Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

QUOTE(Tanite @ 2016 11 10, 16:13)
Longger, o tuos 20 vnt jūs vienam kambary norit sudėt?

nu man patinka jūsų mintis mirksiukas.gif turėtų įdomiai atrodyt bigsmile.gif
Nooors, kitą vertus gal taip ir gaunasi. Nes pas mane ten toks kambarys susifomavo. Vadinasi ta patalpa holaiptinkoridorvalgomsvetaintuvė. Nu ir reikia vienodai, gražiai. Stilistiškai teisingai išspręsti apšvietimą. Išsprendžiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 11 10, 18:21)
nu man patinka jūsų mintis  mirksiukas.gif  turėtų įdomiai atrodyt  bigsmile.gif
Nooors, kitą vertus gal taip ir gaunasi. Nes pas mane ten toks kambarys susifomavo. Vadinasi ta patalpa holaiptinkoridorvalgomsvetaintuvė. Nu ir reikia vienodai, gražiai. Stilistiškai teisingai išspręsti apšvietimą. Išsprendžiau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai va, gal ne taip išsireiškiau biggrin.gif Aišku jei ten kvadratūra didelė, skaičius tada logiškas, nes kitaip turėtumėt be akių likt visas sudegus. Todėl ir kilo kvailas klausimėlis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 11 10, 16:31)
Tai va, gal ne taip išsireiškiau  biggrin.gif Aišku jei ten kvadratūra didelė, skaičius tada logiškas, nes kitaip turėtumėt be akių likt visas sudegus. Todėl ir kilo kvailas klausimėlis  biggrin.gif

~60-70m² su visokiom sienom.
Atsakyti
As irgi esu is tu kad nekabinau jokiu lempuciu, sedejau tamsoj kol neisirinkau sviestuvu nes kitaip zinojau kad gyvenime nebeprisiruosiu nusipirkti smile.gif ir plius zinau kad ar po menesio ar po puses metu, man ranka pirkti bra uz 150 euru vis tiek nekils biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 11 10, 17:28)
As irgi esu is tu kad nekabinau jokiu lempuciu, sedejau tamsoj kol neisirinkau sviestuvu nes kitaip zinojau kad gyvenime nebeprisiruosiu nusipirkti  smile.gif ir plius zinau kad ar po menesio ar po puses metu, man ranka pirkti bra uz 150 euru vis tiek nekils  biggrin.gif

as taip pat planavau sviestuvus po truputi susipirkti, bet su tom itempiamom lubom beda, kad montuojant turime jau tureti sviestuvus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 11 10, 18:42)
as taip pat planavau sviestuvus po truputi susipirkti, bet su tom itempiamom lubom beda, kad montuojant turime jau tureti sviestuvus  unsure.gif

na jei lubiniai tai as ardenoj ju papirkau. Tik tiek kad laukti reikia po menesi kaip ir visko. unsure.gif lenkiski Cleoni tiek miegame tiek svetainej, grazus, patenkinta as smile.gif ale svetainej dar nekaba, laukiu kol ateis bra tada prasysiu elektriko viska vienu kartu padaryti.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 11 10, 17:56)
na jei lubiniai tai as ardenoj ju papirkau. Tik tiek kad laukti reikia po menesi kaip ir visko.  unsure.gif lenkiski Cleoni tiek miegame tiek svetainej, grazus, patenkinta as  smile.gif ale svetainej dar nekaba, laukiu kol ateis bra tada prasysiu elektriko viska vienu kartu padaryti.

rimtai? blink.gif as taip pat Cleoni ziurinejau ir Ardenoj uzgarantavo, kad ju pastoviai turi, o pristatymas ilgai netrunka unsure.gif reikes rytoj griebti uz ausu ir susidelioti viska unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 11 10, 19:01)
rimtai?  blink.gif  as taip pat Cleoni ziurinejau ir Ardenoj uzgarantavo, kad ju pastoviai turi, o pristatymas ilgai netrunka  unsure.gif reikes rytoj griebti uz ausu ir susidelioti viska  unsure.gif

kai kuriuos turi vietoje arba sandely bet jei ne tai laukti 4-6 savaites unsure.gif tai viena turejo o kito laukiau. Bet pas juos gerai tas kad jei nepatiks-gali neimti biggrin.gif as taip vienus uzsakiau, paskui pasake kad uztruks pristatymas, tada uzsakiau kita ir atejo abu kartu biggrin.gif tai issirinkau kuris labiau patiko. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 10 lapkričio 2016 - 18:32
QUOTE(Noa @ 2016 11 10, 14:12)

Tai dabar nebenoriu kartoti klaidų ir tikiuosi, kad bus arba iljičiaus, arba kokios noriu. Nors matau, kad tas noras greičiau užbaigti vėl ima man kišti koją biggrin.gif

Kai pas mus 3 kambariuose "laikinai" 8 metus prakabėjo popietiniai burbulai ir pan., aš tą patį pasakiau - jokių laikinai, lemputės kabės, kol nusipirksime.
Atsakyti
nekenčiu kabančių lempučių cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Ar yra kokie lubiniai sviestuvai, plafono tipo,kurie galetu normaliai apsviesti 18kv m. kambari, kaip pagrindinis apsvietimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 10 lapkričio 2016 - 21:13
QUOTE(invisible_shadow @ 2016 11 10, 21:12)
Ar yra kokie lubiniai sviestuvai, plafono tipo,kurie galetu normaliai apsviesti 18kv m. kambari, kaip pagrindinis apsvietimas?

priklauso, kas jums yra normaliai.
Iš principo centrinis apšvietimas niekada nešvies normaliai. Šviesu bus po juo, bet ne kampuose ar perimetru. O ir labai jau neįdomu taip. Kambariui reikia skirtingų nuotaikų, Toršeras, bra, stalinukė, koks nors pašvietimas iš nišos, pamėtytas lubinis apšvietimas, valdomas skirtingai. o kai reikia, vrombini viską ir va, vidurdienis biggrin.gif
o plafonas, ką. Arba jis šviečia, arba ne. Plafonai manau tinka koridoriuose, laiptinėse, rusy, garaže, šiaip kokioj techninėj patalpoj ar fermoj. kambary gal nuobodu kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 10 lapkričio 2016 - 21:38