Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 4

[quote=ineta68,2015 03 17, 10:25]
[quote=jolantoska,2015 03 17, 10:07]
Būna nuo 8,7 iki 9,3 (viršutinė riba 8)
Papildyta:
Jei jums nera skydliaukes uzdegimo, tai manau, kad skydliauke cia ne "kalta", o priezasti reiktu surasti. Kiek laiko padidinti jusu leukocitai?
[/quote]
Tris kart darė , tris kart nežymus padidėjimas.
Papildyta:
QUOTE(sweet ♥ @ 2015 03 20, 01:27)
Sveikos, ar yra jusu tarpe tokiu, kurios gydosi alternatyviais budais (plius mityba, kt), o ne sintetiniu hormonu pagalba (kurie sukelia aibe bedu)?  g.gif  g.gif

Ne hormonai sukelia bėdas, o jų trūkumas arba perteklius
Atsakyti
Autoimuninio tireoidito nei tradiciniais nei tuo labiau alternatyviais gydymo būdais neišgydysi. Tai nepagydoma liga, kaip tarkim cukrinis diabetas.
Atsakyti
Taip, suprantu, kad hormonu trukumas ar perteklius sukelia bedas, taciau taippat suprantu, kad sintetiniai hormonai sukelia papildomu problemu (jau mineti sirdies permusimai ir pns).
Isgydyti gal ir nera esme (beje, kas jums sake, kad tai neisgydoma?), svarbiausia bent jau kiek imanoma tuos hormonus sureguliuoti. O zinant priezasti (del ko sis sutrikimas atsirado) - dar kita kalba.
Man labai idomu isklausyti tu, kurios bande ta daryti nelieciant levotiroksino (pradejus ji vartoti kelio atgal nera).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweet ♥: 20 kovo 2015 - 13:02
Minėti širdies permušimai ir atsiranda dėl tiroksino trūkūmo arba pertekliaus. Esant stabiliam TTH jokie širdies negalavimai negresia. Vienintelis tiroksino neigiamas poveikis (kolkas tik numanomas ir tyrimais nepatvirtintas) kad jei pacientas yra linkęs į osteoporozę, tai tiroksinas gali suaktyvinti osteoporozės procesą. Kad to išvengt, maisto racione turi būti gausu kalcio.

O gal Jūs žinote bent vieną asmenį kuris išties pagijo nuo autoimuninio tireoidito? Nekalbu apie laikiną hipotirozės būseną, kalbu apie autoimuninį sutrikimą.
Priežasties konkrečios nustayti neįmanoma, nes jų yra begalo daug. Nebent jūs kalbat apie tuos visokius virbulių ar spec aparatų praktikuotojus. va per tokius ne viena šioje temoje diskutuojanti moteris, vos galutinai nesugadino savo ir taip nekokios sveikatos.
Yra ligų, kur netradicinė medicina daro stebuklus, bet yra ir tokių, kuriose ji tikrai bejėgė. Net homeopatai pripažysta, kad autoimuninio tireoidito pagydyti neįmanoma, galima kiek palengvinti jo simptomus ir sumažinti vartojamo sintetinio tiroksino dozes, bet jį pakeisti nėra kuo, o atgaivinti "mirusią skydliaukę irgi neišeina. Kitas reikalas kai kalbama apie hipertirozę, strumą.
Atsakyti
QUOTE(sweet ♥ @ 2015 03 20, 13:59)
Man labai idomu isklausyti tu, kurios bande ta daryti nelieciant levotiroksino (pradejus ji vartoti kelio atgal nera).

Gal galetumet paaiskinti kodel nera kelio atgal?
Atsakyti
Taip, suprantu, kad hormonu trukumas ar perteklius sukelia bedas, taciau taippat suprantu, kad sintetiniai hormonai sukelia papildomu problemu (jau mineti sirdies permusimai ir pns).
Isgydyti gal ir nera esme (beje, kas jums sake, kad tai neisgydoma?), svarbiausia bent jau kiek imanoma tuos hormonus sureguliuoti. O zinant priezasti (del ko sis sutrikimas atsirado) - dar kita kalba.

