Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(devynbalse @ 2014 12 01, 20:21)
Tai, kad juoduko snukis ne toks ilgas ir smailas kaip pudelio  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .
Kai vežiau Dorą kergtis, tai iki Varšuvos vežiau juodą standartinį pudelį, tai tada ištyrinėjau, kad juoduko galva tikrai kaip plyta, pudelio iš jo nelabai padarysi  lotuliukas.gif
O ausų valymui yra nemažai skysčių visokių, dabar turiu vieną su anyžiais, tai visai nieko, jis toks raminantis. Ir kvepia maloniai.

Tai, va nukirpo Lesterį gražus buvo, dabar vėl išsikočiojo, jau reikia vėl maudyti...Tai dabar prieš parodą tą darysiu, bet reiks nufotkinti. Tik dabar su ta šviesa probema - ryte tamsu, vakare irgi...O Lagas tai aplamai nei maudytas, nei kirptas per tas savo operacijas... Tai ir jo imsiuos, tik kažkokiu būdu savo mašinėlės pakrovėją praradau  doh.gif  doh.gif  doh.gif , nebeturiu su kuo skusti...
Bet reiks nufotkint, labai jau jis su ta koja gudriai išrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , o laksto tai dabar kaip arklys.
Man užsimerkti noris, kai jis kaiptais žemyn į lauką varo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai cia viena,kita ,trecia kerpant jau greit profesionale busit. Gerai kai saviskiu yra ,nes kitaip tai ka daryt,kailiuka koki lotuliukas.gif
Tai berniukas jau matomai koja ir uzmirso,kas jam ,jei neskauda ir pirmyn kiek kojos nesa. Cia seimininkei stresas ziurint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 01, 18:38)
Šiandien žiūriu Domis suka ratus apie savo boksą. Nueinu žiūriu stovi prie savo būdelės, bet nelenda. Sakau į būdą. Domis iškart į būdą ir guli. Bet vienas niekaip neišbūna ilgiau ten, nuėjau į vistuvę ir jis kartu. Pats nelenda į boksą nors matosi, kad nori, laukia komandos. Bet man atrodo, kad reikės antro bokso, nes vis dažniau ir dažniau okupuoja ryžoji.

wub.gif kaip fainai mažiukas namukyje atrodo wub.gif

QUOTE(devynbalse @ 2014 12 01, 19:49)
Tai tikrai nebūtina pešt, galima ir karpyti. Ir tikrai nuo pešimo būna, kad uždegimas pasidaro.
Braškių pienas yra sakius, kad savo Bruknei kai išpešiojo nuoširdžiai, tai paskui dvi savaites ausų uždegimą gydė ir nuo to tik karpo ir valo su vata, prieš tai to spec. skysčio sulašina.
O važiavau pas Žanetą mokytis... 4u.gif labai sunkiai sekės, gavau dabar namų darbų, bandysiu ruošti, bet pirma reikia žirkles pasiaštrinti.

drinks_cheers.gif dėl ausų-Dosikui po išpešiojimo ir įsimetė tas uždegimas, todėl vetė rekomendavo jam daugiau nebepešioti-tik iškarpyti ausis ax.gif
Taip ir pagalvojau, kad pas Žanetą buvot-net ir aš ją, kaip juodulių kirpėjų mamą, žinau biggrin.gif
Atsakyti
Romantikas, besimėgaujantis krentančiomis snaigėmis biggrin.gif - kai orai atšąlo, tai į balkoną gulėt raunas, neįmanoma rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 04 gruodžio 2014 - 11:28
Nu pas mus nėra tokio komforto. schmoll.gif O jis vienas išguli? bigsmile.gif Pas mus ne daugiau negu 5 minutes, nebet kai grįžta iš kaimuko nusikalęs, tada jau eina miegot atskirai. Ooo eglutė jau yra, kaledų senelio jau laukiat? laiškai jau parašyti? bigsmile.gif Aš tai kalėdų seneliui parašiau, kad noriu šepečio, maž Laplandijoje ras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 04 gruodžio 2014 - 11:40
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 04, 11:39)
Nu pas mus nėra tokio komforto.  schmoll.gif O jis vienas išguli?  bigsmile.gif Pas mus ne daugiau negu 5 minutes, nebet kai grįžta iš kaimuko nusikalęs, tada jau eina miegot atskirai. Ooo eglutė jau yra, kaledų senelio jau laukiat? laiškai jau parašyti?  bigsmile.gif Aš tai kalėdų seneliui parašiau, kad noriu šepečio, maž Laplandijoje ras  lotuliukas.gif

