Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

aš irgi esu už natūralius dalykus be chemijos. Domis pats atsirenka kas sveika, kas ne. Iš maksimos nupirkta vištiena jis išvis ignoruoja ir nevalgo. Valgo tik kaimiškus mamos augintus broilerius, todėl jų tenka auginti daugiau negu visada lotuliukas.gif Dar labai mėgsta aviena, vat dėl jos galėtų ištisą parą būdėti prie rūsio, kol mėsytė tvarkoma. Vat jei mėsa tai nežinau Domis nejaučia saiko. Kiek duosi tiek ės. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 14 gruodžio 2014 - 18:32
labukas visiems ir dideliausias ačiū už sveikinimus nuo sesutės.
Labai smagu, kad augate ir gražėjate. Va ir aš už natūralų maistą, mes namie irgi valgome jautienos skrandžius, nupjovas ir poliežuvinę. Tik šį savaitgalį taip išsibaigėm, jau teks iš Ledanos užsisakinėti, nes Krekenavos agrofirmoj nuopjovų visą savaitę nebuvo...

Mes sauso daugiau valgome tik kai šuniukai auga, nes vien su natūraliu niekaip neišeina išsiversti. Aš jau seniai atkreipiau dėmesį, kad nuo sauso didelės krūvos... Jau geriau natūraliai maitintis.

Ryt važiuojam su Lagučiu pas veterinarą kojos šviesti... Bus matyti ką pasakys, taip nesinorėtų, kad vėl jį pjaustytų...Oi jaučiu bus sunku jam namus surasti, toks fainas šuniukas ir reikėjo gi taip nutikti... doh.gif doh.gif doh.gif jau jis buvo užsakytas, bet kažkaip pabijojau ir jo vietą Lorkas užėmė pas tuos žmones Anglijoje.
Mes irgi Gelaganą naudojom, visa dėžę didelę pabaigėm, Lagui kojai labai tiko, o ir kiti irgi gavo, nes pildavau tą tyrelę ant sauso maisto. Patiko jis man, tik kaina galėtų būti mažėlesnė...
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 14, 18:17)
aš irgi esu už natūralius dalykus be chemijos. Domis pats atsirenka kas sveika, kas ne. Iš maksimos nupirkta vištiena jis išvis ignoruoja ir nevalgo. Valgo tik kaimiškus mamos augintus broilerius, todėl jų tenka auginti daugiau negu visada  lotuliukas.gif Dar labai mėgsta aviena, vat dėl jos galėtų ištisą parą būdėti prie rūsio, kol mėsytė tvarkoma. Vat jei mėsa tai nežinau Domis nejaučia saiko. Kiek duosi tiek ės.  doh.gif

O,tai jis visai ekologiskas berniukas thumbup.gif gerai kai apetitas yra,isivaizduok,pradetu knaibyti gabaliukais,tai tada jau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(devynbalse @ 2014 12 14, 19:45)
labukas visiems ir dideliausias ačiū už sveikinimus nuo sesutės.
Labai smagu, kad augate ir gražėjate. Va ir aš už natūralų maistą, mes namie irgi valgome jautienos skrandžius, nupjovas ir poliežuvinę. Tik šį savaitgalį taip išsibaigėm, jau teks iš Ledanos užsisakinėti, nes Krekenavos agrofirmoj nuopjovų visą savaitę nebuvo...

Mes sauso daugiau valgome tik kai šuniukai auga, nes vien su natūraliu niekaip neišeina išsiversti. Aš jau seniai atkreipiau dėmesį, kad nuo sauso didelės krūvos... Jau geriau natūraliai maitintis.

Ryt važiuojam su Lagučiu pas veterinarą kojos šviesti... Bus matyti ką pasakys, taip nesinorėtų, kad vėl jį pjaustytų...Oi jaučiu bus sunku jam namus surasti, toks fainas šuniukas ir reikėjo gi taip nutikti... doh.gif  doh.gif  doh.gif jau jis buvo užsakytas, bet kažkaip pabijojau ir jo vietą Lorkas užėmė pas tuos žmones Anglijoje.
Mes irgi Gelaganą naudojom, visa dėžę didelę pabaigėm, Lagui kojai labai tiko, o ir kiti irgi gavo, nes pildavau tą tyrelę ant sauso maisto. Patiko jis man, tik kaina galėtų būti mažėlesnė...

