Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

Man tai padare apdailininkai toki sprendima:

ab9d253d5270270e379c542b3aaf03fd849.jpg

Brangiau nekainavo, ten priklijuota LED juosta 14 W . Sviesos tai labai nedaug, man kai pagrindinis apsvietimas tai tikrai netinkamas. Naudot praktiskai isvis nenaudoju  :D aplinkui butinai Ledus reikia deti (maciau kaimynai taip pasidare) bet Led'ai svetaineje, ka zinau  :hmm: Beje mano lubos 2.5 gavosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 16 gruodžio 2016 - 12:33
QUOTE(arkava @ 2016 12 16, 11:59)
Papildyta:
irengima - turejau omeny -Nišos. Lygus G/K  pigiau butu.
Lubos - 2,75. plotas - gal 33-34. Centre yra ir sviestuvėlis, bet as kai"ligonines" nemegstu, tai pakanka LED.
LED klijuota ant AL kampinio profilio, kuriuo apdirbtas nišos bortas.
Viršuje- jis švarus, todel LED gerai prilipo

man LED aplamai kelia alergiją. Aš juos iš visur išmečiau. Vietoje jų visur liepiau sudėti halogenus. Pagerėjo. Tai dabar svetainė man toooooks kompromisas su savim ir dar baimių belekiek, nes mėgstu, kai yra labai šviesu. Nežinau. Mane čia visi bando įtikinti, jog neteisingas LED pas mus iki šiol buvo, o dabar užsakyti "teisingi" ir man bus gerai. Bet aš jais netikiu vis tiek. Ta prasme, nepatikėsiu, kol nepamatysiu.
Aišku, turiu ir planą "B", tik dar nežinau, ar jis man patinka. Bet jeigu LED bus labai blogai, tai tada bus planas B nebe toks ir blogas. Tik tada bus gaila pinigų biggrin.gif Nu, bet kokiu atveju ten kokius du toršerus planavau ar taip, ar taip. Tai gal bendrom pajėgom viskas bus pusę velnio. Jeigu jums su 14m užtenka šviesos ant 33m², tai gal man 30m irgi užteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rinkute19 @ 2016 12 15, 22:22)
Labas vakaras,

Man labai reikia Jusu nuomones. Kokie minusai yra tokiu lubu ir apsvietimo? Ar tikrai ten tik dulkiu rinkykla?  unsure.gif

https://s-media-cach...efebaec8313.jpg

Pas mus toks apšvietimas ir dažniausiai naudojame, nors centre yra dar vienas šviestuvas. Kažkaip daugiau jaukumo, o dėl dulkių, tai taip, reikia nusiurbti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etiu @ 2016 12 16, 14:36)
Pas mus toks apšvietimas ir dažniausiai naudojame, nors centre yra dar vienas šviestuvas. Kažkaip daugiau jaukumo, o dėl dulkių, tai taip, reikia nusiurbti mirksiukas.gif

o pačios šviesos pakanka, ar tai gaunasi tik foninis apšvietimas.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 12 16, 14:59)

Aš galvočiau kaip foninis daugiau unsure.gif, bent sau taip dariau, vidurį bus sviestuviukus dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenda: 16 gruodžio 2016 - 23:44
QUOTE(longger @ 2016 12 16, 16:59)

Čia individualu, pvz. skaityti knygą, megzti, siūti tai man nepakaktų, bet prie tv, bendrauti su svečiais tai tikrai pakanka.
Atsakyti
Labai reiketu jusu patarimo..susidejome kvadratines paneles (lygiai tokias pat, kaip tik ka ikeltoje nuorodoje) tiek virtuveje, tiek miegamajame mazesnes prie drabuzines. Bet patinkantys sviestuvai visi apvalus..ka daryti? Ar nesipjaus tos kvadratines paneles su apvaliais didesniais sviestuvais ? Erdves nera dideles, tad viskas gana salia
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 12 29, 10:32)
Labai reiketu jusu patarimo..susidejome kvadratines paneles (lygiai tokias pat, kaip tik ka ikeltoje nuorodoje) tiek virtuveje, tiek miegamajame mazesnes prie drabuzines. Bet patinkantys sviestuvai visi apvalus..ka daryti? Ar nesipjaus tos kvadratines paneles su apvaliais didesniais sviestuvais ?  Erdves nera dideles, tad viskas gana salia

