Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

Ernesta, Ditelė buvo gera mergaitė šiais metais, jai jau pradėjo šviestis thumbup.gif Devynbalse, pažiūrėjau, sąrašus Kėdainių parodos, tai žiūriu dalyvausit tik vieni. bigsmile.gif Gal bandysit ir Vilniuje sudalyvaut?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 05 gruodžio 2014 - 16:06
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 05, 16:01)
Ernesta, Ditelė buvo gera mergaitė šiais metais, jai jau pradėjo šviestis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aha, kažkaip visai netikėtai čia man žinia atskriejo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Vieni, nu gal neapsijuoksim... doh.gif doh.gif doh.gif

Teisėja labai faina, mes ne kartą su Tėja pas ją esam buvę, bet mes labai jau netreniruoti... O aš dar šią savaitę stresavau, nes išleidau Lorką į naujus namus, tai tos kelionės juodai mane papjauna, kol negaunu žinios, kad šuo jau vietoj. Nuvažiavo, viskas tvarkoje. Dabar galiu likusius auklėti.

Šiandien, kol dirbau, vyras buvo Lesterį išsivedęs, šiek tiek pavedžiojo, su juo pabėgiojo... O ryt bus daug žmonių, daug šunų, visko gali būti... Gali ir užsistresuoti vaikinas.
O Vilnius jau viskas, registracija seniai uždaryta, o ir į Cacibus eina mažiukai nuo 6 mėnesių, o mums tik 4.
Va dabar bręstu, eisim maudytis... O kai reiks džiovintis, tai vėl teks kariauti... Jau žiauriai nenori...

O jums linkiu, kad senis šaltis šepečius atneštų. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va man reikėtų žirklių ir šukų... Reiks ko gero į Vilniaus cacibus važiuoti pačiai, kur jau čia seneliu šalčiu tik pasitikėt... čia aš pagal tą rusišką filmą - na deda moroza nadeisia, no i sam ne oplashai...( iš senio šalčio tikėkis, bet ir pats nemiegok), čia mano laisvas vertimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Kur Lorkas iškeliavo, vėl toli nuo namų? Manau Lesteris pamatis daug šunų ir žmonių ir surimtės. Ir daris viską kaip priklauso jo amžiaus pupikui. 4u.gif Nėra ko tikėtis iš tokio mažyčio. Ką džiovintis nemėgsta? Oi kaip bus smagu jums.
Domis jau pastebėjau, kad apsipranta su šiuo ritualu, žino, kad kitaip nebus. Jau pats ir ant stalo lipa, anksčiau kančia būdavo užkelt, nes nepakeliu.
Kokias žirkles planuoji pirkti, aš ir žiūrinėju naujas? Gal ir man reikės iki Vilniaus atvažiuoti pažiūrėti ir paslampinėti. g.gif
Atsakyti
Tai toli išvažiavo, kaip ir dauguma... Lt tik trys liko, nu kol kas keturi, bet jei viskas bus ok su nuotraukom, tai Lagas irgi išvažiuos smile.gif .
Tiesa, praėjo paroda. Oi buvo vargo su mūsų vaikinu iš karto...
Bet, galų gale viskas gerai. Mus apčiupinėjo, aprašė. Gavom labai perspektyvus ir geriausias šuniukas... Na, kadangi vienas... Bet vis tiek, lentą teks pirkti, kad rozetę turėtume kur pakabinti, pirmą biggrin.gif .
Tai jums gerai, kad jūsiškis apsipranta su džiovinimu ir grožio procedūromis... Mums tai dar toli gražu iki to...
Atsakyti
Sveikinimai Lesteriui su pirmu pasirodymu clap.gif Parodykit savo mažių kaip atrodo 4u.gif Kaip Lesteriui paroda, ar nesustresavo?
Atsakyti
Tai va, kad likom be nuotraukų schmoll.gif , vyras fotiką darbe paliko, o su maniškiu nesusidorojo doh.gif , mygtukas mat jam per mažas mad.gif
tai fotkės išėjo tokios, kad tik į šiukšlinę... doh.gif doh.gif doh.gif
Bet jis dar normaliai atrodo, bandysim savaitgalį pafotkinti.

