Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 321

QUOTE(Mera @ 2014 11 27, 21:29)
Nesvarbu kas gamintojas, naujuose kompiuteriuse jau nebera CD disku leistuvu.. tik USB ir kitos jungtys.

bet tai keista kaip, juk diskai naudojami ir dabar, nera atgyvene kaip tos flopikai diskeliai

QUOTE(enura @ 2014 11 27, 21:30)

yes! drinks_cheers.gif
QUOTE(troliuke @ 2014 11 27, 21:34)
Beje matet video per zinias,dabar ir FB maciau,kaip aukle mergyte musa  fear.gif  fear.gif
baisiau negu baisu  blink.gif  blink.gif

as neziuriu tokiu video, mane labai blogai nuteikia ir sunku pamirsti buna verysad.gif

QUOTE(Simpleisgenial @ 2014 11 27, 21:41)
man rodos mac book pro galima deti cd g.gif
pati turiu mac book air,tai juose tikrai nera,bet pro dar pries metus buvo su cd,nes kai savaji pirkau svarsciau ar imti air ar pro vien del cd.Bet gerai pasirinkau,nes visai neprireike cd grotuvo:) 4u.gif

tas macpro neva skirtas programuotojams, as nesu tokia, bet man reikia disku grotuvo, noriu mac air, nes noriu nesiotis kaip laikrasti kompa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MoulinRouge @ 2014 11 27, 21:45)
Jo, va yra tokie isoriniai disku skaitytuvai/grotuvai, kurie USB jungtim jungiasi  4u.gif

tai liuks tada, o tai jau panikoj buvau biggrin.gif svarbu kad yra galimybe paleisti diska, nors kazkokiu budu, nes man kompanija siuncia updatus CD pavidalu programai, kuria naudoju, tai noretusi kazkaip pasileisti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jetus be reikalo paziurejau, vos sirdis nesustojo bijau.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2014 11 27, 17:58)
Jetus be reikalo paziurejau, vos sirdis nesustojo  bijau.gif  cray.gif

mergaites baisu.. sakiau neziureti silpnu nervu unsure.gif unsure.gif
as neziurejau pusse, vyras komentavo.. tai irgi sirdis tabalavos, jau vien nuo zodziu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Kur dar be sios pardes butu galima si tusa rast uz pigiau https://www.younique...00#.VHd2xNKsXIa Labai gyret tai reiktu isbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 27, 21:24)
Noriu pasiklausti, kas turit apple kompiuterius, kodel pas juos nera disku grotuvu ?
sugalvojau kad noriu laptopo, bestbuy dabar nuolaidas ismete, kas labai reta ir praktiskai nebuna apple kompuose, bet gi nera tu CD grotuvu,  pas mus stacionaras apple yra, irgi nera grotuvo, o man reikalinga viena programa kuria disku instaliuoju tik, ir galvoju tai jeigu namuose tik apple kompai butu tai kokiu budu reiktu ja insistaliuoti man ?  g.gif

Ju tokia politika 4u.gif o nera tos programos apps store?

Aha, Mac Air superinis - lengvas, patogus, ir be abejo, grazus wub.gif tobulas kompas - viskas jame aisku, paprasta, norint instaliuoti programa, nereikia nesti programeriams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 27 lapkričio 2014 - 21:19
QUOTE(troliuke @ 2014 11 27, 21:08)
mergaites baisu.. sakiau neziureti silpnu nervu  unsure.gif  unsure.gif
as neziurejau pusse, vyras komentavo.. tai irgi sirdis tabalavos, jau vien nuo zodziu  unsure.gif  unsure.gif

na jo , geriau neziureti ..

beje, i vaiku tema ax.gif

labai kvieciu prisijungti
vaikusvajones.lt

user posted image

QUOTE(vavute11 @ 2014 11 27, 21:10)
Kur dar be sios pardes butu galima si tusa rast uz pigiau https://www.younique...00#.VHd2xNKsXIa  Labai gyret tai reiktu isbandyt smile.gif