Jūs turite omenyje kažkur centre patalpos dekoratyviniai patinkantys šviestuvai apvalūs?
Nieko tokio, nes tie kvadratiniai atlieka kitokią funkciją, dažnai baltu rėmu ir nekrentantys būną į akis.
Atsakyti

As kazkada pirkau iš čia https://www.ziburys....mas/led-panelestai pardavėjas sake jei ne tiesiai virs dušo tai neturėtų būti problemų. Nebent aišku sena statyba kur nėra ventiliacijos, daug drėgmės.

Atsakyti

Planuojam keisti šviestuvus vonioje, labai daug gerų žodžių girdėjau apie LED paneles. Norėčiau paklausti, ar tokio tipo LED panelės gali būti montuojamos vonioje, ar nebus problemų su drėgme:
ad2615d89d925756ac9fdacb03f5b8a8775.jpg

Jei čia tos vengriškos ar tai bulgariškos, tai vienareikšmiškai jų atsparumo klasė netinkama - IP22 jos. Voniai minimum IP40 reikia.

Taip pat siūlyčiau gerai pagalvoti dėl formos - norėjau kvadratines dėti koridoriuje ir kambariuose, bet architektas atkalbėjo, nes mažai kuris meistras lygiai sudeda juos viena linija, o sukreivinus labai matosi "plika akim". 

Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2017 01 02, 00:00)
Jūs turite omenyje kažkur centre patalpos dekoratyviniai patinkantys šviestuvai apvalūs?
Nieko tokio, nes tie kvadratiniai atlieka kitokią funkciją, dažnai baltu rėmu ir nekrentantys būną į akis.

Na taip, nekrentantys, bet kazkiek sugriuvo mano noras islaikyti "stiliaus visuma" unsure.gif
Dar neapsisprendziu ka daryti su apsvietimu prie lovos.. vyras neisvede laidu sienoje, tad jeigu kabiname, ant virsaus lieka laidai.. o jeigu statome ant naktinio stalelio lempa su gaubteliu, neuzteks apsvietimo skaitymui. O paskaityti lovoje abu su vyru megstam.. sakysite tuomet pirkti reguliuojama sviestuveli, bet jie man visi tokie negrazus su tais ilgais metaliniais stiebais, tokie nejaukus.. kaip jus sprestumet?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2017 01 04, 12:56)
Na taip, nekrentantys, bet kazkiek sugriuvo mano noras islaikyti "stiliaus visuma" unsure.gif
Dar neapsisprendziu ka daryti su apsvietimu prie lovos.. vyras neisvede laidu sienoje, tad jeigu kabiname, ant virsaus lieka laidai.. o jeigu statome ant naktinio stalelio lempa su gaubteliu, neuzteks apsvietimo skaitymui. O paskaityti lovoje abu su vyru megstam.. sakysite tuomet pirkti reguliuojama sviestuveli, bet jie man visi tokie negrazus su tais ilgais metaliniais stiebais, tokie nejaukus.. kaip jus sprestumet?

gal kaip tik apvalūs ir kitokie apvalūs nelabai.
-----
nuo jūsų stiliaus priklauso:
loftiškai, skandinaviškai - jungti į rozetes, kai laidai bele kaip ir kuo daugiau prisiraizgę
visiems stiliams - paviršinė instaliacija a lia Fontini, arba paviršinė instaliacija per vamzdelius (kad ir varinius santechninius biggrin.gif)
Svarbu laidus gražius pasirinkti. yra ir permatomų. Vienžo patys laidai gali būti kaip dizaino elementas, jei tinka/patinka.
Dar variantas yra kabinti švietuvus prie pati galvūgalio (jei aukštas) , o laidą atvesti iš už galvūgalio. Tada (beveik) nesimatys.

Atsakyti