O už sveikinimus labai dėkui, tik mes dar tokie žali agurkėliai, dar dirbti ir dirbti...
O stresavo vaikinas iš ryto, tai ne tas žodis blush2.gif , mes paklotą pasiėmę buvom, o jis apsibrėžė, kad tai jo teritorija ir nei žingsnis nuo jo... kai reikėjo eiti tai tiesiog teko jį tempti, bet po truputį, tą dalyką nugalėjom... gerai, kad teisėja buvo klasiška.
O kai po pertraukos, namuose pasibuvimo, pavalgymo grįžom viskas buvo normaliai thumbup.gif
Jau ir kitais šunimis domėjos, ir bėgo ir klausė thumbup.gif . Suprato ko iš jo noriu thumbup.gif , valio stresą nugalėjom.
Atsakyti
Palauksim mes tų nuotraukyčių mirksiukas.gif va dar Ditele turi įdėt nukirptą ir iščiustytą Dosių tongue.gif
Koks šaunuolis Lesteris, kad įveikė baimę. thumbup.gif vat gerai, kad sumastėt dar grįžt, tai pailsėjus ir pavalgius visai kitaip jam švietėsi. thumbup.gif kada dabar planuojat pasirodyt?
Aš tai va neapsiprantu, pati drebu tada ir jis nerimauja, nesugebu aš ten atsipalaiduot unsure.gif stengiuosi įveikt, bet kolkas nelabai.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 12 11, 22:20)
Palauksim mes tų nuotraukyčių  mirksiukas.gif  va dar Ditele turi įdėt nukirptą ir iščiustytą Dosių  tongue.gif

Tai, kad kol kas dar neiščiustytas-remontuojasi kirpykla, tai, jei statybininkai kirpėjos nepaves, iki švenčių turėtų būt iščiustytas Dosikas - tada ir pasirodysim, nes dabar tai jau džiumbrnų džiumbras-šukuok nešukavęs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 12 09, 20:55)
Tai toli išvažiavo, kaip ir dauguma... Lt tik trys liko, nu kol kas keturi, bet jei viskas bus ok su nuotraukom, tai Lagas irgi išvažiuos  smile.gif .
Tiesa, praėjo paroda. Oi buvo vargo su mūsų vaikinu iš karto...
Bet, galų gale viskas gerai. Mus apčiupinėjo, aprašė. Gavom labai perspektyvus ir geriausias šuniukas... Na, kadangi vienas... Bet vis tiek, lentą teks pirkti, kad rozetę turėtume kur pakabinti, pirmą  biggrin.gif .
Tai jums gerai, kad jūsiškis apsipranta su džiovinimu ir grožio procedūromis... Mums tai dar toli gražu iki to...

4u.gif Sveikinam broliuka su sauniais ivertinimais,kaip sakoma gera pradzia -puse darbo 4u.gif thumbup.gif Mes augam ,rimtejam,suprantam kas galima ko ne. Kazkaip labai ramiai ,be nuostoliu lotuliukas.gif auga. Ryte manes niekada nekelia,vyras atsikelia ji ne krust,laukia manes. Kas man patinka,tai prieina jei sujudu ,pasiziuri,as uzsimerkus guliu ,ir nueina atsigulti. Laukia kada jau prabusiu lotuliukas.gif net nebando kazkaip zadinti,savaitgali iki 11 miegojau ir ji kantriai islauke,tik paskui staigiai lekiam i lauka. Nepridaro nieko jau senokai,aisku jei nevesiu tada tupia ant mazuju palutes lotuliukas.gif
Kazkaip pasakiau ir sventa. Bet zinot ,man atrodo,kad visiskai bereikalingos jiems tos uodegos. Duoda visusr kaip su pagaliu.Is vienos puses-nezalojamas gyvunas,bet ar jis pats tos uodegos nesusizaloja ,gerai kol gerai . Tai va ,tokie mano pastebejimai. A.ausis issipesiojom,truputi pradzioj kaip ir sakiau,pastresavom,bet cia man matomai labiau baisu buvo. Paskui ramiai,tik po to galva eme purtyt,tai suvilgiau vata dezinfekuojanciu skysciu ir pravaliau ,nezinau ar sutapo bet viskas jokio purtymo.Matomai sudirgo oda . Jau pereinam prie triju maitinimu,nes nesueda pilnai. Kiek kartu jus maitinat ,kokiu papildu duodat?
Atsakyti
QUOTE(korda @ 2014 12 14, 15:21)
4u.gif Sveikinam broliuka  su sauniais ivertinimais,kaip sakoma  gera pradzia -puse darbo 4u.gif  thumbup.gif  Mes augam ,rimtejam,suprantam kas galima ko ne. Kazkaip labai  ramiai ,be nuostoliu lotuliukas.gif auga. Ryte manes niekada nekelia,vyras atsikelia ji ne krust,laukia manes. Kas man patinka,tai prieina  jei sujudu ,pasiziuri,as uzsimerkus guliu ,ir nueina atsigulti. Laukia kada jau prabusiu lotuliukas.gif net nebando kazkaip zadinti,savaitgali iki 11 miegojau ir ji kantriai islauke,tik paskui staigiai lekiam i lauka. Nepridaro nieko jau senokai,aisku jei nevesiu tada tupia ant mazuju palutes lotuliukas.gif
Kazkaip pasakiau ir sventa.  Bet zinot ,man atrodo,kad visiskai bereikalingos jiems tos uodegos. Duoda visusr kaip su pagaliu.Is vienos puses-nezalojamas gyvunas,bet ar jis pats tos uodegos nesusizaloja ,gerai kol gerai . Tai va ,tokie mano pastebejimai. A.ausis issipesiojom,truputi pradzioj kaip ir sakiau,pastresavom,bet cia man matomai labiau baisu buvo. Paskui ramiai,tik po to galva eme purtyt,tai suvilgiau vata  dezinfekuojanciu skysciu ir pravaliau ,nezinau ar sutapo bet viskas jokio purtymo.Matomai sudirgo oda . Jau pereinam prie triju maitinimu,nes nesueda pilnai. Kiek kartu jus maitinat ,kokiu papildu duodat?