pigiau nebus . cia tik tos merginos platina juos 4u.gif

dedam krepseli
www.ralphlauren.com

user posted image

Atsakyti
Sakot grazi g.gif 4u.gif /
---

Gražzi ir man labai. As ir turiu ir gavus lygiai taip pat nejutau to wow. As nesioju kasdien. Bet negaliu pasakyt kad nereali ir i nieka nekeisciau, nors komplimentu gaunu daug. Tai va ir nezinau ar ryzciaus dar vienai tashei tashei. O kainos ir dabar apie 600-650. Tik laukt uzsakymo reik 9 sav.
As Michael Korsui dabar kaupiuosi:) Kazkodel man ji atrodo butu wow smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvietkela: 27 lapkričio 2014 - 21:30
QUOTE(troliuke @ 2014 11 27, 21:31)
Saviske uzsakinejau 2013 birzeli. tai kaina 600 lt.plius siuntimas buvo 15 lt
viso 615 lt

Pasitvirtiname užsakymą:*
>> 1. Rankinės modelis - "Milk".
>> 2. Pagrindas, logotipas, trumposios rankenos, ilgoji reguliuojama rankena
>> - "black" nappa.
>> 3. Metalinės kojelės ant dugno.
>> 4. Pamušalas - "light blue birds".
>> 5. Rankinės viduje dvi standartinės kišenėlės, viena užsegama užtrauktuku.
>> 6. Užsegimas - užtrauktukas.
>> Rankinės kaina - 600Lt, siuntimo išlaidos - 15Lt. *Viso pervedama suma -
>> 615Lt.*
>> Gamybos terminas - šešios/septynios savaitės po apmokėjimo gavimo (galimas
>> šioks toks vėlavimas dėl odų siuntų vėlavimo).

Dabar nezinau kiek tokia kainuotu  g.gif 

Sakot grazi  g.gif  4u.gif /
---
Mergaites i mane tu  mirksiukas.gif  4u.gif

tikrai zinokit labai grazi wub.gif ir nebrangi, as kazkaip issivaizdavau kad tris kartus didesne kaina situ tashyciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 27 lapkričio 2014 - 21:36
QUOTE(kvietkela @ 2014 11 27, 18:28)
Sakot grazi  g.gif  4u.gif /
---

Gražzi ir man labai. As ir turiu ir gavus lygiai taip pat nejutau to wow. As nesioju kasdien. Bet negaliu pasakyt kad nereali ir i nieka nekeisciau, nors komplimentu gaunu daug. Tai va ir nezinau ar ryzciaus dar vienai tashei tashei. O kainos ir dabar apie 600-650. Tik laukt uzsakymo reik 9 sav.
As Michael Korsui dabar kaupiuosi:) Kazkodel man ji atrodo butu wow smile.gif

as laukiu dabar MK

http://www.lyst.com/...tote-dark-dune/
Dark Dune spalvytes,kaip foto smile.gif

Ziuresiu kaip su ja bus, gal bus tas kaip sakot WOW biggrin.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
John Masters Organics parduotuvėj http://m.johnmasters.com/ (nuoroda iš telefono biggrin.gif) 25% rods viskam iki gruodžio 1d. (tik nežinau nuo kokios sumos free shipping'as). Perkat iš ten? Galvoju gal Vit. C serumą paimt.. rolleyes.gif

O ten tas padaras (žmogum neapsiverčia liežuvis vadint), kur tą mergaitę mušė.. verysad.gif Siaubas, iš kur apskritai pasauly tokių baisių žmonių atsiranda..
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 11 27, 22:35)
as laukiu dabar MK

http://www.lyst.com/...tote-dark-dune/
Dark Dune spalvytes,kaip foto  smile.gif

Ziuresiu kaip su ja bus, gal bus tas kaip sakot WOW  biggrin.gif  biggrin.gif  wub.gif

O dieve. Numiriau is pavydo. Apie sia ir svajoju biggrin.gif. Net spalva rinkciausi sita arba juoda (kadangi manoji tashe ne juoda, jau kaip ir pasiilgau klasikos smile.gif).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvietkela: 27 lapkričio 2014 - 21:47
QUOTE(kvietkela @ 2014 11 27, 22:46)
O dieve. Numiriau is pavydo. Apie sia ir svajoju biggrin.gif. Net spalva rinkciausi sita arba juoda (kadangi manoji tashe ne juoda, jau kaip ir pasiilgau klasikos smile.gif).

Sendien kaina buvo jos gera,kaip pamenu kad mes pirkom doh.gif schmoll.gif http://www.belk.com
Atsakyti