Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

oi koks mažyyyylis lotuliukas.gif kiek laiko užtrunkat grožio salone? Laukiu nesulaukiu kada Tu išbandysi puchadiorką ir pasidalinsi įspūdžiais bigsmile.gif
Domio uodega tai susiraičius tai tiesi, pagal nuotaiką, tai viską šluoja nuo stalo doh.gif
Aš irgi ledanos duodu kartais šaltienos, visai nieko, valgo gan su apetitu.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 17, 09:07)
oi koks mažyyyylis  lotuliukas.gif  kiek laiko užtrunkat grožio salone? Laukiu nesulaukiu kada Tu išbandysi puchadiorką ir pasidalinsi įspūdžiais  bigsmile.gif
Domio uodega tai susiraičius tai tiesi, pagal nuotaiką, tai viską šluoja nuo stalo  doh.gif
Aš irgi ledanos duodu kartais šaltienos, visai nieko, valgo gan su apetitu.

Nu, kai ilgoji programa su kirpimu, tai apie 6-7 val. ax.gif Šįkart, tai jis tupėjo kirpykloj nuo 17 val. ir buvo ką veikti kirpėjai, nes, turiu prisipažinti, kad per darbus ir visokius renginius, šį mėnesį nebuvau povilnės grėbliuku šukavus-tik šukomis ir puchadiorka prasieidavau savaitgaliais blush2.gif ax.gif
drinks_cheers.gif kai tik išbandysiu, iškart pasidalinsiu įspūdžiais-tiek laukta ir svajota-jau dabar nagai niežti tongue.gif
Atsakyti
Ogo galvojau greičiau ax.gif Aš užtrunku 6 val. su kirpimu ir plovimu. Aišku pas mane tas kirpimas gal ne toks skrupulingas kaip kirpykloje. blush2.gif Domiui atsibosta tiek laiko stovėt, tai pradeda ant galo vis dažniau jau atsisėsti ir spirga kaip spirgutis. Nežinau ar pas mane grėblys visai niekam tikęs ar kas ten. Nu su grėbliu beveik nieko neišsišukuoja. Geriausia man su puchadorkia šukuojasi, tada tai vat prišukuoju pūkelio. Grėblys man tinka tik nugarai. Gal nemoku naudotis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 17 gruodžio 2014 - 11:24
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 17, 11:22)
Ogo galvojau greičiau  ax.gif Aš  užtrunku 6 val. su kirpimu ir plovimu. Aišku pas mane tas kirpimas gal ne toks skrupulingas kaip kirpykloje.  blush2.gif Domiui atsibosta tiek laiko stovėt, tai pradeda ant galo vis dažniau jau atsisėsti ir spirga kaip spirgutis. Nežinau ar pas mane grėblys visai niekam tikęs ar kas ten. Nu su grėbliu beveik nieko neišsišukuoja. Geriausia man su puchadorkia šukuojasi, tada tai vat prišukuoju pūkelio. Grėblys man tinka tik nugarai. Gal nemoku naudotis  g.gif

Nu, būna, ir greičiau-žiūrint, koks stovis Dosiaus būna ax.gif O, be to, čia ir su ausim, nagais, lapcių sutvarkymu-matai, jo lapcės nuo batų, tai žiaurios gana būna ax.gif Uj, man tai su grėbliu thumbup.gif povilnę ir koltūnus iššukuoja. Ir juo aš irgi tik nugarą bei šonus šukuoju-kitkam jis ir netinka rolleyes.gif
Atsakyti
O kai tu jam mauni batus, jis nieko nesipriešina? Parodyk kaip atrodo su bačiukais ax.gif
mes tai dabar diiiiidelius užsiauginom kailinius, reikės prieš šventes su žirklėm pasidarbuot ir patrumpint gerokai, kad neišgąsdintu Kalėdų senelio. ax.gif
Pažiūrėjau pas Domį jau žylų plaukų yra, matyt baisiai aš jį nervuoju, kad jau atsiranda. Gi sako žyli plaukai nuo nervų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 17 gruodžio 2014 - 15:29
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 17, 15:29)
O kai tu jam mauni batus, jis nieko nesipriešina? Parodyk kaip atrodo su bačiukais  ax.gif
mes tai dabar diiiiidelius užsiauginom kailinius, reikės prieš šventes su žirklėm pasidarbuot ir patrumpint gerokai, kad neišgąsdintu Kalėdų senelio.  ax.gif
Pažiūrėjau pas Domį jau žylų plaukų yra, matyt baisiai aš jį nervuoju, kad jau atsiranda.  Gi sako žyli plaukai nuo nervų   lotuliukas.gif

irnesakyk.gif susitaikė su likimu-nesipriešina-tik baisiai baltakiuoja nepatenkytas smile.gif drinks_cheers.gif nufotkysiu kada prie progos jį su batais mirksiukas.gif
Dosikas tai visas žilstelėjęs (išsimėtę to žilo plauko po truputuką per nugarą ir šonus)-nelengva tiems mūsų mažiukams su tokiais šeiminykais, tai ir žyla anksčiau laiko lotuliukas.gif
bigsmile.gif kol dar nenutrumpinai, įmesk meškio foto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 17 gruodžio 2014 - 15:41
QUOTE(Ditele @ 2014 12 17, 16:41)
bigsmile.gif kol dar nenutrumpinai, įmesk meškio foto  wub.gif

