Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 321

QUOTE(daliux78 @ 2014 11 27, 20:56)
as neziuriu tokiu video, mane labai blogai nuteikia ir sunku pamirsti buna  verysad.gif

o aš šiandien pasižiūrėjau su UGGais filmukų, ai, *****...
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2014 11 27, 21:55)

Prisiminiau aš šitus.. verysad.gif Praeitais metais dar, pamenu, buvo vos ne skandalas dėl angoros kailiukų, tai pamenu, mačiau, kaip gyviems tiems triušiukams plėšė kailį.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 11 27, 22:17)
Ju tokia politika  4u.gif o nera tos programos apps store?

Aha, Mac Air superinis - lengvas, patogus, ir be abejo, grazus  wub.gif tobulas kompas - viskas jame aisku, paprasta, norint instaliuoti programa, nereikia nesti programeriams

jezus, nors persiplesk, kuri cia imti ar aira ar pro, MR jus tai uz macpro balsuotumet ar ne ? as noreciau siek tiek didesnio ekrano, 15 butu gerai, bet kad nera airuose tiek, 13 daugiausiai unsure.gif sedim su MM, medituojam, kuri cia ciupti biggrin.gif

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2014 11 27, 22:55)

apie ka cia ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 11 27, 22:35)
as laukiu dabar MK

http://www.lyst.com/...tote-dark-dune/
Dark Dune spalvytes,kaip foto  smile.gif

Ziuresiu kaip su ja bus, gal bus tas kaip sakot WOW  biggrin.gif  biggrin.gif  wub.gif

Zinok, bandziau prisijaukint korsa, po n kartu variau i City, visus modelius issimatavau, isciupinejau, nu nepatogios jos man nors tu ka, o dar tas ju grubumas bei svoris mane pribaige unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 27, 23:09)
jezus, nors persiplesk, kuri cia imti ar aira ar pro, MR jus tai uz macpro balsuotumet ar ne ? as noreciau siek tiek didesnio ekrano, 15 butu gerai, bet kad nera airuose tiek, 13 daugiausiai  unsure.gif sedim su MM, medituojam, kuri cia ciupti biggrin.gif
apie ka cia ?  unsure.gif

Dabartinis naujas Air yra, manau jau jis vertas demesio, nes mes turim pirma, tai truksta ekrane ryskumo/sviesumo, o vat dabartinis berods su retina ekranu, turetu buti tobulas, zinoma, reikia dar imti max talpos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 28, 00:09)
jezus, nors persiplesk, kuri cia imti ar aira ar pro, MR jus tai uz macpro balsuotumet ar ne ? as noreciau siek tiek didesnio ekrano, 15 butu gerai, bet kad nera airuose tiek, 13 daugiausiai  unsure.gif sedim su MM, medituojam, kuri cia ciupti biggrin.gif

As turiu air ir pries perkant bijojau,kad bus per mazas ekranas smile.gif Bet nei kiek nesigailiu thumbup.gif
Jeigu kompiuteris reikalingas tik laisvalaikiui,internetui ir pan,o ne darbui su photoshopu ar kokiom kitom programom,tai tikrai ciupkit air.Patogu betkur vaziuojant isimesti,nes vietos uzima kaip zurnalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 11 27, 20:47)
nea manau amerikoj  g.gif

SILPNU NERVU GERIAU NEZIURETI unsure.gif  unsure.gif

Idomu, kodel taip manote smile.gif) Ne, Amerikoje tikrai, Afrikoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaciora*: 27 lapkričio 2014 - 22:14
Mane jau Daliukas baigia ikalbet Mack aira pirkti biggrin.gif
Bet tai kainos tikrai vilioja bigsmile.gif

toki ziurim http://www.bestbuy.c...p;skuId=1581949
pas mus cia jau neva black friday nuolaidu kaina jo
LT 4249 Lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpleisgenial @ 2014 11 27, 22:12)
As turiu air ir pries perkant bijojau,kad bus per mazas ekranas smile.gif Bet nei kiek nesigailiu thumbup.gif
Jeigu kompiuteris reikalingas tik laisvalaikiui,internetui ir pan,o ne darbui su photoshopu ar kokiom kitom programom,tai tikrai ciupkit air.Patogu betkur vaziuojant isimesti,nes vietos uzima kaip zurnalas  4u.gif

Jop, mano Air irgi superinis daiktas wub.gif
Atsakyti
Gal kas siuntėte Playstation IV? Ar nėra problemų su pajungimu Lietuvoje?
Atsakyti
mergaites,o hilfigerio megztiniai didinti? jei mb nesioja M tai S imti? ax.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas pirke ir gali pakomentuoti ax.gif Ar buvo si striuke buvo geresne kaina? Ir kaip dydziai? 4u.gif
http://www1.macys.co...Type=PDPZ1_Pos1
Atsakyti
QUOTE(Simpleisgenial @ 2014 11 27, 23:12)
Jeigu kompiuteris reikalingas tik laisvalaikiui,internetui ir pan,o ne darbui su photoshopu ar kokiom kitom programom,tai tikrai ciupkit air.Patogu betkur vaziuojant isimesti,nes vietos uzima kaip zurnalas  4u.gif

na ne, man darbui reikia, dirbti noriu su kompiuteriu, ne internete pramogauti, tik tiek kad neprogramuoju nieko sustro su kompiuteriu, tai sakau gal man pilnai ir airo uztenka savo darbus pasidaryti smile.gif nes sako kad tie macpro, profesionalams programuotojams daugiau g.gif vai vai ka daryti wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 27 lapkričio 2014 - 22:26