Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Ale jau kad uzmetet pomidorai2.gif tongue.gif
ax.gif mano nuomone, J'Adore per daug sokinejantys ir man su tegu ir zavia senjora visgi nedera. Mes gi tik siulom savo pastebejimus, o zmogus atsirinks pagal save. Laisve papugoms, t.y. nuomonems 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, net pralinksmėjau, taip intensyviai senjorą ir tinkančius jai kvapus aptarinėjot, davėt peno paieškom 4u.gif
Klasikinė ta senjora, gan paprasta, be varikliuko uodegoj, bet nueina į koncertus, teatrus, lanko gimines, į metus kokį kartą išvažiuoja į svetimus kraštus, vat tokiom progom jai ir norisi pasidabinti ir purkštelti kokio skanėsto smile.gif
Tarp kitko, tos senjoros mamai jau 99 sukako - sveikata nelabai kokia, akys, ausys pilnai funkcijų nebeatlieka, na bet net savo kambarėly būdama būtinai pasikvėpina, tik šiai, vyresniajai, labai saldukai patinka, tokie, kad atrodo net limpa ir neduok dieve jos tie saldumynai pasibaigia, turi turėti atsargoj, antraip eis ir ieškos kurio čia iš namiškiu nugvelbus ir purkštelėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2015 01 19, 14:01)
Sveikos merginos,

Ieškau vienai senjorai kvepalų  dovanai. Kažkada padovanojau YSL Paris ir jai patiko. Galėčiau tokius pačius, o bet tačiau, sakau gal yra kokių alternatyvų, kad nesikartoti  smile.gif
Dėkui jei parekomenduosit 4u.gif

O man kazkaip rodos, kad gal tiktu Ninnos Ricci L'Air du Temps arba Channel Nr.5, vis gi klasika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2015 01 19, 18:38)
Ačiū, merginos, net pralinksmėjau, taip intensyviai senjorą ir tinkančius jai kvapus aptarinėjot, davėt peno paieškom  4u.gif
Klasikinė ta senjora, gan paprasta, be varikliuko uodegoj, bet nueina į koncertus, teatrus, lanko gimines, į metus kokį kartą išvažiuoja į svetimus kraštus, vat tokiom progom jai ir norisi pasidabinti ir purkštelti kokio skanėsto  smile.gif
Tarp kitko, tos senjoros mamai jau 99 sukako - sveikata nelabai kokia, akys, ausys pilnai funkcijų nebeatlieka, na bet net savo kambarėly būdama būtinai pasikvėpina, tik šiai, vyresniajai, labai saldukai patinka, tokie, kad atrodo net limpa ir neduok dieve jos tie saldumynai pasibaigia, turi turėti atsargoj, antraip eis ir ieškos kurio čia iš namiškiu nugvelbus ir purkštelėjus smile.gif

As tokiu atveju gal mieliau dovanociau miniuku rinkini, nes dovanoti kvepalus - pats sudetingiausias dalykas. Man, tiesa sakant, dar nei sykio nepavyko pataikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 01 19, 20:04)
As tokiu atveju gal mieliau dovanociau miniuku rinkini, nes dovanoti kvepalus - pats sudetingiausias dalykas. Man, tiesa sakant, dar nei sykio nepavyko pataikyti biggrin.gif

as irgi uz minius, bet ne tiek, kad lengviau kvapa isrinkt, kiek tas pasitepimas vyresniam zmogui man atrodo artimesnis, nei purskimas.

Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 01 19, 20:04)

su pataikymu sudėtinga, tas tai jau tiesa, bet man taip žiauriai patinka tokiais dalykais lepinti vyresnes moteris - reikia matyti, kaip nudžiunga jų veidai, kaip metai staiga pasimiršta wub.gif wub.gif dažniausiai net nesvarbu, ar pataikai - jos, gyvenimo nelepinamos, moka džiaugtis pačia dovana, įvertina. ATJAUNĖJA wub.gif O man patinka tokia reakcija.

Aš tai net labai už J'Adore - puikūs kvepalai. Dar gal net siūlyčiau Lalique Amethyst smile.gif
Atsakyti
Manoji senjora nepretenzinga, nemėgsta tik saldžiai labai - nei valgyt, nei kvėpintis, priešingai nei jos mama. Kažkaip linkstu gal prie klasikos, turiu gi ir pati 5 chanelį, esu turėjus ir Ninos Ricci L'Air du Temps tai mano neišlavinta uoslė knibžda, kad turėtų tikti ir patikti, nes garantuotai primins jai kažką iš jaunystės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 19, 12:09)

P.S. Kaip supratau, klausė, į ką panašūs Oriens, o ne kokie kvepalai panašūs į CM ax.gif

Tai jau taip-nuklydom i lankas blush2.gif
Na bet madmuazele-kaip atspirties taskas..Nebreiks gal ne Oriens.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2015 01 18, 12:52)
I Chanel Mademoiselle panasus Guess Seductive I'm Yours

na, nera principo reikalas, kad butu panasus. man jie, tiesa pasakius, siaip sau... tai jei butu to panasumo tik siek tiek, jau kaip nors salia budama isgyvenciau smile.gif svarbu, kad mamcei patiktu doh.gif nusipirkau vis delto ta oriens likuti, ziuresim, koks rezultatas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 20 sausio 2015 - 13:59
Mergaitės, kokius kvapus rekomenduot pavasariui, vasarai. Pas mus kur gyvenu, nėra normalių kvepalų, o pirkinėti mėginukus tik tam, kad išbandyti, nelabai norisi ax.gif Reikia gaivaus, bet kartu ir ilgiau išsilaikančio kvapo. Ką jūs tuo metų laiku naudojate? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2015 01 20, 16:34)
Mergaitės, kokius kvapus rekomenduot pavasariui, vasarai. Pas mus kur gyvenu, nėra normalių kvepalų, o pirkinėti mėginukus tik tam, kad išbandyti, nelabai norisi ax.gif Reikia gaivaus, bet kartu ir ilgiau išsilaikančio kvapo. Ką jūs tuo metų laiku naudojate? Ačiū 4u.gif

Yra atskira tema siuo klausimu Kvepalai pavasariui
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 01 20, 17:37)
Yra atskira tema siuo klausimu Kvepalai pavasariui

ačiū
Atsakyti