Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

Sveicaru avigani as ir ziurejau man jie labai labai grazus. Tik pagalvojau,kad lauke gal geriau juodas. Tai isigijau juoda .Dabar trys juoduliai ir dvi ryziukes lotuliukas.gif Visada smagu naujas augintinis,inesa kazka naujo,elgesys vel buna kitas,liuks. As pries Hera ziurinejau akita,azijata.podhales avigani.Podhalika jau lenkuose buvau nusiziurejus. Bet va prilipo juodukas.
Papildyta:
Ause makaliause,o jei dadet jam koses,ar avizu ar ryziu,Nebandet?
Atsakyti
QUOTE(korda @ 2015 02 05, 17:37)
Sveicaru avigani as ir ziurejau  man jie labai labai grazus. Tik pagalvojau,kad lauke  gal geriau juodas. Tai isigijau juoda .Dabar trys juoduliai ir dvi ryziukes lotuliukas.gif Visada smagu naujas augintinis,inesa  kazka naujo,elgesys vel buna kitas,liuks. As pries Hera  ziurinejau  akita,azijata.podhales avigani.Podhalika jau lenkuose buvau nusiziurejus. Bet va prilipo juodukas.
Papildyta:
Ause makaliause,o jei dadet jam koses,ar avizu ar ryziu,Nebandet?

na dabar nusprendžiau padidinsiu mėsos kiekį, pabandysiu duot riebesnės, jei dar bus maža va tada gaus košytės priedo.
aga tikrai, kad smagu nauji keturkojai, nauji įspūdžiai, nauji charakteriai. Domio charakteris visai kitoks nei Teros, tai net dabar dar kas nors nustebina. kažkaip smagu, kai ne vienas keturkojis namuose laksto, daugiau veiksmo rolleyes.gif
Atsakyti
As kai isigijau pirma bokserio kalyte tai mano giminaitis is vokietijos veise mastinus. Jis buvo atvaziaves ir atveze man knyga ,ten viskas apie nuo leliuko iki kaliu gimdymo,priemimo ,auginimo ,Viskas apie maitinima nuo iki. Tai as ja isverciau pas vertejus. Tuo ir visada vadovavausi. Gaila tik paskolinau ,ir pradingo. Bet kaip sakoma as ja mintinai moku lotuliukas.gif Tai man lai sako kas ka nori ir kaip nori,tiek ju uzaugo be ligu tai pasiteisina simtu procentu.
Ause makaliause,kose kaip angliavandenis ji reikalinga organizmui.Jos gi dedi nedaug,jei jis negaves tai tik pora saukstu pradzioj kol pripras,.Jei gaus daug mesos gali baltymu kiekis but per didelis,jis jau neaugantis suniukas o kaip ir suauges ,ugi manau jau pasiekes pilna,tai dabar tik formuosis ,stambes vyrukas kol bus vyyyyyyras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 05, 16:09)
Oi kaip faina, mačiau parodoje baltuosius šveicarų aviganius, paliko labai gerą įspūdį.  bigsmile.gif prieš Domį aš ir žiūrėjau briarus.  O afganų kailis išvis pasaka, aš pamatau tas jų kasas ir išsilidau, ta jų tokia grakšti eisena, tik charakteris man nelabai biggrin.gif Vat yra dar flamandų buvjė kurie irgi man patinka  rolleyes.gif  Anksčiau nenorėdavau su kailiu šuns, atsirado Domis namuose, dabar jau nebenorėčiau be kailio.  Patinka gauruoti meškiukai lotuliukas.gif

aha , kailis wub.gif , be jo ne kas. Nu buvje ko gero neįkasiu blush2.gif net neišsivaizduoju kokios kanos. Ieškojau briarų irgi nelabai kas ,net kainos nežinau.O va avganai sena mano sumpatija, kažkada Jonavoje buvo superinis veislynas.Ir jau labai panašūs į akitukus, nepaleisi, auklėjasi irgi biggrin.gif nu vienu žodžiu aš MB sakiau koks skirtumas ar vienas dundukas ar du tokie patys. Čia aš nepiktai myliu džiakį superinis šuo, tik su pavadžiu nesiskiriam. O afganas kailis jo , šukuočiau ir šukuočiau biggrin.gif
QUOTE(Ditele @ 2015 02 05, 16:22)
bigsmile.gif manau, kad būt smagu  thumbup.gif
Brač, per darbus nespėju nei paskaityt, nei atsakyt normaliai  doh.gif
Jonaviete, beje, apsitarėm ir nusprendėm pasiplanuot pas Tave atlėkt vasario 15 d., jei būsi namuos ir neužimta  mirksiukas.gif Pasuksiu katrą pavakarę  mirksiukas.gif

aš gi sergu vis dar doh.gif po savaitės tik rentgenas. Vienu žodžiu varykit, arba sirgsiu arba atostogausiu. Labai laukiam
QUOTE(korda @ 2015 02 05, 17:01)
As kai isigijau pirma bokserio kalyte tai mano giminaitis is vokietijos veise mastinus.

