Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Ievukaakri @ 2015 01 03, 19:00)
Sveikos, gal žinote kiek kainuoja Creme de la Creme Histoires de Parfums Tubereuse 2 Virginale 60ml kvepalai? smile.gif

Kažkada HdP tos serijos 60 ml mačiau kainavo virš 520 LTL kažkur (čia lyg prieš metus užfiksavau smile.gif ). Bet gal kaina varijuoja.

P.S. Iš diskusijos man patiko atrastas terminas "antrarūšis originalas" biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 06 sausio 2015 - 21:46
QUOTE(rastafarinas @ 2015 01 06, 23:45)
Kažkada HdP tos serijos 60 ml mačiau kainavo virš 520 LTL kažkur (čia lyg prieš metus užfiksavau smile.gif ). Bet gal kaina varijuoja.

Man rodos, panaši kaina buvo 120 ml, o 60 ml - apie 300 Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2015 01 06, 22:03)
Man rodos, panaši kaina buvo 120 ml, o 60 ml - apie 300 Lt  g.gif

doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 sausio 2015 - 18:20
Escada -Magnetism , Escada-Bornin paradise, Rock'in Rio galturit patirties kuris kvapas saldesnis ?
Atsakyti
A Guide to Finding Your Signature Scent

http://nymag.com/the...ture-scent.html
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 01 07, 22:00)
Escada -Magnetism , Escada-Bornin paradise, Rock'in Rio galturit patirties kuris kvapas saldesnis ?

Ju tas saldumas skirtingas.
man is isvardintu saldumynu labiausia prie sirdies Magnetism.
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2015 01 07, 22:15)
A Guide to Finding Your Signature Scent

http://nymag.com/the...ture-scent.html

Geras! smile.gif
Atsakyti
perkeliu čia pokalbį apie no-buy, kolekcijų temoj kaip ir netinka biggrin.gif

QUOTE(rusma @ 2015 01 09, 07:53)
dėl pirmų trijų pliusų balsuoju už, o vat paskutinis tai man  schmoll.gif , nes mainams pasirašiau bet kokiems, bile tik kas naujo būtų...

man kažkaip praėjo šitas etapas, labai padėjo LT paštas, padidinęs siuntų kainas biggrin.gif ir sumažėjęs buteliukų skaičius. kai nedaug jų, tai ir mainų sumažėjo. o kai sumažėjo, tai nebsinori į bet ką mainytis. be to, nei vienas iš anksčiau ant nematuškių gautas butelaitis pas mane neužsiliko.

QUOTE(Kristi_na @ 2015 01 09, 10:58)
Och, gal reikia išlaukti tam tikrą laiką ir tada lengviau? Ir dar neiti į parduotuves ir neuostyti: ) Aš dabar galvoju, ar čia bus apgavystė, jei dabar įsigyju kvepalus ir užskaitau juos vasario mėnesiui?? Siaubas g.gif

jei patapot parfmaniake tik 2014 pavasarį, tai no-buy kol kas ne jums smile.gif per anksti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas pagelbes. 4u.gif Ar Amouage purse spray atsisuka kaip atomikas ir galima papildyt kvepalais, ar kaip kvepalu buteliukas, neatidaromas?

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Ar yra Sm tema kur butu galima isigyti testerius,ar pvz nupurkstus kvepalus ?
Dougle uosciau labai skanius kvepalus, tik pavadinimo neissidemejau nes pripurske gal 10 lapeliu ivariu biggrin.gif , bet kogero bus G.Armani ''Si'' .Noreciau isigyt pigiau nei pas juos g.gif .
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 01 12, 15:47)
Sveikos,
Ar yra Sm tema kur butu galima isigyti testerius,ar pvz nupurkstus kvepalus ?

taip - originaliu kvepalu isparduotuve
Atsakyti
Panos, gal galit pasidalinti, kokie jums patinka kvepalai su kavos nata? Kad ji duotų savo, kaip čia pasakius, "pirmąjį smuiką". Turiu Rašytojų sodų "George", bet jis ant manęs labai vyriškai kvepia g.gif
Gal yra tokia "kava", kuri turėtų tikrojo kartumo, kaip čia pasakius.. g.gif Frapin 1270 man kava "nepasirodo", slepiasi..
Atsakyti