čia juk klasika einanti nuo senų laikų iš grimerinių meto dar... tik kad gerai apšviestų veidą reikia iš trijų pusių tokį reikalą montuoti, tada yra idealiausias apšvietimas. Antrasis šviestuvas taip pat yra geras.
ESMĖ yra, kad šviestuvas prie veidžrodžio BŪTŲ DENGTAS MATINIU PLASTIKINIU AR STIKLINIU KOKYBIŠKU GAUBTU, tada šviesa yra išsklaidoma tolygiai. Todėl negali būti jokie halogenai ir tokio stiliaus šviesos šaltiniai.
Papildyta:
QUOTE(longger @ 2016 11 04, 11:03)
Nu tik sudedi tuos ledus ir man bet kokia patalpa vitrsta į lavonine.
Nu bet namuose aš išpašalvoninau visus ledus. Nes mano pilkos plytelės patapo violetinėm, sienos iš pilkų - mėlynom, maisto produktai kaip iš Černobylio, o mano (poniškas

)atvaizdas veidrodyje - kaip trijų dienų lavono.
Aš taip pat esu labai jautri LED lemputėm, bet į namus įsileidau jas. BET TIK GERIAUSIOS KOKYBĖS, ir jokių spalvų iškraipymo nėra, akių neskauda ir blogų fiziologinių pojūčių taip pat.
Bet kiek pravažiuojant mieste matau, kaip pas žmones šviečia mėlynai žaliai ir t.t. tai pagalvoju vargšai, na kaip galima gyventi iškraipytose spalvose, tai visų pirma per fiziologiją žmogui veikia, jaučiasi blogai, bet nežino nuo ko. Todėl aš prieš tas visus pigiakus iš Kinijos ar velnias žino kur. O pirkti brangius, taip sutinku nėra to ekonominio taupymo, kaip visi čia šaukia. Bet tada jau kaitinamoji lemputė, nei žaliai/mėlyna šviečiantis LED'as ir kokio garažiuko.