o mes iš gyvenimškos patirties. Tada tokių knygų labai nebuvo. Turim kelias rusiškas ir viskas. Vis kita mokomės jau trisdešimti metai prasidėjo biggrin.gif nauja veislė naujos patirtys. Tik va ligos tos pačios ir vis naujų prisideda
Atsakyti
Knygu tikrai nebuvo ,nes tai buvo kazkur pries 32 metus,tai jau kai atveze tai kaip kokia auksine ji manbuvo. Budavo sedziu ir studijuoju,O jau kai kale pirmus vaikus vede tai knyga,kava ir konjakas. Toks stresas buvo uuu,Paskui jau vel kitaip. lotuliukas.gif As nezinau kaip visos akitos elgiasi,bet kazkada parodoj su Monika kalbejau ji buvo akita is Prancuzijos isivezus,tai jo ,sake nedziusta kailis ilgai,fenuot ir fenuot,ir labai gera buvo,svetimi dzin.Tai man kazkaip uzsiciklino ir sakau ne,noriu kad saugotu. Nors cia gal vel pagal charakteri skirtingai. O kaip jusiskis,piktas,na ne tai kad piktas bet kaip i svetimus?
Atsakyti
QUOTE(korda @ 2015 02 05, 18:20)
Knygu tikrai nebuvo ,nes tai buvo kazkur pries 32 metus,tai jau kai atveze tai kaip kokia auksine ji manbuvo. Budavo sedziu ir studijuoju,O jau kai kale pirmus vaikus vede tai  knyga,kava ir konjakas. Toks stresas buvo uuu,Paskui jau vel kitaip. lotuliukas.gif As nezinau kaip visos akitos elgiasi,bet kazkada parodoj su Monika kalbejau ji buvo akita is Prancuzijos isivezus,tai jo ,sake nedziusta kailis ilgai,fenuot ir fenuot,ir labai gera buvo,svetimi dzin.Tai man kazkaip uzsiciklino ir sakau ne,noriu kad saugotu. Nors cia gal vel pagal charakteri skirtingai. O kaip jusiskis,piktas,na ne tai kad piktas bet kaip i svetimus?

