Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

QUOTE(B'ena @ 2016 11 07, 18:38)
wub.gif  man labai grazu taip apsviesta ir praktiska. Bet kaip tai padaryti, kai montuojamos itempiamos lubos?  unsure.gif

o ant jų nieko sukti jau negalima? hmm.gif nes bent pirmoj foto - tai montuojamas bėgelis, o į jį jau "sumaunami" prožektoriai 4u.gif gal ir ant įtempiamų galima prisukti tą bėgelį.. hmm.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia patarimo. Koki sviestuva siulitumete rinktis i siuvimo kambari? Kambarys 16kv, centre laidai sviestuvui... Ka rinktis, kad ir sviesos butu pakankamai, ir vaizdas ne visai gamyklinis... Aciu
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 11 07, 16:46)
o ant jų nieko sukti jau negalima? hmm.gif nes bent pirmoj foto - tai montuojamas bėgelis, o į jį jau "sumaunami" prožektoriai 4u.gif gal ir ant įtempiamų galima prisukti tą bėgelį.. hmm.gif

negalima unsure.gif lubininkai stumia aiskintis pas apsvietejus, o nuejus i sviestuvu salonus tie vel siuncia atgal unsure.gif kas liecia apsvietima, tai jau nuo pavasario kankinuosi ir be jokiu apciuopamu rezultatu doh.gif doh.gif doh.gif Vienas is variantu yra daryti nuo sienos iki sienos tuos sniurus ir ant ju montuoti sviestuvus, bet vyrui taip nepatinka doh.gif
Atsakyti
O tie su bėgeliais - kaip jie atrodo perkant? Pirmą kartą matau tokį reikalą, visai geras gal.
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2016 11 07, 18:52)
Sveikos, reikia patarimo.  Koki sviestuva siulitumete rinktis i siuvimo kambari? Kambarys 16kv, centre laidai sviestuvui... Ka rinktis, kad ir sviesos butu pakankamai, ir vaizdas ne visai gamyklinis...  Aciu

Gal Artemidę bandykit bigsmile.gif http://www.formplusf...ucts/detail/447 prisitrauksit siūvant kur Jums patogu 4u.gif

QUOTE(Noa @ 2016 11 07, 22:32)
O tie su bėgeliais - kaip jie atrodo perkant? Pirmą  kartą matau tokį reikalą, visai geras gal.

Perkasi atskirai bėgelis ir prožektoriai. Dažnai to bėgelio net nesimato (pardavime), o prožektorių būna. Bent Vilniuje Ardenoje buvo ir sumontuotas toks ant lubų pavyzdys. Dar būna ir šiaip parduotuvėse tokie šviestuvai, tik jie patys mažiau krenta į akis, o apšviečia gerai (Vilniuje Panoramoj Mados prieskoniuose, tokius mačiau). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 11 07, 21:17)
Perkasi atskirai bėgelis ir prožektoriai. Dažnai to bėgelio net nesimato (pardavime), o prožektorių būna. Bent Vilniuje Ardenoje buvo ir sumontuotas toks ant lubų pavyzdys. Dar būna ir šiaip parduotuvėse tokie šviestuvai, tik jie patys mažiau krenta į akis,  o apšviečia gerai (Vilniuje Panoramoj Mados prieskoniuose, tokius mačiau).  4u.gif

Tai vat, aš niekada dėmesio ir neatkreipiau, kol nepaskaičiau, kad jie slankioja biggrin.gif Tai gal geras daikc, gal man kur nors tokių reikia? biggrin.gif

Papildyta:
Va kur jie, pasirodo: https://www.elmo.lt/...niai-sviestuvai
Papildyta:
O kas per velnias yra šynlaidis? Jo ten irgi reikia? Šynlaidžio? Jūs visos turit... šynlaidžius? biggrin.gif Ar užtenka bėgelio ir lempų, be šynlaidžio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 11 07, 11:45)
tos panelės didelės, sakyčiau daugiau ofisams tokie dydžiai. Geriau jau mažesnius 6 ar 9W kažkokiu vienodu intervalu dėti.

Na ačiū, kad patarėte. Tikrai tik dabar susivokiau, kad gali būti per galingos.

O tai kiek tos galios rekomenduojama vienam m2? Ir kaip ten su LED, ten galia kazkaip mazesne, nes jie intesyviau šviečia, taip?
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 11 08, 00:15)

O tai kiek tos galios rekomenduojama vienam m2? Ir kaip ten su LED, ten galia kazkaip mazesne, nes jie intesyviau šviečia, taip?

man minejo kad 3-4 W/kv. Mano koridorius 8 kv bet dalis jo yra spinta. Tai dejau tris led paneles po 6w, tikrai per akis tos sviesos.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 11 07, 21:42)
man minejo kad 3-4 W/kv. Mano koridorius 8 kv bet dalis jo yra spinta. Tai dejau tris led paneles po 6w, tikrai per akis tos sviesos.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 07 lapkričio 2016 - 23:58
QUOTE(Noa @ 2016 11 08, 00:45)

Papildyta:
Papildyta:
O kas per velnias yra šynlaidis? Jo ten irgi reikia? Šynlaidžio? Jūs visos turit... šynlaidžius? biggrin.gif Ar užtenka bėgelio ir lempų, be šynlaidžio biggrin.gif

kaip suprantu, šynlaidis - tai ir yra bėgelis 4u.gif nu ten vyras daugiau derino ko ten ir kaip reikia, užsisakėm nesenai, kai jau turėsim, galėsiu plačiau papasakot kas ir kaip, kai jau pati apčiupinėsiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2016 11 08, 01:15)

O jūs nueikit į kokią apšvietimo parduotuvę ir pasikonsultuokit, paprašykit, kad jie Jums paskaičiuotų ar užtenka šviesos ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 11 07, 22:45)
Tai vat, aš niekada dėmesio ir neatkreipiau, kol nepaskaičiau, kad jie slankioja biggrin.gif Tai gal geras daikc, gal man kur nors tokių reikia? biggrin.gif

Papildyta:
Papildyta:

Noa, šynlaidį galima montuoti vietoj bėgelio, jei taip paaiškint žmonių kalba, juo teka elektra, atvedei laidą prijungei prie šynlaidžio ir turi elektrą visiems šviestuvams, kuriuos tvirtinsi į šynlaidį. Bėgelis kas kita, jei montuoji bėgelį atitinkamai turi prasivesti laidus kiekvienam šviestuvui, bėgeliu elektra neteka.
Atsakyti
Ačiū. O aš galvoju - yra šynlaidis, yra bėgelis, gal abiejų reikia. Nuostabus žodis - šynlaidis biggrin.gif PIrmą kartą tokį girdžiu. Šynlaidis šynlaidis šynlaidis biggrin.gif
Atsakyti