Na va kaip šaunu ir ausytės jau gražios! Mes ir maži nuostolių nedarėm, o va paauglystėje prasidėjo... Ir tesiasi kol kas. Domis ir ateina patikrina rytais ar miegam ar ne. Jei miegam ir jis miega. Bet va turim žadintuvą Terušką kuri kiekvieną rytą, nesvarbu ar savaitgalis ar ne keliasi 5 val ryte. Ir ji visus žadina iš eilės. Sunkios atostogos nusimato doh.gif
Aš tai grįžtu per pietus namo ir dar iki šiol valgo 3 kartus blush2.gif jei viskas gerai, valgo gerą maistą tai nebūtina kišti tų vitaminų, užtenka pvz želatinos duoti. Aš išverdu užsišaldau ir duodu po kubelį. Bet jei yra kažkokių negerumų yra pvz. Gelacan vitaminai, jie labai neskanūs, bet kiek girdėjau atsiliepimų labai veiksmingi. Nors yra ir pliusų ir minusų juose, kaip ir visur wink.gif babar tų vitaminų daug ir didelis pasirinkimas, man patinka canina ir vetzyme vitaminai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 14 gruodžio 2014 - 15:43
As gelacana duodavau kai Hidra maza buvo,ji buvo galinga as pasiziurejau i uzrasus taijos svoris buvo 1,5 men-8,5kg,3.5-20kg,4,5men-27,5kg,5,5,men-35kg.tai ji jau gaudavo ir gelacan bebiuka ir eziuole ir gliukozamino. ji tada ede pora menesiu Hillsa ,virbaca. Paskui pasodinau ant naturalaus ir nuemiau visus papildus.
Sitoji eda naturalu is kart. Mesa ,varske,aliejai. Bet as vietoj zelatino duodu virtas kiaules odas. Tik jos turi buti be riebalu. Dadedu i kiekviena maista ju. Pries kiekviena valgyma ipiliu naturaliai surauginto rugpienio,sulaka tada jau maistas. Naturalus probiotikai lotuliukas.gif Dabar ivedineju avizinius dribsnius bet nevirtus o mirkytus.Po tris saukstus i maista.A,o kodel odeles viratas,kaip ir zmogui taip ir jiems geriausiai isisavina visos reikalingos sanariams medziagos is kiaules koju virtu o sunims geriau odeles.Net balerunas Juska taip sanarius issigyde. Tarp kitko isbandzius ant saves -galit ir kitiem patart ,liuks padeda,jei keliai braska sakauda super dalykas. Man nuo sporto sanariai skaudejo tai kiek visko buvo bandyta ,kalnai ,tik kojos kiaules padejo.A,dar pilu alieju,alyvuogiu arba semenu. Cia del plauko,kad nesausetu.As naturaliste iki kaulu smegenu tai ka jau jie darys ir tenka. Zinot,kai Hidra seriau sausiaku tai s...surinkdavau kieme oo kaip nemazai. Padariau net tyrima...surinkau dienos ir pasveriau ,nu zinau kiek suede ir kiek isejo lauk. Galiu pasakyt kad didelis procentas iseina. tADA AISKINAUSI SU hILLSU -TAI ZINOT KAIP PAAISKINO-SAKO NA IDETA PUCIAMU MEDZIAGU KAD DAUGIAU BUTU TIPO BALASTO .Nuo naturalaus to gero nedaug, isisavina labai gerai. As manau ,koks geras tipo bebutu sausiakas jis ir yra sausiakas,prideda vitaminu ,uzenergina be rysio suni. Cia kaip maziems vaikams greitas maistas-jie tampa hiperaktyvus . Jei jaunam suniui duodi vakare sausiako ,tai sudetinga kad eitu ramus miegoti o kai naturalaiai paeda tai sliopt ir knarkia. Tai va,tokie mano pastebejimai . lotuliukas.gif
Papildyta:
Maniske per karta sueda puse litro maisto. jei daugiau-palieka. turi savo norma smile.gif
Atsakyti