Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(ause makaliause @ 2015 04 01, 07:11)
oho Dosius pavaro, šitiek žmonių reikia, kad vieną šunį apkirpt lotuliukas.gif Protestuotojas Dosiukas  biggrin.gif O tai su tokiais čiūdais kiek tas kirpimas tada užtrunka? parodyk tą grožį.  mirksiukas.gif

Jo, vyrs charakterį turi blush2.gif ax.gif Nuvežėm 9.30 val., o atsiėmėm 19 val. ax.gif Patrumpintas šįkart mūsų džiumbriukas-kitąkart paprašysiu, kad ilgesnes bent kojas paliktų ax.gif
To grožio tik tokį vaizdelį po procedūrų visų kol kas turiu tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 01 balandžio 2015 - 09:13
oho blink.gif per tiek laiko ir aš užsinorėčiau ir atsigult ir atsisėst lotuliukas.gif kojytes man gražu su ilgom ir papūstom kolonom. Tik, kad priežiūra aišku jau sunkesnė, kai plaukas labai ilgas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 04 01, 09:35)
oho  blink.gif per tiek laiko ir aš užsinorėčiau ir atsigult ir atsisėst  lotuliukas.gif kojytes man gražu su ilgom ir papūstom kolonom. Tik, kad priežiūra aišku jau sunkesnė, kai plaukas labai ilgas  ax.gif

Tai, matai, ten gi ir daugiau šunčių yra, tai ne vien tik Dosiui tas laikas būna skirtas ax.gif Aha, va kojikių man irgi ilgesnių noris-reiks prašyt, kad paliktų ilgesnes, kai atsiaugins-pasistengsiu prižiūrėt ax.gif
Atsakyti
Nu aišku, aš galvojau savo nuvežat su vienu juo ir dirba blush2.gif
Mes namie statomės tvorą tad pasidariau tokią lentelę, pagal spec. užsakymą tongue.gif kolonos mažokos lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 04 01, 10:42)
Nu aišku, aš galvojau savo nuvežat su vienu juo ir dirba  blush2.gif
Mes namie statomės tvorą tad pasidariau tokią lentelę, pagal spec. užsakymą  tongue.gif kolonos mažokos  lotuliukas.gif
user posted image

Ne, ne vienas smile.gif
bigsmile.gif thumbup.gif išduok paslaptį, kur užsisakei-mes sodyboj pernai norėjom su juočkiu kabint, bet neradom, o kad pasidaryt galima, tai nedašuto blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Na aš tai nenorėjau, kad ant mano tvoros kabėtų koks vokiečių aviganis ar buldogas schmoll.gif jei juodasis namie laksto, tai juodasis tegu ir kabo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 04 01, 12:30)
Na aš tai nenorėjau, kad ant mano tvoros kabėtų koks vokiečių aviganis ar buldogas  schmoll.gif jei juodasis namie laksto, tai juodasis tegu ir kabo.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif todėl mes tai kaži kokį neutralų pasiėmėm...
Atsakyti

Ditele, pavargo mažiukas mirksiukas.gif

QUOTE(ause makaliause @ 2015 04 01, 11:42)
user posted image

Koks fainas thumbup.gif aš irgi tokio noriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 01 balandžio 2015 - 13:01
QUOTE(Ernesta @ 2015 04 01, 12:46)
Ditele, pavargo mažiukas mirksiukas.gif

Nu kur jau nepavargs, kai tiek muistės tongue.gif doh.gif
Atsakyti
Su gražia pavasario švente!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 04 05, 07:22)
Su gražia pavasario švente!!!  4u.gif

drinks_cheers.gif aha, tik gaila, kad tas pavasaris toooooks šaltas kol kas rolleyes.gif
Atsakyti
Aha norisi saulytės ir šilumos, kažkaip nelabai smagu lauke per lietų būti. Na bet tikiuosi, kad jau greit bus gražūs orai.
Kaip Dosiui vėlykos? Kiaušinių gavo? biggrin.gif

Atsakyti