Rytoj maudysiu, tai pafotogrofuosiu kaip atrodo meškius pioneer.gif Dabar sumastė truputi keist kailiuką, ypač ant šlaunų galinių, tai truputį darbelio yra. Šiandien nupirkau tėvų ciucikui petnešas, ant petnešų parašyta, kad krūtinės apimtis 100 cm, bandžiau uždėt Domiui, norėjau pažiūrėt kaip atrodo, tai pasirodo mažos. Modelis mano buvo per augęs. įdomu iki kiek ta krūtinė dar augs. Nes baisu, kad nupirkus po kurio laiko petnešos bus per mažos. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 22 gruodžio 2014 - 19:57
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 22, 19:55)
Rytoj maudysiu, tai pafotogrofuosiu kaip atrodo meškius  pioneer.gif Dabar sumastė truputi keist kailiuką, ypač ant šlaunų galinių, tai truputį darbelio yra. Šiandien nupirkau tėvų ciucikui petnešas, ant petnešų parašyta, kad krūtinės apimtis 100 cm, bandžiau uždėt Domiui, norėjau pažiūrėt kaip atrodo, tai pasirodo mažos.  Modelis mano buvo per augęs. įdomu iki kiek ta krūtinė dar augs. Nes baisu, kad nupirkus po kurio laiko petnešos bus per mažos.  g.gif

bigsmile.gif thumbup.gif o va Dosikas, tai krūtine negali pasigirt, negali smile.gif Monekenai mums vis papuola-Herutis irgi krūtinės neturėjo, bet aukštas buvo biggrin.gif
Atsakyti
Niu, pasirodo Dosius po grožio saliono ir išpuchadiorintas nauju rusišku šepečiu smile.gif Tikrai thumbup.gif šepetys - ilgi dantukai, labai gerai kabina ir šukuoja. Kadangi šepetį pasiėmėm parodoje, tai dar mažiuką savo ir apipirkom-pavadį naują ir žaisliukų, skanukų pripirkom. Dosikui labiausiai patiko, tai virvė tokia pagal jo gabaritus smile.gif - faktiškai nepaleidžia jos tongue.gif :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 23 gruodžio 2014 - 11:27
Juodas kilimėlis, nesimato akyčių, tik liežuviukas ir nosiukas šviečia lotuliukas.gif O jau virvės gražumas ir didumas thumbup.gif Geras Dosiukas buvo, kaip ir jo šeimininkė, todėl Kalėdų senelis ir aplankė anksčiau biggrin.gif O Tu jam suriši kasytę, ar palaidais plaukais laksto? Pas Domį tai kirpčiukai tokie tankūs, kad kai išleidi plaukus, jis svetimoje vietoje nelabai ką mato. unsure.gif Domis tai virvės tampyt nemėgsta, jam žaidimas geriausias atimti pirštinę ir kada jį gaudo, tada jis toks laimingas bėgioja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 23 gruodžio 2014 - 13:34
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 23, 13:30)
Juodas kilimėlis, nesimato akyčių, tik liežuviukas ir nosiukas šviečia lotuliukas.gif O jau virvės gražumas ir didumas thumbup.gif Geras Dosiukas buvo, kaip ir jo šeimininkė, todėl Kalėdų senelis ir aplankė anksčiau biggrin.gif O Tu jam suriši kasytę, ar palaidais plaukais laksto? Pas Domį tai kirpčiukai tokie tankūs, kad kai išleidi plaukus, jis svetimoje vietoje nelabai ką mato.  unsure.gif Domis tai virvės tampyt nemėgsta, jam žaidimas geriausias atimti pirštinę ir kada jį gaudo, tada jis toks laimingas bėgioja  lotuliukas.gif

O va Dosikui virvės laaaabai patinka-ypač ši naujoji-vis tempia į dukros kambarį slėpt smile.gif
Jo, šiaip rišam kasytę-tik paskutiniu metu kažkaip ne rolleyes.gif Dosius irgi žabalas su tais kirpčiais truputuką - būna, kad lauke ima ir įsimūrija netyčiom į kokį medį ar stulpą ax.gif
Atsakyti
Man tai gražu paleistos garbanos wub.gif Tik vat ir pas mus su palaidais plaukais į sieną kartais pataiko rolleyes.gif Prasidės nuo kitos savaitės man atostogos, tai beveik 4 savaitės reikės užimti Domį, kad jis nenuobodžiautu. Nes kai būnu namie tai jau nepalieka ramybėje, visą laiką reikia ką nors veikti ir negalima į ji dėmesio nekreipti. gerai, kad trūputi pašaltų, tai būtume švaresni ir lauke maloniau būtų būti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 23 gruodžio 2014 - 19:07