o tai ko gero ne viena aš čia kam 40+ ax.gif Aš užtai ir nenoriu panelių. MB iki manęs turėjo dvi vokiečių doges čia prieš 27 metus kažkur, tai va gimdymai ir kakučių valymai čia jau jo biggrin.gif Kas dėl kailio tai jau taip reikalingas fenas geras. Mes Tanučiui buvom nupirkę profesionalų žmogišką ir tiko ir užteko , o va akitos kailiui tas pats kas nieko blink.gif turim dabar va panašų į šitą
http://www.petworld.lt/fenas-su-stovu. mažą šunį prie sienos prilipdytų blush2.gif ir su šituo yra ką veikt.Kas dėl charkterio na maniškiui bus 11 mėn, tikrai geras vaikas . Labai draugiškas, stabilus , žmonės draugai,lauke dėmesio iš vis nekreipia. Namuose pasitinka, apuosto jei mato kad mes ramūs viskas gerai. Lauke atrodo net nepastebi, su šunim lauke labai nori žaist, agresijos jokios, namuose gyvena su trim katinais. Neskriaudžia,pasivaiko, bet patys katinai jį provokuoja biggrin.gif Visiškai neloja, neurzgia. Jei amtelėjo kelkis eik ir žiūrėk kas ne taip. Namus saugo ir labai, sava teritorija šventas reikalas.Džiakis nei karto neamtelėjo be reikalo. Pastoviai būna taip jis amtelėjo po kelių sekundžių skambutis į duris. Jei jis ramus gali būt atsipūtus vadinas viskas namie gerai. Mama jo tokia pati,sesė irgi rami. Mūsų vetukė čia praeitą kartą pasakė kad akitos nesilaižo, o mūsiškis laižūnas. Prieš pora dienų buvo pas ją, tai pati juokėsi kad visą špaklį nulaižė jai. Jau ką ką ,bet bučiuotis Džiakis mėgsta ypač su gražiom moterim.
Atsakyti
Tikrai kad ne viena kam 40+++JAU GALIU IR TIEK PLIUSIUKU PASIDET lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet jau fenas,oooo,tikrai mano spiciukes prie sienos priliptu,galingas. Bet naudingas daiktas. Tai jusiskis saunuolis,namu sargas ir draugas.Man tokie namu sunys patinka,zino kada ir kaip elgtis,auga kartu su seima ne kazkur atskirai voljere,visur dalyvauja ir pasidaro tokie zmogiski lotuliukas.gif Na kad ir musu mazyle Cili,kadangi Hera miega su mumis,mazoji eina i antra auksta su dukra.Bet ryte jau turiu atsinesti nes isgirdus surmuli pradeda cypti loti. Kai pasiimu tai dar guodziasi tipo as buvau viena aiaiaai.Kaip koks mazas vaikiukas lotuliukas.gif Tik Hera zaislus slepia.Surenka ii uz duru kur nors sudeda,anksciau kele ant sofu dabar kitur sugalvojo.Nu vaiku darzelis tik be smelio dezes lotuliukas.gif
Papildyta:
Bet kaip mane gripas sueme ,savaite neissikapstau eina sau... doh.gif Cia ka jau kokia epidemija uzejus ar koks galas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ir turiu Domiui nusipirkus tą galingąjį feną, geras dalykas thumbup.gif Ir turiu tą žmogiškąjį galingą irgi gerai pučia.
Man tai šuo turi gyventi su manimi, toks kaip tikras šeimos narys ax.gif Neįsivaizduoju, kaip Domis dabar sureaguotu į voljerą, matyt užsidepresuotu. Dabar tai jis toks pletkininkas, jei kalbam ateina šnobelį padeda ir klausosi, be jo niekur, visur turi dalyvauti. Ir visas dėmesys tik jam ir tik jam biggrin.gif
Oi Korda faina pas Jus, visi įtariu namai ūžia, linksma. Kaip Jūs galit sirgti, kai šitiek reikia apeiti? biggrin.gif Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Tai ir sergu ilgai,kad atsigultum paguletum o dabar,nu negaliu niekam patiket maitinimo ,ne taip padarys ,tai to ar kito nedades, Cia man taip atrodo lotuliukas.gif I lauka einam kartu, tai taip ir gyju :
Tiesa,maniske pradejo sertis,kai sukuoju tai jau sukos pilnos ,labiausiai nuo uzpakaliniu ir priekiniu koju,Kada cia jie keicia savo vaikiska plauka?
Bet fenas tai tikrai geras,reiks pradet galvot. Hera ir kaip bobulkyte,stebi,sedi ,klauso ,turi dalyvauti visur,kitaip nezinau ,ir manau uzsistresintu lotuliukas.gif Lepuniukai vienu zodziu,bet ir man patinka, lepuniukai geriau nei laukinukai, kurie patys sau gyvena.
Atsakyti
QUOTE(korda @ 2015 02 06, 10:52)
Bet kaip mane gripas sueme ,savaite neissikapstau eina sau... doh.gif Cia ka jau kokia epidemija uzejus ar koks galas lotuliukas.gif

