Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

Ale kad tie kiniečiai, dovanokitės už išsireiškimą, bybtelėję kaip reikalas. pas mane krepšy kainos ne sumažėjo, o pakilo, tik procentų atsirado biggrin.gif Pvz. jei pirkau ką už 4 USD, tai dabar tai kainuoja 5 USD ir 55 proc nuolaida, nes buvo 11 ar kažkiek biggrin.gif

Gryn kaip Akropolis per išpardavimus biggrin.gif
Atsakyti
prekybos taisykles ir pirkėju kvailinimo būdai panasų visam pasauly analogiski....

biggrin.gif
skaiciuot reik

QUOTE(Noa @ 2016 11 11, 11:49)
Ale kad tie kiniečiai, dovanokitės už išsireiškimą, bybtelėję kaip reikalas. pas mane krepšy kainos ne sumažėjo, o pakilo, tik procentų atsirado biggrin.gif Pvz. jei pirkau ką už 4 USD, tai dabar tai kainuoja 5 USD ir 55 proc nuolaida, nes buvo 11 ar kažkiek biggrin.gif

Gryn kaip Akropolis per išpardavimus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 11 11, 12:17)
Na su platfonais man visai grazu:
http://www.part.lt/i...0fee0b50434.jpg
Butinai deciau apsvietima virs stalo.
Bet gerai pagalvociau del sieniniu ir dar del pastatomu. Is patirties sakau, kad neverta labai daug investuoti i apsvietimo sprendimus kuriu galite nenaudoti. O tie svietsuvai bile kiek kainuoja... Jei naudosite pagrindini, sieniniu tikrai nejungsite, jei norite prieblandos, jungsite arba sieninius arba pastatomus as manau... As virtuvej prisidariau lempu o naudoju apsivietima po spintelem  biggrin.gif
Papildyta:

Na su platfonais man visai grazu:
http://www.part.lt/i...0fee0b50434.jpg

Virs stalo butinai, sieniniai mums labiausiai reikalingi vaikams, kad pas mus i miegamaji nakti kelia pasisviestu ir kaip foninis apsvietimas, o stalinius ir grindinius as laaaabai megstu, man labai jauku su jais ir min du bus, nes dar as ir nerti megstu po jais. Va del lubu nezinau unsure.gif Plafonu as kitokiu norejau, bet neiperku rolleyes.gif Sie lenkiski kompromisas, bet bijau, kad visada ir matysiu juose tik kompromisa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 11 11, 18:34)
Virs stalo butinai, sieniniai mums labiausiai reikalingi vaikams, kad pas mus i miegamaji nakti kelia pasisviestu ir kaip foninis apsvietimas, o stalinius ir grindinius as laaaabai megstu, man labai jauku su jais ir min du bus, nes dar as ir nerti megstu po jais. Va del lubu nezinau  unsure.gif  Plafonu as kitokiu norejau, bet neiperku  rolleyes.gif  Sie lenkiski kompromisas, bet bijau, kad visada ir matysiu juose tik kompromisa  unsure.gif

o kokiu norejot?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 11 11, 17:38)
o kokiu norejot?

Va tokiu ax.gif tik ubagams tokiu negamina biggrin.gif
Atsakyti
Aha, labai gražių norėjot, o ko čia ta jo kaina tokia? Jis iš aukso?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 11 11, 18:13)
Aha, labai gražių norėjot, o ko čia ta jo kaina tokia? Jis iš aukso?

is plastiko jis, bet tas plastikas uz suomiska atlyginima i sviestuva paverstas biggrin.gif man jis gyvai laaaabai patiko, o dar ir vadybininkas itikino, kad man jo labai reikia ir kaip jis man tiktu rolleyes.gif bet jei skaiciuojant Nowodworskius, tai kaina panasi gaunasi unsure.gif Dar vilciu turiu prie draugu uzsakymo Ekoliumene prisijungti, jie ten uz riebia suma pirkti ruosiasi, tai gal ir kainas geras duos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 11 11, 18:09)
is plastiko jis, bet tas plastikas uz suomiska atlyginima i sviestuva paverstas  biggrin.gif  man jis gyvai laaaabai patiko, o dar ir vadybininkas itikino, kad man jo labai reikia ir kaip jis man tiktu  rolleyes.gif bet jei skaiciuojant Nowodworskius, tai kaina panasi gaunasi  unsure.gif  Dar vilciu turiu prie draugu uzsakymo Ekoliumene prisijungti, jie ten uz riebia suma pirkti ruosiasi, tai gal ir kainas geras duos  unsure.gif

O kuo jie tokie ypatingi? Kol kas su vadybininku apie juos nekalbėjau, tik nete vis pažiūriu.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 11 12, 10:13)
O kuo jie tokie ypatingi? Kol kas su vadybininku apie juos nekalbėjau, tik nete vis pažiūriu.

Cia straipsnis apie juos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 11 12, 10:10)
Cia straipsnis apie juos  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif

Gal kas praktiškai esate susidūrę, t.y. turite šviestuvus su medžiaginiais gaubtais? Ar priežiūra neerzina?
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 11 11, 19:09)
is plastiko jis, bet tas plastikas uz suomiska atlyginima i sviestuva paverstas  biggrin.gif  man jis gyvai laaaabai patiko, o dar ir vadybininkas itikino, kad man jo labai reikia ir kaip jis man tiktu  rolleyes.gif bet jei skaiciuojant Nowodworskius, tai kaina panasi gaunasi  unsure.gif  Dar vilciu turiu prie draugu uzsakymo Ekoliumene prisijungti, jie ten uz riebia suma pirkti ruosiasi, tai gal ir kainas geras duos  unsure.gif

Ekoliumenas mums - 20%davė nuolaida nuo kiekvieno šviestuvo, pirkom 40vnt. Galvoju, kad paspaudus duotu ir daugiau, jei vadybininkas normalus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(B'ena @ 2016 11 11, 19:09)

Ekoliumenas mums - 20%davė nuolaida nuo kiekvieno šviestuvo, pirkom 40vnt. Galvoju, kad paspaudus duotu ir daugiau, jei vadybininkas normalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2016 11 16, 09:55)
Ekoliumenas mums - 20%davė nuolaida nuo kiekvieno šviestuvo, pirkom 40vnt. Galvoju, kad paspaudus duotu ir daugiau,  jei vadybininkas normalus  biggrin.gif
Papildyta:

Aciu 4u.gif
Atsakyti