As ir poliezuvine perku ,ir paivairinu vistiena.Labai n oriai eda.Jetau,gal paliks ta metala kojytej,nwereiks jau tada daugiau operuoti. Jei viskas uzkremzlijo tai ir liktu sau .Na sekmes jums rytoj,laikykites.
Mano Hidrai lyg geriau ta koja,o gal jau man paciai taip noretusi kad butu. Jau subaigem 2 savaiciu antibu kursa,dabar po svenciu vesim vel pasirodyt daktarui. Bijojau kad nuo dideliu doziu antibiotiku zarnynas sustreikuos bet nieko. Viskas gerai. Atlaike senute thumbup.gif Lauke maziau buna,slapia ,tai kojai ner gerai,daugiau viduj dabar.Ziuresim toliau.
Atsakyti
O kaip Lagutis jaučiasi? Aš tai labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir nebus jokių ateityje padarinių. Sekmės mažiukui surasti naujus namučius. 4u.gif
Aga gelacano kaina tai tikrai labai nedraugiška doh.gif ir ypač dideliems ir dideliui kiekiui šuniukų.
Taip jis visiškai ekologiškas, kaimiški kiaušiniai, vištytė tongue.gif gerai, kad pats nenueina savaitgaliais pasigauti tos šviežienos. Jis labai neūkiškas berniukas. Šiandien nuvedžiau parodyti ir susipažinti su mažuoju 3 sav. hailenduku, tai net nesusidomėjo. Kas mane laaaaabai džiūgina rolleyes.gif pastebėjau, kad kai pradėjo valgyt mėsa nebereikia šudeliauti. Visgi natūralus maistas labai gerai veikia.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 14, 20:13)
O kaip Lagutis jaučiasi? Aš tai labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir nebus jokių ateityje padarinių. Sekmės mažiukui surasti naujus namučius.  4u.gif
Aga gelacano kaina tai tikrai labai nedraugiška doh.gif ir ypač dideliems ir dideliui kiekiui šuniukų.
Taip jis visiškai ekologiškas, kaimiški kiaušiniai, vištytė  tongue.gif gerai, kad pats nenueina savaitgaliais pasigauti tos šviežienos. Jis labai neūkiškas berniukas. Šiandien nuvedžiau parodyti ir susipažinti su mažuoju 3 sav.  hailenduku, tai net nesusidomėjo. Kas mane laaaaabai džiūgina  rolleyes.gif  pastebėjau, kad kai pradėjo valgyt mėsa nebereikia šudeliauti. Visgi natūralus maistas labai gerai veikia.

o kas tas mazasisi hailendukas,ar jautukas ar koks kitas gyvunas net neisivaizduoju kas blush2.gif tai jau tikrai,kai eda mesa nerenka jokiu siuksliuku,matyt visko gauna organizmas.
Papildyta:
QUOTE(korda @ 2014 12 14, 20:55)
o kas tas mazasisi hailendukas,ar jautukas  ar koks kitas gyvunas net neisivaizduoju kas blush2.gif  tai jau tikrai,kai eda mesa nerenka jokiu siuksliuku,matyt visko gauna organizmas.

Hera tai kazkaip labai balandziais domisi,toks noras gaudyti kad ooooo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(korda @ 2014 12 14, 21:56)
o kas tas mazasisi hailendukas,ar jautukas  ar koks kitas gyvunas net neisivaizduoju kas blush2.gif   tai jau tikrai,kai eda mesa nerenka jokiu siuksliuku,matyt visko gauna organizmas.
Papildyta:

Hera tai kazkaip labai balandziais domisi,toks noras gaudyti kad  ooooo lotuliukas.gif

Taip, tai mažas škotiškas jautukas. Veduosi, kad įprastu ir matytų. Nes jis dabar kol kas mažesnis už Domį. Nes kai važiuosim atostogų, tai Domis atostogaus rūgpienių kaime, tai reikia, kad mamai nedarytų rūpesčių. Užtenka mažos ryžos nelaimės, kuriai atrodo, kad viskas kas jūda yra mėsa ir nesvarbu kas tai būtų ar višta ar avis ar arklys doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 15 gruodžio 2014 - 06:39
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 15, 06:37)
Taip, tai mažas škotiškas jautukas. Veduosi, kad įprastu ir matytų. Nes jis dabar kol kas mažesnis už Domį. Nes kai važiuosim atostogų, tai Domis atostogaus rūgpienių kaime, tai reikia, kad mamai nedarytų rūpesčių.  Užtenka mažos ryžos nelaimės, kuriai atrodo, kad viskas kas jūda yra mėsa ir nesvarbu kas tai būtų ar višta ar avis ar arklys doh.gif
user posted image