Žinok, kai atšąlo, tai,sakau, neina iš balkono jo išviliot-kaifuoja ten-būna, kad aš speciailiai įvarau kambarin, kad nesušaltų rolleyes.gif
Aha, nusipirkom šįmet dirbtinę ir papuošėm-aš irgi tokį pat laišką suraičiau lotuliukas.gif Tikėkimės, kad buvom laaaabai geros Kalėdų senelis mudviems tuos rusiškus šepečius atneš tongue.gif
Atsakyti
oi koks Dosius romantikas wub.gif thumbup.gif wub.gif

aš tai senokai ką be rašiau blush2.gif , bet vis įlendu paskaitinėti ax.gif
labai gražios nuotraukytės buvo sudėtos.
Mano studentė buvo trumpam grįžusi 4u.gif namie ji nebuvo 5 mėnesius, galvojom kaip čia Bartukas reaguos g.gif pradžioje tik jai priėjus tyliai lyg urgzti bandė, bet pauostęs ir pažinęs puolė į glėbį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2014 12 04, 14:00)
oi koks Dosius romantikas  wub.gif  thumbup.gif  wub.gif

aš tai senokai ką be rašiau  blush2.gif , bet vis įlendu paskaitinėti  ax.gif
labai gražios nuotraukytės buvo sudėtos.
Mano studentė buvo trumpam grįžusi  4u.gif  namie ji nebuvo 5 mėnesius, galvojom kaip čia Bartukas reaguos  g.gif pradžioje tik jai priėjus tyliai lyg urgzti bandė, bet pauostęs ir pažinęs puolė į glėbį  wub.gif

Tai, kad Jūs, kaip iš FB mačiau, keliavote-foto wub.gif
Jaučiu, kaip apsidžiaugė Bartukas ir dukra, įtariu cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi kiek Bartukui ir dukrytei laimės wub.gif šaunu thumbup.gif
Oi Ditele aš jau nebežinau kokio reikia gerumo būti, kad tuos šepečius gaut. lotuliukas.gif Nes čia jau visa misija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 04, 14:13)
Oi Ditele aš jau nebežinau kokio reikia gerumo būti, kad tuos šepečius gaut.  lotuliukas.gif Nes čia jau visa misija  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jo reikalas čia rimtas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 12 04, 15:07)
Tai, kad Jūs, kaip iš FB mačiau, keliavote-foto  wub.gif
Jaučiu, kaip apsidžiaugė Bartukas ir dukra, įtariu cool.gif  thumbup.gif

Taip truputį buvom ir mes išvykę, 4u.gif O dukra vis klausinėja kaip mūsų mažieji draugai laikosi blush2.gif čia ji apie katiną dar kalba

QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 04, 15:13)

Oi Ditele aš jau nebežinau kokio reikia gerumo būti, kad tuos šepečius gaut.  lotuliukas.gif Nes čia jau visa misija  lotuliukas.gif

O kaip Jūs tuos šepečius užsisakėt? g.gif
Atsakyti
Ernesta, čia ir misija didžioji, kad jau pusę metų daugiau tų šepečių negaunam ir dar net nesišviečia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 04, 15:42)
Ernesta, čia ir misija didžioji, kad jau pusę metų daugiau tų šepečių negaunam ir dar net nesišviečia  lotuliukas.gif

Tada tikrai misija neįmanoma ax.gif
Atsakyti