Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

user posted image

sena tema
Atsakyti
Loreal Arginine Resist Light - vėl nevykęs eksperimentas, išnaudoti jį, ploviau bet ką, tik ne plaukus, nes sudirgino galvos odą, labai velia plaukus, sunku iššukuoti, mano plaukai ilgi, tai galai pradėjo sausėti ir šiauštis.

user posted image
Atsakyti
lavera '2 in 1 cleansing milk' - laabai ilgai turejau ji noru sarase ir pagaliau isbandziau, daugiau nepirkciau. Buvo labai normalus prausiklis, nuvalydavo makiaza, bet tikrai ne kazkoks stebuklas (po visu pagyru butent to is jo tikejausi). Pliusas uz skalsuma - naudojau gal nuo kovo, nors salia ir kitu prausikliu turejau, tai vienas tiek neistemptu.
user posted image

the all natural face 'white highlighter' piestukas - kietas ir prastas. Nepatiko, nes daugokai reikia uzbruzint ir paskui dar isbruzint, kad grazus svytejimas butu, bet vat butent su issklaidymu nekas buvo (sunkiai sklaidesi ir vietom palikdavo gabaliukus).... Na o mazai tepant, tai tik eilinis baltas piestukas, be rysio vaizdas, jei naudojant vietoj highlighterio.
user posted image

elf antibakterine zele - viaukt doh.gif Si bekvape, bet ir turetos su kvapais tokios pat slykstukes. Ne pro kur neprilygsta Bath & Body Works antibakterinems zelytems (jos nuolat mano rankinej). Nors dabar zvalgausi i kazka naturalaus, o ir BBW kiek pradejo ikyret stiprus saldesiai - keiciu kvapus, bet vistiek ta pati gaidele juose....
user posted image
Atsakyti
Eveline Slim Extreme 4D Fitness - kaip visada, kremo aprašymas žada stebuklus. Tirštas, bet gerai pasiskirsto, greit įsigeria, maitina, oda lygesnė ir elastingesnė, bet jokių problemų neįveikia. Drėkinimui ir maitinimui yra geresnių kremų. Antrą kartą nepirkčiau.

Eveline Concentrated Serum 3in1 - nepastebėjau ir nežinau ar jis ką nors daro blakstienoms, bet kaip tušo bazė- puikus. Nebrangus, efektyvus, po to tušu padažytos blakstienos daug ilgesnės, tankesnės. Užtenka poros sluoksnių ir blakstienos ryškios, net su ne itin vykusiais blakstienų tušais smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Bath&Body Works vyšnių žiedų kūno losjonas. Patinka, nes laaabai intensyviai kvepia, labai gerai susigeria, drėkina ir nelipnus.
user posted image

Uriage Hyseac kremas veidui. Turėjau 5 ml., naudojau beveik 2 savaites rytais prieš makiažą. Turėtų matizuoti, bet man nebuvo jokio stebuklo ir bligesys vistiek išlysdavo, nors ir jautėsi, kad užtepus visiškai neriebina, puikiai susigeria ir pan.

user posted image
Papildyta:
Drėkinanti Dove dušo želė su pistacijomis. Malonaus, lengvo kvapo ir labai tiršta, kreminė. Man truputi trūko prausimo, nes jausmas, kad bandau nusiprausti kūno pieneliu, o ne dušo želė. Manau patiktų labai sausos odos savininkėms.
user posted image
Papildyta:
Adidas atiperspirantas. Man vienas efektyviausių, kartotinas.
user posted image
Atsakyti
geomar thalasso scrub emollient patiko, nes naudojosi skalsiai, gerai šveitė, dalelės aštrokos ir didelės, labai skaniai kvepėjo. Ateity bandysiu ir kitas rūšis
user posted image
Atsakyti
Revlon Colorburst ''Bellini'' lupu blizgis - patiko,suteikdavo nude efekta,malonus,tik nedaug reikejo tepti,nes kitaip per daug nusviesindavo lupas.
user posted image

Clinique Vitamin C lip smoothie lupu blizgis ''Pink me up'' - atiduotas draugei po keliu naudojimu,nelabai man jis,spalvos beveik nesuteikdavo,turejo blizguciu,bet neilgai laikesi ir man norejosi daugiau slapio efekto,toks eilinis,jokio skonio ir kvapo neturejo.
user posted image

Clinique High Impact tusas - reikejo ji ''pabrandinti'',kad normaliai dazytu,nes is pradziu silpnokai daze,veliau pradejo tankinti,ilginti,storinti blakstienas tai visai patiko man jo efektas,nes galima buvo igauti ir naturalu ir dramatiska bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
eveline mask with green bio clay Tikėjausi, kad užteks porai kartų, bet deja viską susitepiau vienu kartu biggrin.gif Skaniai kvepia, konsistensija kaip veido kremo. Tuo tarpu veidas tikrai matiškesnis pasidarė, visai patiko. Manau, dar pirksiu kažkada
user posted image
Atsakyti

user posted image

rich plauku aliejukas- naudojau ant slapiu plauku, palengvina issukavima, plauku neriebino, uzteko nepilnam pusmeciui. plaukai pagrazejo, bet neduociau rankos nukirsti, kad butent del sito produkto biggrin.gif
Atsakyti
Dar nuo senų laikų turėjau ir pabaigiau TBS Macadamijų tiesinantis balzamas, visai patiko, gaila, kad nebegaminamas
user posted image
Atsakyti
Eveline 24k Gold&Diamonds Micellar Lotion - suklaidino mane rusiški aprašymai, maniau, kad perku micelinį vandenį, bet čia pienelis. Pliusai, galbūt, kad pigus, taupus, naudojau nuo vasaros, makiažą valo neblogai. Bet man tiesiog nepatinka pieneliai, nepaisant to, jog gamintojai teigia, kad šis yra su hialuronu, auksu ir netgi deimantais biggrin.gif , daugiau tikrai nepirkčiau.

user posted image
Atsakyti
Sanex rutulinis dezodorantas: labai patiko, puikiai apsaugojo nuo nemalonaus kvapo, pats labai neutraliai kvepėjo, pažastų oda nebuvo dirginama, ekonomiškas. Tikrai kartotinas.
user posted image
Atsakyti