Na jei rasit būdą kaip atgaivint nebeveikiančią skydliaukę duokit žinot smile.gif
Atsakyti

Jei labai idomu, pasidomekite taip vadinamu Trevoro Marsalo protokolu, anglu kalba daug info, netgi forumas ta tema yra,
daug parasyta apie autoimunines ligas, butent apie autoimunines. Jis yra matematikas, jo sukurtu metodu, kaip rasoma , issigyde daug zmoniu, kiek tame yra tiesos, sunku pasakyti, kai skaitai-atrodo, vau ir as galiu.
Nei Estijoje, nei Latvijoje, nei Rusijoje nera nei vieno mediko, kuris pripazintu jo gydymo buda, lyg tai Lenkijoje yra, bet nesu garantuota. Marsalas visada reikalauja, kad gydyma priziuretu kvalifikuotas medikas. Bet kiek skaiciau, jis tikrai nera fanatikas , kad sakytu nevartoti vaistu, jei jie yra gyvybiskai butini. Visko tikrai neparasysiu, reikia paciam pasidometi.
As jau buvau rasiusi ir vel kaip papuga pasikartosiu-kas suras priezastis, sukeliancias autoimunines ligas, laimes Nobelio premija.
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2015 03 22, 16:06)
Na jei rasit būdą kaip atgaivint nebeveikiančią skydliaukę duokit žinot smile.gif

As apie 'mirusia' skydliauke nieko nerasiau ir neklausiau mirksiukas.gif

QUOTE(maskatukas @ 2015 03 23, 10:58)
Jei labai idomu, pasidomekite taip vadinamu Trevoro Marsalo protokolu, anglu kalba daug info, netgi forumas ta tema yra

Pasidomesiu, dekui 4u.gif

QUOTE(maskatukas @ 2015 03 23, 10:58)
As jau buvau rasiusi ir vel kaip papuga pasikartosiu-kas suras priezastis, sukeliancias autoimunines ligas>>>
O jus manot, jog sios bedos atsiranda siaip, is niekur nieko?? biggrin.gif
Priezastys visuomet yra. Deja tradicine medicina skirta simptomatiniam gydymui, o ne priezasciu paieskoms ir salinimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweet ♥: 27 kovo 2015 - 17:58
QUOTE(sweet ♥ @ 2015 03 27, 18:57)
O jus manot, jog sios bedos atsiranda siaip, is niekur nieko??  biggrin.gif
Priezastys visuomet yra. Deja tradicine medicina skirta simptomatiniam gydymui, o ne priezasciu paieskoms ir salinimui.  mirksiukas.gif

Viskas turi priezasti, bet kaip jus isivaizduojat galima rasti priezasti skydliaukes ligu ar vezio?
Atsakyti
Testi pokalbi del gydymo alternatyviais ar naturaliais metodais nera prasmes, esu visiskai tikra, kad kiekviena forumiete esanti sioje temoje, tikrai perskaite, domejosi ir ieskojo budu pasveikti, bet kada ligos pozymiai ryskus, kada nepavelki koju ir darbas tampa kankyne, o skydliaukes tyrimai tragiski, tada nelieka laiko ieskoti priezasties, reikia pradeti vartoti vaistus, stabilizuoti kiek imanoma bukle, o tada jau galima ir uzsiimti kita veikla. Ar galite atsakyti swet, kodel vieniems reikia operuoti apendicita, o kiti pragyvena amziu, net nezinodami kur jis aplamai yra smile.gif
Man patinka skaityti, kaip moterys gerina savo bukle, dalinasi patirtimi, ka vartoja is papildu, kaip jie veikia, cia kaip papildoma medziaga, kuri gali vienai tikti, kitai -ne.
Su artejanciomis Velykomis merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O man dar vienas klausimas iškilo , kaip pas jus reikalai su spaudimu ? Pas mane visą laik buvo tragiškai mažas. O praėjusią savaitė nei iš šio nei iš to šoktelėjo. Dabar galvoju ar čia skydliaukė duoda apie save žinot ar čia problemos reik ieškoti kur kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2015 03 30, 14:51)
O man dar vienas klausimas iškilo , kaip pas jus reikalai su spaudimu ? Pas mane visą laik buvo tragiškai mažas. O praėjusią savaitė nei iš šio nei iš to šoktelėjo. Dabar galvoju ar čia skydliaukė duoda apie save žinot ar čia problemos reik ieškoti kur kitur  g.gif

Mano žemas spaudimas, kiek save pamenu žemas budavo, apie 105 ant 60, pulsas apie 90-100, būna ir iki 120 užkyla doh.gif
Atsakyti