QUOTE(devynbalse @ 2014 12 09, 20:55)
Tai toli išvažiavo, kaip ir dauguma... Lt tik trys liko, nu kol kas keturi, bet jei viskas bus ok su nuotraukom, tai Lagas irgi išvažiuos

.
Tiesa, praėjo paroda. Oi buvo vargo su mūsų vaikinu iš karto...
Bet, galų gale viskas gerai. Mus apčiupinėjo, aprašė. Gavom labai perspektyvus ir geriausias šuniukas... Na, kadangi vienas... Bet vis tiek, lentą teks pirkti, kad rozetę turėtume kur pakabinti, pirmą

.
Tai jums gerai, kad jūsiškis apsipranta su džiovinimu ir grožio procedūromis... Mums tai dar toli gražu iki to...

Sveikinam broliuka su sauniais ivertinimais,kaip sakoma gera pradzia -puse darbo

Mes augam ,rimtejam,suprantam kas galima ko ne. Kazkaip labai ramiai ,be nuostoliu

auga. Ryte manes niekada nekelia,vyras atsikelia ji ne krust,laukia manes. Kas man patinka,tai prieina jei sujudu ,pasiziuri,as uzsimerkus guliu ,ir nueina atsigulti. Laukia kada jau prabusiu

net nebando kazkaip zadinti,savaitgali iki 11 miegojau ir ji kantriai islauke,tik paskui staigiai lekiam i lauka. Nepridaro nieko jau senokai,aisku jei nevesiu tada tupia ant mazuju palutes
Kazkaip pasakiau ir sventa. Bet zinot ,man atrodo,kad visiskai bereikalingos jiems tos uodegos. Duoda visusr kaip su pagaliu.Is vienos puses-nezalojamas gyvunas,bet ar jis pats tos uodegos nesusizaloja ,gerai kol gerai . Tai va ,tokie mano pastebejimai. A.ausis issipesiojom,truputi pradzioj kaip ir sakiau,pastresavom,bet cia man matomai labiau baisu buvo. Paskui ramiai,tik po to galva eme purtyt,tai suvilgiau vata dezinfekuojanciu skysciu ir pravaliau ,nezinau ar sutapo bet viskas jokio purtymo.Matomai sudirgo oda . Jau pereinam prie triju maitinimu,nes nesueda pilnai. Kiek kartu jus maitinat ,kokiu papildu duodat?