Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 321

QUOTE(daliux78 @ 2014 11 27, 23:24)
na ne, man darbui reikia, dirbti noriu su kompiuteriu, ne internete pramogauti, tik tiek kad neprogramuoju nieko sustro su kompiuteriu, tai sakau gal man pilnai ir airo uztenka savo darbus pasidaryti  smile.gif nes sako kad tie macpro, profesionalams programuotojams daugiau  g.gif vai vai ka daryti  wacko.gif

Air 2 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_ambera_ @ 2014 11 27, 22:19)
mergaites,o hilfigerio megztiniai didinti? jei mb nesioja M tai S imti? ax.gif

Bent jau moterų dydžiai tai atititinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 11 27, 23:12)

Dabartinis naujas Air yra, manau jau jis vertas demesio, nes mes turim pirma, tai truksta ekrane ryskumo/sviesumo, o vat dabartinis berods su retina ekranu, turetu buti tobulas, zinoma, reikia dar imti max talpos  ax.gif

kad retina lyg tik macpro kompuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 27, 22:09)
apie ka cia ?  unsure.gif

ai, apie skriaudžiamas avytes.. tiek tos.. kai perki daiktą, norisi tikėt, kad jį gaminant yra laikomasi aukščiausių standartų, bet anaiptol daug kur taip nėra.
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 27, 22:31)
kad retina lyg  tik macpro kompuose  g.gif

macpro turi retina wink.gif vaizdas, palyginus su paprastu DEll biggrin.gif biggrin.gif be komentaru
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 27, 20:24)
Noriu pasiklausti, kas turit apple kompiuterius, kodel pas juos nera disku grotuvu ?

Apple tokia politika, o kiti gamintojai irgi pratina vartotojus prie kompiuterių be optinio įrenginio, manau tik laiko klausimas kol visi bus tokie. Visi nori turėti kuo plonesnius kompus. smile.gif Šiaip išoriniai diskasukiai yra, jei labai reikalinga.

QUOTE(daliux78 @ 2014 11 27, 22:09)
jezus, nors persiplesk, kuri cia imti ar aira ar pro, MR jus tai uz macpro balsuotumet ar ne ? as noreciau siek tiek didesnio ekrano, 15 butu gerai, bet kad nera airuose tiek, 13 daugiausiai  unsure.gif sedim su MM, medituojam, kuri cia ciupti biggrin.gif
apie ka cia ?  unsure.gif

Aš turiu Air 13", tai man tobulas. Dabar keista paimti didesnį kompą, kai šitas toks lengvas ir plonas. Serialus irgi žiūriu per jį, tai kol kas užtenka colių. Gal jei reiktų dirbti su juo, visokių lentelių prisijunginėti, tai tikriausiai nelabai patogu būtų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ambera_ @ 2014 11 27, 22:19)
mergaites,o hilfigerio megztiniai didinti? jei mb nesioja M tai S imti? ax.gif

Vyriskus rubus kiek teko pirkti - atitinka. O moteriski pasirode tikrai didinti, xs sijone paskendau :/
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 27, 23:31)
kad retina lyg  tik macpro kompuose  g.gif

Tai taip, supainiojau su ipad 3 tongue.gif

Tada manau imkit Pro su retina, nes kai gali palygint su ir be, tai be - suds reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 27 lapkričio 2014 - 23:11
iki kada galima rl uzsakyma siust?
Atsakyti
daliux, as darbe turiu pro, namie aira. Man asmeniskai geriau macpro. Bet jei nesiotis daznai, tai tada airas. Kita vertus, macpro ir labai plonas, ir nesunkus. Abu su retina, vaizdas super wub.gif . Siaip fainas agregatas, bet kol pripratau doh.gif Galvojau gala gausiu, spjaudziausi ir keikiausi... pirma programa kai reikejo isirasyt, 15 min sedejau ir galvojau kaip ta daryt... nedasuto, kad tiesiog ikona nutempt blink.gif Nu vienu zodziu biggrin.gif
Papildyta:
As visa diena balamutinuosi su RL vyrisku drabuziu dydziais doh.gif Siunciu, keiciu... ar didinti RL vyr drabuziai? TH perku XL - geri. Per ploti gerai butu ir L ko gero, bet tada megztinis butu trumpas... Kaip yra su RL? smile.gif
Atsakyti

Mergaites, tik siandien
www.bloomingdales.com
200-25$ ir dar 15% kodukas

user posted image

gal chalatuko kam ?
http://www1.blooming...A_PARAMETER=BAG

QUOTE(jasi @ 2014 11 27, 23:11)
iki kada galima rl uzsakyma siust?

siuskit, laukiam . atrodo , nuolaidele tik siandien 4u.gif
Atsakyti
reiktu vieno chalaciuko Bloomingdales ir perkam 4u.gif