Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

geriausios kainos - e-parduotuvese.
ėmem viska is ten, pvz 6w led - buvo 4,2e, ir pan.

parduotuvese jie gerokai virš 10 doh.gif , t.y niekada neatsipirks g.gif

QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 07, 16:09)
O gal jau kas yra nagrinėjęs kur geriausios kainos  Kaune led ileidziamu sviestuvu.

Kaune randu:

elmo
visiled
ekoliumenas
UAB „JOVESA“ e-sviestuvai
elgrandas
Led shop
mazgas
lemputes.lt
gaudre
nu ir daugiau jau neieskojau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 03 08, 11:20)

parduotuvese jie gerokai virš 10  doh.gif , t.y niekada neatsipirks  g.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 03 08, 11:20)

parduotuvese jie gerokai virš 10  doh.gif , t.y niekada neatsipirks  g.gif

tai beveik visos mano išvardintos parduotuvės turi ir el parduotuves. Tai pasidalinkit, kurioje el parduotuvėje (net ir jei nera mano isvardintu sarase) gerokai sutaupėt.
Man jokio skirtumo ar pirkt gyvai ar el parduotuvėje. Nuvažiuosiu gyvai apsižiūrėsiu modelius, o jau pirksiu tą modelį kur jis pigiau

bet ieskot ir lygint kainas didelis darbas, ypac tu ledu asortimentas kai toks doh.gif tai galvoju, jau tikriausiai yra kas neseniai domejosi ir ta darba jau atlikes ir ivertines, kur galima jei ir ne pigiausiai, bet gerokai pigiau.

Atsakyti
dabar neprisiminsiu, bet siunciau rodos is Marijampoles. Aisku dabar jos gal pabrange, bet po 6W-6e tikrai yra, paziurekit skelbiu.lt ar pan.

QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 08, 16:02)
tai beveik visos mano išvardintos parduotuvės turi ir el parduotuves. Tai pasidalinkit, kurioje el parduotuvėje (net ir jei nera mano isvardintu sarase) gerokai sutaupėt.
Man jokio skirtumo ar pirkt gyvai ar el parduotuvėje. Nuvažiuosiu gyvai apsižiūrėsiu modelius, o jau pirksiu tą modelį kur jis pigiau

bet ieskot ir lygint kainas didelis darbas, ypac tu ledu asortimentas kai toks doh.gif  tai galvoju, jau tikriausiai yra kas neseniai domejosi ir ta darba jau atlikes ir ivertines, kur galima jei ir ne pigiausiai, bet gerokai pigiau.

Atsakyti
O kas darote apsvietima nuo judesio, tai kur slepiat judesio davikli? Nes as isivaizduoju salia kabinasi kazkokia maza dezute ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 03 09, 20:31)
O kas darote apsvietima nuo judesio, tai kur slepiat judesio davikli? Nes as isivaizduoju salia kabinasi kazkokia maza dezute ar ne g.gif

Nebūtinai, būna jau šviestuvuose įmontuota arba jungiam prie signalizacijos judesio jutiklio.
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2016 03 09, 21:33)
Nebūtinai, būna jau šviestuvuose įmontuota arba jungiam prie signalizacijos judesio jutiklio.

bet kokiu atveju, ta dezute bus matoma, kaip suprantu? Nes jeigu darome mazus ileidziamus sviestuvus, o cia dar salia dezute kabo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 03 09, 20:52)
bet kokiu atveju, ta dezute bus matoma, kaip suprantu? Nes jeigu darome mazus ileidziamus sviestuvus, o cia dar salia dezute kabo... doh.gif

g.gif neturiu dabar ko pasiklaust, bet laiptinėje pas mus stovi judesio lempa, tikrai be jokios dėžutės, o bute esam susidėję pailgas palei lubas, tai irgi nėra dėžutės, kaip rašiau, sujungta su signalizacijos akute/jutikliu, na, nebent jūs tą jutiklį dėžute vadinate smile.gif bet man jie nekliūna, nes šiaip ar taip su signalizacija jie būna, tad papildomai judesio lempom nieko nekabinome, jokios dėžutės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2016 03 09, 22:36)
g.gif neturiu dabar ko pasiklaust, bet laiptinėje pas mus stovi judesio lempa, tikrai be jokios dėžutės, o bute esam susidėję pailgas palei lubas, tai irgi nėra dėžutės, kaip rašiau, sujungta su signalizacijos akute/jutikliu, na, nebent jūs tą jutiklį dėžute vadinate smile.gif bet man jie nekliūna, nes šiaip ar taip su signalizacija jie būna, tad papildomai judesio lempom nieko nekabinome, jokios dėžutės schmoll.gif

LED ar dienos šviesos?
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 03 09, 22:35)
LED ar dienos šviesos?

kad aš žinočiau smile.gif įtariu, kad nei tas, nei anas, vyras kažką kita konstravo smile.gif ne ledai, bet ir ne dienos šviesa, iš pradžių buvo dienos šviesos, bet augintinį turime, junginėjasi labai dažnai, jutiklį pirkome paprastą, neatskiria gyvūnų, reaguoja į juos, tad nespėdavome keisti lempučių, tai vyras į tas dienos šviesos kažką kita įdėjo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slepiuosi: 09 kovo 2016 - 23:07
http://www.e14.lt/04...15w-apvali.html

Gal kas pirkote iš šio tinklapio?
Kokias rekomenduotumėte led paneles vaiko kambariui ir drabužinei. t.y. 3000 K, ar šaltą spalvą?Gal kas turite patirties?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 03 11, 12:11)
http://www.e14.lt/04...15w-apvali.html
Gal kas pirkote iš šio tinklapio?
Kokias rekomenduotumėte led paneles vaiko kambariui ir drabužinei. t.y. 3000 K, ar šaltą spalvą?Gal kas turite patirties?

kiek ieskojau ir as sitoj parduotuvej kol kas radau pigiausius variantus g.gif Vaikui kambariui deciau iki 3000, nes man rodos ta salta spalva ilgai bunant vargintu g.gif
Atsakyti