Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 321

QUOTE(daliux78 @ 2014 11 27, 20:24)
Noriu pasiklausti, kas turit apple kompiuterius, kodel pas juos nera disku grotuvu ?
sugalvojau kad noriu laptopo, bestbuy dabar nuolaidas ismete, kas labai reta ir praktiskai nebuna apple kompuose, bet gi nera tu CD grotuvu,  pas mus stacionaras apple yra, irgi nera grotuvo, o man reikalinga viena programa kuria disku instaliuoju tik, ir galvoju tai jeigu namuose tik apple kompai butu tai kokiu budu reiktu ja insistaliuoti man ?  g.gif

Nesvarbu kas gamintojas, naujuose kompiuteriuse jau nebera CD disku leistuvu.. tik USB ir kitos jungtys.
Atsakyti
Noriu pasiklausti, kas turit apple kompiuterius, kodel pas juos nera disku grotuvu ?
sugalvojau kad noriu laptopo, bestbuy dabar nuolaidas ismete, kas labai reta ir praktiskai nebuna apple kompuose, bet gi nera tu CD grotuvu,  pas mus stacionaras apple yra, irgi nera grotuvo, o man reikalinga viena programa kuria disku instaliuoju tik, ir galvoju tai jeigu namuose tik apple kompai butu tai kokiu budu reiktu ja insistaliuoti man ?  g.gif

priedai tokie atskirai yra, pvz:

http://store.apple.c...-usb-superdrive
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 27, 17:00)
tikrai labai grazi  wub.gif  wub.gif  o brangios jos ? neraso kainu FB kaip suprantu reikia klausti zinute, bet patingiu vis, idomu uz kiek tokius grozius parduoda  blush2.gif

Saviske uzsakinejau 2013 birzeli. tai kaina 600 lt.plius siuntimas buvo 15 lt
viso 615 lt

Pasitvirtiname užsakymą:*
>> 1. Rankinės modelis - "Milk".
>> 2. Pagrindas, logotipas, trumposios rankenos, ilgoji reguliuojama rankena
>> - "black" nappa.
>> 3. Metalinės kojelės ant dugno.
>> 4. Pamušalas - "light blue birds".
>> 5. Rankinės viduje dvi standartinės kišenėlės, viena užsegama užtrauktuku.
>> 6. Užsegimas - užtrauktukas.
>> Rankinės kaina - 600Lt, siuntimo išlaidos - 15Lt. *Viso pervedama suma -
>> 615Lt.*
>> Gamybos terminas - šešios/septynios savaitės po apmokėjimo gavimo (galimas
>> šioks toks vėlavimas dėl odų siuntų vėlavimo).

Dabar nezinau kiek tokia kainuotu g.gif

Sakot grazi g.gif 4u.gif /

---
Mergaites i mane tu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 27, 17:11)
www.bloomingdales.com
200-25$ ir dar 15% kodukas

user posted image

daug truksta nuolaidai 200-25usd?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram9ne: 27 lapkričio 2014 - 20:33
Beje matet video per zinias,dabar ir FB maciau,kaip aukle mergyte musa fear.gif fear.gif
baisiau negu baisu blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 27, 22:24)

man rodos mac book pro galima deti cd g.gif
pati turiu mac book air,tai juose tikrai nera,bet pro dar pries metus buvo su cd,nes kai savaji pirkau svarsciau ar imti air ar pro vien del cd.Bet gerai pasirinkau,nes visai neprireike cd grotuvo:) 4u.gif
Atsakyti
O oldnavy kainos galutines kurias rodo ar dar kokia nuolaidele? Jeigu konkreciau tai http://oldnavy.gap.c...p;pid=144736002 jau galutine kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 27 lapkričio 2014 - 20:47

QUOTE(Mera @ 2014 11 27, 20:29)
Nesvarbu kas gamintojas, naujuose kompiuteriuse jau nebera CD disku leistuvu.. tik USB ir kitos jungtys.

va va. mano uzsilenke kompas. "pasiskolinau " negriztamai vyro - tai sita modernybe mane nervina, nes as tai kartais ir muzikos paklausydavau. dabar kazkoki cd pirkt ruosiaus ir pagalvojau , kad kaip ir neturiu kur klausyt.. grotuvas 100 metu kazkur nugrustas nenaudojamas..

QUOTE(ram9ne @ 2014 11 27, 20:33)
daug truksta nuolaidai 200-25usd?

nedaug 4u.gif

QUOTE(troliuke @ 2014 11 27, 20:34)
Beje matet video per zinias,dabar ir FB maciau,kaip aukle mergyte musa  fear.gif  fear.gif
baisiau negu baisu  blink.gif  blink.gif

nea.. cia Lietuvoj ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpleisgenial @ 2014 11 27, 20:41)
man rodos mac book pro galima deti cd g.gif
pati turiu mac book air,tai juose tikrai nera,bet pro dar pries metus buvo su cd,nes kai savaji pirkau svarsciau ar imti air ar pro vien del cd.Bet gerai pasirinkau,nes visai neprireike cd grotuvo:) 4u.gif

mac book pro tikrai nera cd wink.gif pirkta pavasari wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2014 11 27, 20:43)
O oldnavy kainos galutines kurias rodo ar dar kokia nuolaidele?

yra nuolaida , bet ne viskam

Atsakyti

QUOTE(enura @ 2014 11 27, 20:30)

Jo, va yra tokie isoriniai disku skaitytuvai/grotuvai, kurie USB jungtim jungiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 27, 17:44)

nea.. cia Lietuvoj ? unsure.gif

nea manau amerikoj g.gif

SILPNU NERVU GERIAU NEZIURETI unsure.gif unsure.gif

https://www.facebook...amp;pnref=story
Atsakyti