O,kokie grazus,didelis labai grazus o jau mazylis tai jetus kaip fainai atrodo.Isivaizduoju toki paciupinet,ui kaip malonu turi buti. Tai jau tada tikrai reikia kad iprastu nes kitaip vaikys. Gerai kad jis nesidomi-saunuolis.
Atsakyti
Ditele, a dar neturi kuo pasigirti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 15, 20:01)
Ditele, a dar neturi kuo pasigirti?  blush2.gif

Dar ne - ryt vakare varo gražintis, tai jau rodysimės mirksiukas.gif
bigsmile.gif o kokie gražuoliai hailandukai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 15 gruodžio 2014 - 20:40
Valio, Lagučiui viskas gerai. Sugijo puikiai, strypas jau viduje, atmetimo nėra ir krapštyti jį iš ten nėra reikalo, o ir nebeįmanoma... Gydytojas sakė, kad kol kas dar gali kažkiek pašlubuoti, o paskui bus viskas gerai.
Tai tiek naujienų trumpai.
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 12 15, 20:49)
Valio, Lagučiui viskas gerai. Sugijo puikiai, strypas jau viduje, atmetimo nėra ir krapštyti jį iš ten nėra reikalo, o ir nebeįmanoma... Gydytojas sakė, kad kol kas dar gali kažkiek pašlubuoti, o paskui bus viskas gerai.
Tai tiek naujienų trumpai.

bigsmile.gif thumbup.gif džiugu, kad viskas ok Lagučiui smile.gif
Atsakyti
Kaip žadėjau, prisiduodu-tik kad vakar Dosiukas iš grožio salono grįžo apie 1 val. nakties(po remonto kirpėjoms planai susijaukė ir visi poros savaičių kokių klientai joms vargšėms į šią savaitę susidėjo, o dar savaitgalį ir paroda), tai šiandien iš ryto nelabai norėjo pozuot-nusikalęs ir įsižeidęs vyriškis, nes liko be vakarienės ir vakarinio normalaus pasivaikščiojimo biggrin.gif Nu, bet gausim savaitgalį puchadiorką rusišką, tai išsikedensim plunksnas ir normalią foto sesiją padarysim smile.gif Tiesa, foto tai jis sulytas po pasivaikčiojimo rytinio - šiaip tai labai fainutis pargrįžo iš kirpyklos-toks mutoniukas-minkštutis, purutis, švelnutis-nu, žodžiu mažyyyylis tongue.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(korda @ 2014 12 14, 14:21)
Bet zinot ,man atrodo,kad visiskai bereikalingos jiems tos uodegos. Duoda visusr kaip su pagaliu.Is vienos puses-nezalojamas gyvunas,bet ar jis pats tos uodegos nesusizaloja ,gerai kol gerai . Tai va ,tokie mano pastebejimai.

biggrin.gif o va Dosikas šios problemos neturi biggrin.gif - pas jį tiesiog, kaip akituko kokio, susiraičiusi uodega, tai ramu, nes šiaip tai tikrai drinks_cheers.gif ne tik pats su ta uodega žalojasi-pamenu Heručio visa uodega gumbuota nuo daužymosi buvo, bet ir šluoja viską nuo paviršių arba vakus traumuoja-mūsų, kai mažiukai būdavo, tai grįžti namo, prisistato vaikai ir Herutis pasitikt, tai su ta uodega besidžiaugiant vaikams tik per veidą, per veidą doh.gif
Šert, tai Dosikas pas mumis pasirinko iš esmės ėst vieną kartą-vakare-sausako faktiškai nebeėda-atsisakė-natūr maitinasi. Perku jam ledanos jautienos atraižas, iš turgelio kalakuto kakliukų, širdžių, skrandžių, vištos nugarėlių, širdučių, skrandukų. Rytais būna, kad gauna iš ledanos šaltienos, kurią pamaišom su sausaku, arba sausako su grūdėta varške, kad visai nuo jo neatprastų, nes paliekant per atostogos, tai būt gerai, kad sausaką ėstų ax.gif . Normą savo irgi turi-neįkiši daugiau-net mėsos rolleyes.gif Vitaminų, paplidų dabar jokių neduodam-prieš tai, kol augimas buvo davėm Vetzyme papildus sąnariams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 17 gruodžio 2014 - 08:34