Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

Pasirodom blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 04 05, 13:09)
Aha norisi saulytės ir šilumos, kažkaip nelabai smagu lauke per lietų būti. Na bet tikiuosi, kad jau greit bus gražūs orai.
Kaip Dosiui vėlykos? Kiaušinių gavo?  biggrin.gif

thumbup.gif Dosikui Velykos-sodyboj buvom, tai palaigė po pievas ir laukus-nebuvo ir kada kisušinių ėst biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ause makaliause @ 2015 04 06, 17:48)

wub.gif wub.gif wub.gif miaška koks thumbup.gif Noriu ir aš Dosiui nors kiek panašių kojų blush2.gif ax.gif -psio, prižadėsiu kirpėjai kasdien kojas šukuot ir maldausiu, kad jas apaugusias paliktų smile.gif
Atsakyti
Kur ten Dosiukui kiaušiniai rupės, kai šitiek darbo, tik spėk uostyt ir žymėt lotuliukas.gif
Domis su Tera ir 3 dienas leido kaime, tai ir reikalų tūrėjo labai daug. Tai dabar girdisi tik gylus knarkimas.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 04 06, 18:48)
Pasirodom blush2.gif

Koks laimingas thumbup.gif

Mūsų irgi per šventės vežėsi duotis į mišką biggrin.gif dukra grįžusi atostogų, tai negali atsidžiaugti vienas kitu wub.gif
Atsakyti
laba ryta mergaites, turiu labai skaudu reikala, ir man labai reikia jusu pagalbos, tik prasau nepasmerkit..
Nebepamenu kiek buvau pasakojusi apie Granta ir kaip um sekesi uk, bet baigesi tuom kad jis puole girta viriski (gal jam susidejo kad mane ginti reikia gal kaip), ir mes nebegalejom jo vedziotis laisvai, ir musu laukas apsiribojo kiemu ir pora kartu i savaite isvaziavimais prie juros, kur irgi ne visada galejau ji paleisti pasilakstyt, taigi po puses metu mum sparciai pradejo silpti galiniu kojyciu raumenys ir veterinarai visi kaip sutare kalbejo kad butinas fizinis kruvis,kitaip baigtis liudna...
mes su skaudanciom irdim atvezem granta i lietuva draugam, ir va jau metus laiko viskas buvo gerai,jis atsigavo grazus sveikas visas zydi.. bet... toji musu moterele kuri priziurejo, man parvaziavus i lt dabar liepe ji pasiimti nes jai nepakako siunciamo maisto, priemoniu ir pinigu, didziausias piktumas buvo kam pinigus i vyro saskaita pervedinejom, na principas lietuviskas jeigu nedavei tiek kad pragyventu visa gimine tai reiskia davei mazai...
taigi pasiemiau grantuka, issimaudziau apsikirpom,susitvarkem ausytes, jos tarpkitko buvo netvarkytos nuo praeito mano atvaziavio spalio menesi... na ir desperatiskai dabar bandau surasti jam namucius, bukit geros padekit!!!! nebeturiu jokios vilties... o isskrendu jau natradieni
Atsakyti
Bandykit dalintis naujiena FB. Nemanau, kad bus lengva surasti tokios veislės suaugusiam šuniukui namučius naujus. unsure.gif O su savimi niekaip neišeina pasiimti? Gal pabandykit tartis su veisėjais, jie irgi kartais tūri gerų įdėjų? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 10 balandžio 2015 - 10:01
meginu viska ka be sugalvoju, extra atveju laikinai priglaus jo veiseja, bet namuciu visvien reikes.. sirdis plysta.. labiausiai noreciau pasiimti kartu, bet niekaip neina su seimininku sutart
Atsakyti
indrute84, kaip gaila ir Grantuko, ir Jūsų verysad.gif Gal iširs per facebooką pabandykit ax.gif
O mes savo mažiuką pasvėrėm, tai 60,5 kg pasiekė thumbup.gif - galiu būt rami, sviris auga-vadinas, ne per mažai šeriu ir jam to vieno šėrimo sočiai užtenka rolleyes.gif
Atsakyti
O tai visai normaliai! bigsmile.gif thumbup.gif tai jei labai nesliekauja, svoris auga tai matyt, kad užtenka.
šiandien Domiui jau lauke per karšta, vaikšto neįtin patenkintas, tai kas bus vasarą g.gif Šiandien ir aš svėriau, tai 66 kg dabar sveriam. tikiuosi, kad raumenis auginam ne lašinius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 04 11, 17:04)
O tai visai normaliai!  bigsmile.gif  thumbup.gif tai jei labai nesliekauja, svoris auga tai matyt, kad užtenka.
šiandien Domiui jau lauke per karšta, vaikšto neįtin patenkintas, tai kas bus vasarą  g.gif Šiandien ir aš svėriau, tai 66 kg dabar sveriam. tikiuosi, kad raumenis auginam ne lašinius  lotuliukas.gif

bigsmile.gif thumbup.gif tai, matomai, kad raumenukai-gi sportuojat jūs mirksiukas.gif
Aha, Dosikui ir karšta-neina balkonan gulėt rolleyes.gif
Atsakyti
Bet tai koks skirtumas svorio. Abu patinai, ir dar Dosius vyresnis g.gif o tai kur jis guli vasara? Vargšai šuniukai vos +17 ir vsio jau blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 04 11, 19:05)
Bet tai koks skirtumas svorio. Abu patinai, ir dar Dosius vyresnis  g.gif o tai kur jis guli vasara? Vargšai šuniukai vos +17 ir vsio jau blogai  biggrin.gif

Aš tai nesistebiu-gi, kaip ir žmonės,vieni stambesni, kiti smulkesni, vieni daugiau sveria, kiti mažiau smile.gif -nebūtinai vyresnis būna stambesnis biggrin.gif O, be to, turėk omenyje tai, kad Domis raumeningesnis nei Dosius, raumuo, kaip žinia, sveria daugiau nei lašinukas biggrin.gif Domis ir daugiau suėda gi. Be to, jo ir šiaip kitokia konstitucija-Dosius ryzeno tipo, lengvesnio sudėjimo, o Domiukas jau kitoks mirksiukas.gif
Atsakyti