QUOTE(Ditele @ 2014 12 23, 20:16)
Aš ir atostogauju porą savaičių, tai maitinu ir puchadiorinu Dosiuką, o vyras -vedžioja, bet oras, tai

Beje, Dosikas absoliučiai atsisakė sausako-net pamaišyto su Ledanos paštetu ar šaltiena nebėda-jaučiu, kad baigsim žaist ir liksim ant natūr mitybos-ryte keli griežinukai šaltienos tos, o vakare-mėsytė, nugarėlės ir kiti gėriai. Beje, nuoirkau iš turgaus Dosiui vištų pėdučių, tai kažkaip mūs gurmanui jos nelabai-perkanda ir išmeta
Domis valgo pėdutes tik jeigu jas apšutinu. Išimu sušaldytas, įmetu į puodą ir pakaitinu karštam vandenyje porą minučių, tik tada jas valgo, kitaip paima ir išmeta

Žino Dosiukas kas skanu ir sveika.

Šiandien Kalėdų senelis, na greičiau snieguolė, padovanojo Domiui šaldiklį jo mėsytei laikyt

Aš ir dar vis paduodavau sauso, nes važiuosim slidinėt ir teks savo šaiką palikti mamos priežiūrai, bet žiūriu, kad irgi geriau badaus negu sauso valgis. Vis galvojau, kaip čia padaryt, kad mamai būtų lengviau su ta mėsa. Tai išbandžiau rafus maistą, bandžiau jautiena-lašiša ir vištiena - jautiena. Sakau, mamai būtų lengviau pamaitinti, negu kad atrinkinėt kiek čia jautienos, kiek čia višienos duot

Tai būvau nustebus, kad ėdė su lašiša gana noriai. Nors man pačiai tai kvapas rietė nosį. Ir reikaliukus darė gerai, nesuviduriavo. Nu matyt jam tiko. Man nepatiko, kad ji sumalta. Patinka, man kai valgo ir griaužia, tada ir dantys apsivalo, o čia kaip faršas.

Bet kol atostogausiu, matyt tek sufasuot porcijomis ir palikt jam tokį maistą.
Šiandien savo barzdulį maudžiau. Kaip ir prašei įmetu foto dar nekirpto.

Čia dar nespėjau išdžiovint gerai