Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

Vakar orkaitėje kepiau Domiui sausainius, mano ponuliui greit atsibosta vieni ir tie patys skanukai. doh.gif Vienus kepiau iš kepenų, kitus iš varškės. Tai valgė kol kas labai skaniai, skanukai netepa rankų, kas svarbu pvz. per parodas. Mb pamatė juokėsi iš manęs, kad jam neiškepu pyragų, o šuniui kepu biggrin.gif pavydo scenas kelia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 03 24, 09:36)
Vakar orkaitėje kepiau Domiui sausainius, mano ponuliui greit atsibosta vieni ir tie patys skanukai.  doh.gif Vienus kepiau iš kepenų, kitus iš varškės. Tai valgė kol kas labai skaniai, skanukai netepa rankų, kas svarbu pvz. per parodas. Mb pamatė juokėsi iš manęs, kad jam neiškepu pyragų, o šuniui kepu  biggrin.gif  pavydo scenas kelia  lotuliukas.gif

Konkurentai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas,
kokia čia žvaigždė lotuliukas.gif , niekaip nepradedam rimtai treniruotis... bet jau akmenukus stovėjimui užsakiau, tik dar negavau. O ir negrabus jis pas mus dar labai... auga neproporcingai. doh.gif Žiūrėk vieną dieną risnoja gražiai, o kitą jau šlumščioja kaip meškinas kai kojos nevienodo ilgio pasidaro doh.gif doh.gif doh.gif . nežinau kada nustos augti...aišku, paskui pradės stambėti.
Mes kol kas iš Ledanos neperkam, tenkinamės Krekenavos agrofirmos nuopjovom, kurios būna tarpais labai gražios, o tarpais tai šiaip sau... gerai, kad turiu pažįstamą ten, tai prieš važiuodama visad klausiu kokias nuopjovas gavo. O vištieną perku iš švaistūno mėsinės, tai ėda normaliai.
Tai va, pasėdėjo visi ant dietos porą dienų - neėdat, nereikia, visi dubenys surenkami... Tai vakar visi jau paėdė normaliai, nebereikėjo aikštintis, o Lesteris tai dar po kurio laiko netgi dubenėlius pertikrino ar ten ko nors neliko biggrin.gif
Mes dar vaistus leidžiamės, bet jau galiu sakyti, kad Isadora pasveiko.
Apie Jonavos parodą - labai įdomi vieta, bet nelabai įsivaizduoju kur ten tuos ringus darys, o ir aikštelė ten nebuvo labai didelė... tai net baisoka kur ten reikės prisiparkuoti... unsure.gif
Kažkaip prie anos vietos jau buvom pripratę, tai net kažkaip nustebau, kai perskaičiau...kodėl čia taip įdomiai?
Atsakyti
Tai kai pas jus toks amžius tai nebaisu ir atrodyt kaip meškinui biggrin.gif Kokio jis jau dabar ūgio?
Aš mb priprašiau, kad Domiui padarytų treniruoklį "happy legs" na gavosi ne visai toks kaip pas rusus ar amerikiečius, bet principas toks pat.
Aš tai niekada nesu būvusi Lokes pėdoje, tai vieta suintrigavo. biggrin.gif
Atsakyti
Ūgio jis dabar tokio - didesnis už Tėją jau, o jinai buvo 72cm kai paskutinį kartą matavom...
O , kas ten per treniruoklis gavosi? Parodykit plačiajai visuomenei biggrin.gif , laukiam fotkių.
na, mes Lokės pėdoje buvom, bet labai, labai seniai, kai jie tik atsidarė, tai net nežinau kaip ten dabar atrodo, mano žinios gali būti pasenę. unsure.gif

O šiaip, kur visi ir visos išsislapstę? mirksiukas.gif , ar jau pavasariniais darbais užsiėmę?
Atsakyti
Aukštaūgis bus vaikinas bigsmile.gif
Svarbiausia geras oras būtų gegužės mėn. Balandį ir gražų pradžioje žadėjo, o dabar lietus lietus lietus doh.gif Visai nesmagu būtų per balas lakstyti. unsure.gif
čia įdedu pvz. pagal kurį mes gaminomės, mano ne toks gražus, bet esmė tokia pat
user posted image
rusai dar ir tokius mandresnius gamina http://happy-legs.ru/ , bet Domis mielai atsistoja ir ant tokių paprastų, nebrokuoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 30 kovo 2015 - 18:04
O, tai čia jūs treniruotėms stovėsenai pasidarėt, vau kokie šaunuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
O aš va nupirkau tuos žingsniavimo akmenukus, bet mūsų vaikinas kol kas nepasirašo ant jų atsistoti doh.gif doh.gif doh.gif , tai taip ir voliojam durnių kol kas...
Atsakyti
Galvojau pirkti, bet pabandėm susikonstruot patys, priekines kojas jis pats supranta kur reikia padėti, o galines tenka užkelt. kažkaip jam nedaeina, kad reikia ir galines užkelt rolleyes.gif
Akmenukai tai jam turbūt neįprasta vien dėl to, kad jie su spygliukais, nelygus paviršius. Nieko dar jaunas, galima dar durnių pavoliot, turit dar laiko mirksiukas.gif Domis va vyresnis ir tai durnių pastoviai voliojam biggrin.gif
Atsakyti
Oho, kokie "pričindalai" smile.gif
Aš tai laukiu Dosiko iš grožio saliono grįžtant-kirpėja sakė, kad maivos vyrs kiek gali: ir sėdas, ir gulas, ir ko tik nedaro norėdamas parodyt, kaip jam tos visos grožio procedūros nepatinka rolleyes.gif
Atsakyti
Aš ir Domį tvarkysiu prieš šventes. O Dosius tai mandras jam matyt neįtiksi taip lengvai su tom šukuosenom ir grožio procedūrom lotuliukas.gif O jis čia taip kiekvieną kartą pas kirpėją elgiasi, ar pagal menulio fazę, kaip pasišviečia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 03 31, 20:04)
Aš ir Domį tvarkysiu prieš šventes. O Dosius tai mandras jam matyt neįtiksi taip lengvai su tom šukuosenom ir grožio procedūrom  lotuliukas.gif O jis čia taip kiekvieną kartą pas kirpėją elgiasi, ar pagal menulio fazę, kaip pasišviečia?  biggrin.gif

Pagal mėnulio fazę, įtariu, nes ne kiekvieną kartą taip pasako kirpėja smile.gif MB nuvažiavo atsiimt, tai dar 1,5 val. pradirbo ten-viena kirpo, kita laikė iš nugaros,kad nuo kirpimo stalo nenukristų, nes MB sakė, kad stovėjo ant paties krašto tongue.gif , o MB iš priekio už barzdos laikė, kad nesimuistytų ir nesigultų doh.gif Va, kaip būna pas mumis su kirpimu rolleyes.gif
Atsakyti
oho Dosius pavaro, šitiek žmonių reikia, kad vieną šunį apkirpt lotuliukas.gif Protestuotojas Dosiukas biggrin.gif O tai su tokiais čiūdais kiek tas kirpimas tada užtrunka? parodyk tą grožį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 01 balandžio 2015 - 07:13