Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 23, 19:06)
Man tai gražu paleistos garbanos  wub.gif Tik vat ir pas mus su palaidais plaukais į sieną kartais pataiko  rolleyes.gif Prasidės nuo kitos savaitės man atostogos, tai beveik 4 savaitės reikės užimti Domį, kad jis nenuobodžiautu. Nes kai būnu namie tai jau nepalieka ramybėje, visą laiką reikia ką nors veikti ir negalima į ji dėmesio nekreipti. gerai, kad trūputi pašaltų, tai būtume švaresni ir lauke maloniau būtų būti.  rolleyes.gif

Aš ir atostogauju porą savaičių, tai maitinu ir puchadiorinu Dosiuką, o vyras -vedžioja, bet oras, tai doh.gif Beje, Dosikas absoliučiai atsisakė sausako-net pamaišyto su Ledanos paštetu ar šaltiena nebėda-jaučiu, kad baigsim žaist ir liksim ant natūr mitybos-ryte keli griežinukai šaltienos tos, o vakare-mėsytė, nugarėlės ir kiti gėriai. Beje, nuoirkau iš turgaus Dosiui vištų pėdučių, tai kažkaip mūs gurmanui jos nelabai-perkanda ir išmeta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 12 23, 20:16)
Aš ir atostogauju porą savaičių, tai maitinu ir puchadiorinu Dosiuką, o vyras -vedžioja, bet oras, tai  doh.gif Beje, Dosikas absoliučiai atsisakė sausako-net pamaišyto su Ledanos paštetu ar šaltiena nebėda-jaučiu, kad baigsim žaist ir liksim ant natūr mitybos-ryte keli griežinukai šaltienos tos, o vakare-mėsytė, nugarėlės ir kiti gėriai. Beje, nuoirkau iš turgaus Dosiui vištų pėdučių, tai kažkaip mūs gurmanui jos nelabai-perkanda ir išmeta  rolleyes.gif

Domis valgo pėdutes tik jeigu jas apšutinu. Išimu sušaldytas, įmetu į puodą ir pakaitinu karštam vandenyje porą minučių, tik tada jas valgo, kitaip paima ir išmeta schmoll.gif Žino Dosiukas kas skanu ir sveika. mirksiukas.gif Šiandien Kalėdų senelis, na greičiau snieguolė, padovanojo Domiui šaldiklį jo mėsytei laikyt lotuliukas.gif Aš ir dar vis paduodavau sauso, nes važiuosim slidinėt ir teks savo šaiką palikti mamos priežiūrai, bet žiūriu, kad irgi geriau badaus negu sauso valgis. Vis galvojau, kaip čia padaryt, kad mamai būtų lengviau su ta mėsa. Tai išbandžiau rafus maistą, bandžiau jautiena-lašiša ir vištiena - jautiena. Sakau, mamai būtų lengviau pamaitinti, negu kad atrinkinėt kiek čia jautienos, kiek čia višienos duot g.gif Tai būvau nustebus, kad ėdė su lašiša gana noriai. Nors man pačiai tai kvapas rietė nosį. Ir reikaliukus darė gerai, nesuviduriavo. Nu matyt jam tiko. Man nepatiko, kad ji sumalta. Patinka, man kai valgo ir griaužia, tada ir dantys apsivalo, o čia kaip faršas. g.gif Bet kol atostogausiu, matyt tek sufasuot porcijomis ir palikt jam tokį maistą.
Šiandien savo barzdulį maudžiau. Kaip ir prašei įmetu foto dar nekirpto. mirksiukas.gif Čia dar nespėjau išdžiovint gerai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 23 gruodžio 2014 - 21:34
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 23, 21:16)
Domis valgo pėdutes tik jeigu jas apšutinu. Išimu sušaldytas, įmetu į puodą ir pakaitinu karštam vandenyje porą minučių, tik tada jas valgo, kitaip paima ir išmeta  schmoll.gif Žino Dosiukas kas skanu ir sveika.  mirksiukas.gif  Šiandien Kalėdų senelis, na greičiau snieguolė, padovanojo Domiui šaldiklį jo mėsytei laikyt  lotuliukas.gif Aš ir dar vis paduodavau sauso, nes važiuosim slidinėt ir teks savo šaiką palikti mamos priežiūrai, bet žiūriu, kad irgi geriau badaus negu sauso valgis. Vis galvojau, kaip čia padaryt, kad mamai būtų lengviau su ta mėsa. Tai išbandžiau rafus maistą, bandžiau jautiena-lašiša ir vištiena - jautiena. Sakau, mamai būtų lengviau pamaitinti, negu kad atrinkinėt kiek čia jautienos, kiek čia višienos duot g.gif Tai būvau nustebus, kad ėdė su lašiša gana noriai. Nors man pačiai tai kvapas rietė nosį. Ir reikaliukus darė gerai, nesuviduriavo. Nu matyt jam tiko. Man nepatiko, kad ji sumalta. Patinka, man kai valgo ir griaužia, tada ir dantys apsivalo, o čia kaip faršas.  g.gif Bet kol atostogausiu, matyt tek sufasuot porcijomis ir palikt jam tokį maistą.
Šiandien savo barzdulį maudžiau. Kaip ir prašei įmetu foto dar nekirpto.  mirksiukas.gif Čia dar nespėjau išdžiovint gerai  blush2.gif