nu ir gerai nesijausiu viena gražia ir protinga biggrin.gif nes čia visos kitos jaunos gražios ir protingos.
šiaip aš irgi sergu jau dvi savaitės kairės rankos sanarį skauda jau du mėn. O gydymo vis nėr savaitę laukiau pas trumotologą ,vakar priėjo eilė, tai dabar savaitę laukt rentgeno, paskui registruotis vėl pas traumą blink.gif taip ir mirt galima kol sulauksi.O MB gerklė, tai aš irgi neturiu kada sirgt.Rytas vakaras pasivaikščiojimai, tvarkymai
O jūs sveikit
kas dėl feno, geras daiktas tikrai , bet kaina LT kanda kaip ir viskas
Va nuskičiau kad pas jus špiciukai, prašau pakonsultuot ar parodai naudojat kokį laką, putas.Jei taip tai kokias, nes aš čia po parodos džiakiui sumasčiau nusipirkt.Lietuviai nenaudoja, o va rusų paruošimas iš koto verčia. Skaičiau apie šampūnus čia, tai atsiliepimai apie bent chris christinen labai jau ne kokie.
QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 06, 11:15)
Aš ir turiu Domiui nusipirkus tą galingąjį feną, geras dalykas  thumbup.gif Ir turiu tą žmogiškąjį galingą irgi gerai pučia.
Man tai šuo turi gyventi su manimi, toks kaip tikras šeimos narys  ax.gif Neįsivaizduoju, kaip Domis dabar sureaguotu į voljerą, matyt užsidepresuotu. Dabar tai jis toks pletkininkas, jei kalbam ateina šnobelį padeda ir klausosi, be jo niekur, visur turi dalyvauti. Ir visas dėmesys tik jam ir tik jam biggrin.gif
Oi Korda faina pas Jus, visi įtariu namai ūžia, linksma. Kaip Jūs galit sirgti, kai šitiek reikia apeiti?  biggrin.gif Sveikit  4u.gif

neišsivaizduoju šuns voljere, mums šuo reiklingas namuose. Jei dabar Domiuką įkišt į voljerą būtų tragedija, patikėkit. Voljeras nuo pirmos dienos. Antra vertus šuo voljere tik lojimui. Pas mus šuo dalyvauja visur biggrin.gif net tada kai į kibirą vandenį leidžiu grindim plaut.Be jo būtų labai liūdna.
QUOTE(korda @ 2015 02 06, 11:44)
Tai ir sergu ilgai,kad atsigultum  paguletum o dabar,nu negaliu niekam patiket maitinimo ,

pas mane tas pats. Niekuo nepasitikiu, niekam nepatikiu blush2.gif O plauką kiekvienas keičia skirtingai, nuo amžiaus.
Visi jie pas mus lepūnukai, kai mylimi ir išlaukti. Ir būti kitaip negali. Jei myli, lepini ir šuo būna visi kitoks, visus myli, visiems geras. MB sako sabaka bivajet kusači tolka at žizni sabačeij. Ir jie labai tinka, ką įdėsi tą ir turėsi
Pamiršau pasigirti
jau yra nauja gyventoj Prada Vėjuonos šerkšnas. Fantastiška mergytė,meili,nuolanki ir labai graži
Atsakyti
Mes ir namuose juokiames, kad man sirgti negalima, kas tada pavedžios, pamaitins šunis. lotuliukas.gif
Aš tai feną siunčiausi iš anglų, tikrai kaina geresnė gavosi. Kol kas dar nesiskundžiu. ax.gif
O Jonavieti kaip faina, bus Džiakučiui draugija. thumbup.gif
Atsakyti
Jonaviete,sveikinimai su nauju gyventoju,nauju dziaugsmeliu ir rupesteliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Del kailiuko paruosimo -spice Meryte turi nerealu kaili.Ja pries paroda kirpo Ramune,tai sake nu fantastika,tai suo kuriam nieko nereikia,ja truputi pakirpo ,ismaude isfenavo ir pirmyn. Parodoj ruses klausinejo gal kartais patinukas su tokiu psecharnu kailiu.Vat dukros Cubos kailiukas geras bet jau kitoks. Mere dziovinu valanda Kubika pusvalandi.Nenaudoju as joms jokiu priemoniu,ismaudau ,isdziovinu ir kaip kubiliukai. Kadangi jau i parodas neinam,vienai 7 dukrai 5 as sumastau ir apkerpu vasarai. Pati.Padarau liutukus. Man taip grazu o ir joms nekarsta.Tai mano zinios labai cia ribotos doh.gif
Jei sugalvosim eit i parodas su Hera,va jau tada jauciu teks rimtai susidomet ko ten reiks.
Posakis sobaka bivaet kusacei tolko ot zizni sobacei-tikraiidealiai tinkantis taip ir buna.
Jonaviete,rankai traumelio tepalo nebandet?
Papildyta:
QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 06, 13:23)
Mes ir namuose juokiames, kad man sirgti negalima, kas tada pavedžios, pamaitins šunis.  lotuliukas.gif
Aš tai feną siunčiausi iš anglų, tikrai kaina geresnė gavosi. Kol kas dar nesiskundžiu.  ax.gif
O Jonavieti kaip faina, bus Džiakučiui draugija.  thumbup.gif

o kiek mazdaug procentaliai pigiau gavosi?
Atsakyti