QUOTE(jottauute @ 2015 01 18, 23:06)
Ir brangesni

O šiaip daug tų panašių yra, bet nei vienas neprilygsta originalui.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 19, 11:15)
Ir brangesni
Rimtai labai panašūs? Jau nišai kopijuot dizainerių kvepalus tai ne lygis
Suprantu, kai ieško pigesnių alternatyvų, bet kam reiktų pirkti brangesnius, tai už mano suvokimo ribų.

Man panasus ,net nustebau .. Neatsimenu Madmozeles edp 100 ml kainos ,LM extrait de parfum ,lyg apie 600 lt

Man abeji jie neidomus,nepatinka nei biskio..

Kadangi klause ,tai ir pasakiau savo nuomone ,nerase uz kokia kaina turi buti .
QUOTE(jottauute @ 2015 01 19, 11:27)
Kadangi klause ,tai ir pasakiau savo nuomone ,nerase uz kokia kaina turi buti .
Tai aš čia ne jums taikiau, o šiaip nusistebėjau kūrėjais

P.S. Kaip supratau, klausė, į ką panašūs Oriens, o ne kokie kvepalai panašūs į CM

Sveikos merginos,
Ieškau vienai senjorai kvepalų dovanai. Kažkada padovanojau YSL Paris ir jai patiko. Galėčiau tokius pačius, o bet tačiau, sakau gal yra kokių alternatyvų, kad nesikartoti
Dėkui jei parekomenduosit
Ieškau vienai senjorai kvepalų dovanai. Kažkada padovanojau YSL Paris ir jai patiko. Galėčiau tokius pačius, o bet tačiau, sakau gal yra kokių alternatyvų, kad nesikartoti

Dėkui jei parekomenduosit

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 19, 13:09)
Tai aš čia ne jums taikiau, o šiaip nusistebėjau kūrėjais 
P.S. Kaip supratau, klausė, į ką panašūs Oriens, o ne kokie kvepalai panašūs į CM

LM nustebino ir mane paskutiniu metu ..
Dar sioks toks panasumas ,gal ne toks identiskas,kaip ultimate seduction su CM,naujieji Army of Lovers su Portrait of lady ..Tematika bent tikrai ta pati ..
Nors sitie man patiko ,gal stipresni nei Portrait ,veliau kitaip susiguli ..
Taip,kartais kaina negarantuoja isskirtinumo

QUOTE(Jolė*** @ 2015 01 19, 14:01)
Paryziuje nostabi roze. Gal vertetu Dior Miss Dior Eau de Parfume (2011) ar Miss Dior Le Parfume pameginti? Manau ir klasikinis J'adore patiktu.
QUOTE(by ki @ 2015 01 19, 15:01)
Paryziuje nostabi roze.
... o taip, tikrai

Gal vertetu Dior Miss Dior Eau de Parfume (2011) ar Miss Dior Le Parfume pameginti?
Mano nuomone, EdP senjorai netiks del jaunatvisko gaivumo, o va Le Parfum tai labai gera ideja.
Manau ir klasikinis J'adore patiktu.
OI ne, nereikia J'Adoro, alsuojancio verzlia jaunyste, pilti ant senjoros!

Man spontaniskai galvojasi apie Jovoy namu Oriental, Chypre ar Terra Incognita manau kad senjorai tiktu.
QUOTE(oriole @ 2015 01 19, 16:10)
Maciau tokiu jaunatvisku senjoru, kad pabandyk dar jas pavyk, ir atvirksciai. Nereikia tu amziaus remu.
QUOTE(MAMA7411 @ 2015 01 19, 10:05)
Merginos, kur perkate pigiau nei siūlo perpardavinėtojai atomaizerius?
http://www.accessori...fragrances.com/, jei pirkt didelį kiekį ir neužsiraut ant muitinės. jei kiekis mažesnis, tai panašiai gaunas kaip išparduotuvėj.
QUOTE(oriole @ 2015 01 19, 16:10)

QUOTE(andorinha @ 2015 01 19, 16:21)
Maciau tokiu jaunatvisku senjoru, kad pabandyk dar jas pavyk, ir atvirksciai. Nereikia tu amziaus remu.

QUOTE(oriole @ 2015 01 19, 17:10)
taaaaaaaip.... kiek man ten iki senjoros liko?...

reikia staigiai nustoti būti veržliai jaunai ir kvepintis j'adore