uj, gerulis - toks fainas, stambus thumbup.gif Ir, kaip suprantu, savo griožio kabinetą turi bigsmile.gif ?!
O, kaip padisekė Domiui-aš be šaldiklio ir nežinau, kaip versčiaus-ten faktiškai vien Dosiaus mėsos rolleyes.gif Tai Tu gali ir mėsą suporcijuot bei užšaldyt ir palikt mamai-aš esu taip darius su Heručiu-aišku, jei mama tik turi kur laikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 23 gruodžio 2014 - 22:13
Aha yra grožio studija, katilinėje lotuliukas.gif prisikabinau ten maketų kur ir ką kirpti, susidėjau ten visą amuniciją. Svarbiausia, kad ten viskas iš plytelių tai lengva siurbt jo plaukus. Ai visai gerai, patogu kaip namie ax.gif
Tai vat reikės kažkaip jai sudėt gal porcijom, nes kitaip tikrai daugiau duos jam valgyt negu, kad reikia doh.gif gi atrodo, kad mažutis ir valgyt nori biggrin.gif
pabaigiau džiovint, atsigulė Domis antrame aukšte. Aš nuėjau į pirmą, užgesinau šviesą laiptinėje ir palikau. Dabar girdžiu, kad nubudo ir neateina. Nueinu į viršų žiūriu, o jis gi nemato per plaukus ir bijo laiptais lipti. doh.gif teko surišt kasytę.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 23, 22:29)
Aha yra grožio studija, katilinėje  lotuliukas.gif prisikabinau ten maketų kur ir ką kirpti, susidėjau ten visą amuniciją. Svarbiausia, kad ten viskas iš plytelių tai lengva siurbt jo plaukus. Ai visai gerai, patogu kaip namie ax.gif
Tai vat reikės kažkaip jai sudėt gal porcijom,  nes kitaip tikrai daugiau duos jam valgyt negu, kad reikia  doh.gif gi atrodo, kad mažutis ir valgyt nori  biggrin.gif
pabaigiau džiovint, atsigulė Domis antrame aukšte. Aš nuėjau į pirmą, užgesinau šviesą laiptinėje ir palikau. Dabar girdžiu, kad nubudo ir neateina. Nueinu į viršų žiūriu, o jis gi nemato per plaukus ir bijo laiptais lipti. doh.gif teko surišt kasytę.

Fain, kai yra atskira patalpa tvarkymui ir visiems rakandams laikyt thumbup.gif
Įmesk dar foto-vienos man negana-neatsižiūrou aš į Domį wub.gif JonaviečiobTanutis buvo msno meilė, o dabar -Domiukas smile.gif
Atsakyti
Aha tikrai gerai tokia patalpėlė ir stalas ten mano stovi ir plaukų namuose neprisineša, nes reikia praeit pro garažą, viskas ir nubyra kol praeina. ax.gif
reikia džiovint, o aš lakstau su fotoaparatu, ot nekokia šeimininkė doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 24, 12:21)
Aha tikrai gerai tokia patalpėlė ir stalas ten mano stovi ir plaukų namuose neprisineša, nes reikia praeit pro garažą, viskas ir nubyra kol praeina.  ax.gif
reikia džiovint, o aš lakstau su fotoaparatu, ot nekokia šeimininkė  doh.gif

Jetau, koks fainas meškius, bet tai toks stambuolis Domius thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Nėra jis toks stambus, aš tai net sakyčiau kudas. Čia tiesiog optinė apgaulė lotuliukas.gif
Atsakyti
Su Šventėmis visas! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes grįžom iš kaimuko tai patapetuosiu, kaip Domis laiką leido per šventes. ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Domio draugas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 26, 19:14)
Su Šventėmis visas!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Mes grįžom iš kaimuko tai patapetuosiu, kaip Domis laiką leido per šventes.  ax.gif

Su praėjusiomis ir artėjančiomis newyear.gif !
bigsmile.gif thumbup.gif tikros šventės Domiukui thumbup.gif Bet tai kiek sniego ten pas jus-pas mus tai tik pašerkšniję rolleyes.gif
Atsakyti
Su šventėmis visus newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Pas mus irgi beveik sniego nėra, bet vis tiek smagu, kad lietus nelyja...

Atsakyti
Panevėžyje tai sniego yra, bet galėtų būti ir daugiau, o va kaimuke už 30 km žymiai daugiau. Ir nuo kalniuko pačiaužėm ir pasimėtėm sniegu ir šiaip pašeliojom. Pagaliau švarūs grįžtam namo! rolleyes.gif
Atsakyti