Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Merginos, kur perkate pigiau nei siūlo perpardavinėtojai atomaizerius?
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 01 18, 23:06)
Sitie labai panasus i Madmoiselle ,tik man grazesni
http://www.fragranti...tion-25297.html

Ir brangesni doh.gif Rimtai labai panašūs? Jau nišai kopijuot dizainerių kvepalus tai ne lygis schmoll.gif Suprantu, kai ieško pigesnių alternatyvų, bet kam reiktų pirkti brangesnius, tai už mano suvokimo ribų.

O šiaip daug tų panašių yra, bet nei vienas neprilygsta originalui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 19 sausio 2015 - 10:16
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 19, 11:15)
Ir brangesni doh.gif Rimtai labai panašūs? Jau nišai kopijuot dizainerių kvepalus tai ne lygis schmoll.gif Suprantu, kai ieško pigesnių alternatyvų, bet kam reiktų pirkti brangesnius, tai už mano suvokimo ribų.

O šiaip daug tų panašių yra, bet nei vienas neprilygsta originalui.

Man panasus ,net nustebau .. Neatsimenu Madmozeles edp 100 ml kainos ,LM extrait de parfum ,lyg apie 600 lt g.gif neatsimenu .
Man abeji jie neidomus,nepatinka nei biskio.. ax.gif
Kadangi klause ,tai ir pasakiau savo nuomone ,nerase uz kokia kaina turi buti .
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 01 19, 11:27)
Kadangi  klause ,tai ir pasakiau savo nuomone ,nerase uz kokia kaina turi buti    .

Tai aš čia ne jums taikiau, o šiaip nusistebėjau kūrėjais smile.gif

P.S. Kaip supratau, klausė, į ką panašūs Oriens, o ne kokie kvepalai panašūs į CM ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 19 sausio 2015 - 12:10
Sveikos merginos,

Ieškau vienai senjorai kvepalų dovanai. Kažkada padovanojau YSL Paris ir jai patiko. Galėčiau tokius pačius, o bet tačiau, sakau gal yra kokių alternatyvų, kad nesikartoti smile.gif
Dėkui jei parekomenduosit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 19, 13:09)
Tai aš čia ne jums taikiau, o šiaip nusistebėjau kūrėjais smile.gif

P.S. Kaip supratau, klausė, į ką panašūs Oriens, o ne kokie kvepalai panašūs į CM ax.gif

drinks_cheers.gif gal nedaskaiciau del CM ax.gif
LM nustebino ir mane paskutiniu metu ..
Dar sioks toks panasumas ,gal ne toks identiskas,kaip ultimate seduction su CM,naujieji Army of Lovers su Portrait of lady ..Tematika bent tikrai ta pati ..
Nors sitie man patiko ,gal stipresni nei Portrait ,veliau kitaip susiguli ..
Taip,kartais kaina negarantuoja isskirtinumo drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2015 01 19, 14:01)
Sveikos merginos,

Ieškau vienai senjorai kvepalų

Paryziuje nostabi roze. Gal vertetu Dior Miss Dior Eau de Parfume (2011) ar Miss Dior Le Parfume pameginti? Manau ir klasikinis J'adore patiktu.
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2015 01 19, 15:01)
Paryziuje nostabi roze.

... o taip, tikrai smile.gif ir super tinka senjoroms smile.gif

Gal vertetu Dior Miss Dior Eau de Parfume (2011) ar Miss Dior Le Parfume pameginti?

Mano nuomone, EdP senjorai netiks del jaunatvisko gaivumo, o va Le Parfum tai labai gera ideja.

Manau ir klasikinis J'adore patiktu.

OI ne, nereikia J'Adoro, alsuojancio verzlia jaunyste, pilti ant senjoros! bijau.gif

Man spontaniskai galvojasi apie Jovoy namu Oriental, Chypre ar Terra Incognita manau kad senjorai tiktu.
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2015 01 19, 16:10)

OI ne, nereikia J'Adoro, alsuojancio verzlia jaunyste, pilti ant senjoros!  bijau.gif

Maciau tokiu jaunatvisku senjoru, kad pabandyk dar jas pavyk, ir atvirksciai. Nereikia tu amziaus remu.
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2015 01 19, 10:05)
Merginos, kur perkate pigiau nei siūlo perpardavinėtojai atomaizerius?

http://www.accessori...fragrances.com/, jei pirkt didelį kiekį ir neužsiraut ant muitinės. jei kiekis mažesnis, tai panašiai gaunas kaip išparduotuvėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 sausio 2015 - 16:48
QUOTE(oriole @ 2015 01 19, 16:10)
OI ne, nereikia J'Adoro, alsuojancio verzlia jaunyste, pilti ant senjoros! bijau.gif

blink.gif Jau senjorai tai tik senatve alsuojantys kvepalai? laugh.gif O be to, J'adore yra klasikiniai gėliniai kvepalai, tinkantys bet kokiam amžiui, nepasakyčiau, kad ypatingai jaunatviški.

QUOTE(andorinha @ 2015 01 19, 16:21)
Maciau tokiu jaunatvisku senjoru, kad pabandyk dar jas pavyk, ir atvirksciai. Nereikia tu amziaus remu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2015 01 19, 17:10)

OI ne, nereikia J'Adoro, alsuojancio verzlia jaunyste, pilti ant senjoros!  bijau.gif

taaaaaaaip.... kiek man ten iki senjoros liko?... cool.gif
reikia staigiai nustoti būti veržliai jaunai ir kvepintis j'adore mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti