Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 12, 22:23)
Panos, gal galit pasidalinti, kokie jums patinka kvepalai su kavos nata? Kad ji duotų savo, kaip čia pasakius, "pirmąjį smuiką". Turiu Rašytojų sodų "George", bet jis ant manęs labai vyriškai kvepia g.gif
Gal yra tokia "kava", kuri turėtų tikrojo kartumo, kaip čia pasakius.. g.gif Frapin 1270 man kava "nepasirodo", slepiasi..

o ką L`Or de Torrente?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 12, 21:23)
Gal yra tokia "kava", kuri turėtų tikrojo kartumo, kaip čia pasakius.. g.gif Frapin 1270 man kava "nepasirodo", slepiasi..

Nebandėt Parfumerie Generale Coze? Kava ten nors ir ne pirmu smuiku griežia, bet mano nosiai jaučiasi - karstelėjusi ir stipri, kartu su juoduoju šokoladu.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 12, 20:23)
Panos, gal galit pasidalinti, kokie jums patinka kvepalai su kavos nata? Kad ji duotų savo, kaip čia pasakius, "pirmąjį smuiką". Turiu Rašytojų sodų "George", bet jis ant manęs labai vyriškai kvepia g.gif

Labai tikra juoda kava be priedų Bond No 9 New Haarlem, bet irgi vyriški ko gero.
Pagal natas galima tikėtis šiokio tokio saldumo, nes ir ambra, ir tonka pupelės. Realybėje šalia tos juodos kavos daug levandų, jokio saldumo.

George man sandalmedis grynajame pavidale smile.gif, jei nevyniot į vatą, sandalmedžio lazdelės, senovinės, pigios, kai geresnių smilkalų nebūdavo unsure.gif.
Vyrui patinka, kvėpinasi, daug ko gero jis ten užuodžia smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 12 sausio 2015 - 20:59
Mugler Pure Coffe, Rochas Man
Atsakyti
As irgi patarimo noreciau ax.gif
Dovanai mama uzsiprase kvepalu,kur dominuota minksta oda,kaip supratau zamsas koks,su saldumu ,pvz migdolu .. g.gif kazin ar yra kas nors panasaus? g.gif lyg neuodus as tokio derinio g.gif ji stiprius,sunkius kvapus megsta..
Parodziau P d Marly Oajan ,sake butu nieko,bet odos nera .. g.gif
Atsakyti
TF White Suede
Atsakyti
dėl kavos - Ava Luxe faina (tik retai kur randama), JM Black Vetyver and Coffee, Demeter kavos (simple, bet visai nieko), CdG Wood Coffee (irgi fainas, bet retas reikalas).
New Haarlem, Rochas Man, Muglerio kavos geros, bet diediškos truputį tokios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 12 sausio 2015 - 21:32
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 12, 21:31)
dėl kavos - Ava Luxe faina (tik retai kur randama), JM Black Vetyver and Coffee, Demeter kavos (simple, bet visai nieko), CdG Wood Coffee (irgi fainas, bet retas reikalas).
New Haarlem, Rochas Man, Muglerio kavos geros, bet diediškos truputį tokios  g.gif

Aš irgi apie šituos iš karto pagalvojau.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 12, 21:23)
Panos, gal galit pasidalinti, kokie jums patinka kvepalai su kavos nata?

Man nepatinka kava kvepaluose,
cia tau pasirinkimui
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 01 12, 22:15)
As irgi patarimo noreciau  ax.gif
Dovanai mama uzsiprase kvepalu,kur dominuota minksta oda,kaip supratau zamsas koks,su saldumu ,pvz migdolu .. g.gif kazin ar yra kas nors panasaus?  g.gif lyg neuodus as tokio derinio  g.gif ji stiprius,sunkius kvapus megsta..
Parodziau P d Marly Oajan ,sake butu nieko,bet odos nera ..  g.gif

gal sie tiktu, man ten oda jauciasi rolleyes.gif http://www.fragranti...neta-12863.html
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 12, 22:31)
Rochas Man kavos geros, bet diediškos truputį tokios  g.gif

Mna būtent šių geriausiai kava ir atsiskleidžia ant mano vyro odos. Ant manęs labiau tokia vyriška, o kava tai kažkur toli toli.

QUOTE(jura oshia @ 2015 01 12, 23:26)
gal sie tiktu, man ten oda jauciasi rolleyes.gif http://www.fragranti...neta-12863.html

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 01 12, 21:15)
As irgi patarimo noreciau  ax.gif
Dovanai mama uzsiprase kvepalu,kur dominuota minksta oda,kaip supratau zamsas koks,su saldumu ,pvz migdolu .. g.gif kazin ar yra kas nors panasaus?  g.gif lyg neuodus as tokio derinio  g.gif ji stiprius,sunkius kvapus megsta..
Parodziau P d Marly Oajan ,sake butu nieko,bet odos nera ..  g.gif

Jottauute, o S.Lutens "Daim blond"? Kažkada juos uosčiau kai dar nesupratau, kad mane labai traukia kvapas su švelnia oda. Atsiliepimuose daug kas rašo, kad tai gryna zamša..
Atsakyti