Sveikos, merginos, prašau ir aš pagalbos-labai ieškau Black Afgano kvepalų. Gal žinot kur galėčiau rasti Lietuvoje?

QUOTE(LORIJURA @ 2014 12 01, 14:30)
Sveikos, merginos, prašau ir aš pagalbos-labai ieškau Black Afgano kvepalų. Gal žinot kur galėčiau rasti Lietuvoje? 

Creme de la Creme tikrai turi.
Reikia patarimo.
Gavau Burberry The Beat Intense Elixir kvepalus (parfum koncentracija). O jų purkštukas brokuotas
Nesilaiko normaliai. Iš pradžių, kai bandžiau kvepintis, tai nieko nepurškė, tik per viršų sunkėsi kvepalai, bet ne per purkštuką. Paskui dar kartą pabandžiau purkšti, tai purškia, bet purkštukas normaliai nesilaiko vis tiek. Ir nėra normalaus sandarumo. Nes ta dalis, kur įstrigusi purkštuke, turėtų būti pačiame buteliuke.
Klausimas: ar kvepalai garuos net uždaryti su kamštuku? Ar rizikuot pasilikt, ar iškart grąžinti? Kol žaidžiau su jais, tai visa išsikvepinau. Geri kvepalai
Ir jau nebegaminami. Kažkaip gaila grąžinti
Bet jei išgaruos, tai kokia prasmė pasilikt, tik pinigų išmetimas.

Gavau Burberry The Beat Intense Elixir kvepalus (parfum koncentracija). O jų purkštukas brokuotas

Klausimas: ar kvepalai garuos net uždaryti su kamštuku? Ar rizikuot pasilikt, ar iškart grąžinti? Kol žaidžiau su jais, tai visa išsikvepinau. Geri kvepalai

QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 02, 17:12)
Ir nėra normalaus sandarumo.
tikrai garuos, jei nėra sandarumo purškimo mechanizme.
Gal kažkaip užsandarinti išeitų, užklijuot klijais, silikonu, dar kažkaip...

Tai čia brokas? Kitu buteliuku nepakeistų?
Paįspūdžiaukit, prašom, apie kvapą, kiek jis žalias?

QUOTE(Marokietė @ 2014 12 02, 15:24)
tikrai garuos, jei nėra sandarumo purškimo mechanizme.
Na, truput nesąmonė 

Nu tokį gavau. Nėra į ką pakeist, vienintelis buvo

QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 02, 17:39)
Kamštelis labiau nuo netyčinių paspaudimų apsaugo, o šimtaprocentinio sandarumo, manau, neduoda. Juk kai kurie kvepalų buteliukai apkritai neturi kamštelių, bet jie negaruoja dėl to.
O gal jei per patį šiaudą nuo paspaudimo išbėgo - gal ir nieko tokio, svarbu, išsiaiškint, ar sandarus ar ne

QUOTE(Marokietė @ 2014 12 02, 15:56)
Kamštelis labiau nuo netyčinių paspaudimų apsaugo, o šimtaprocentinio sandarumo, manau, neduoda. Juk kai kurie kvepalų buteliukai apkritai neturi kamštelių, bet jie negaruoja dėl to.
O gal jei per patį šiaudą nuo paspaudimo išbėgo - gal ir nieko tokio, svarbu, išsiaiškint, ar sandarus ar ne

Negali būti sandarus, nes nuėmus purkštuką, matosi skylutė, per kurią ateina kvepalai. Esmė ta, kad ta dalis, kuri dabar įsistačiusi į purkštuką, turėtų būti prisitvirtinusi prie šiaudelio.
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 02, 17:03)
Negali būti sandarus, nes nuėmus purkštuką, matosi skylutė, per kurią ateina kvepalai. Esmė ta, kad ta dalis, kuri dabar įsistačiusi į purkštuką, turėtų būti prisitvirtinusi prie šiaudelio.
aš persipilčiau, nesu jautri tarai, bet užtat "žaba užspaus", jei nugaruos nors dalelė

QUOTE(RitaRazi @ 2014 12 02, 16:41)
aš persipilčiau, nesu jautri tarai, bet užtat "žaba užspaus", jei nugaruos nors dalelė
..

Tai kad ir iš atomaizerių garuoja. Gražus tas buteliukas, labai gražus. O atomikų nemėgstu. Geriau jau grąžint, nei terliotis su jais. Nes kažkaip nusipirkti naujus kvepalus ir žaisti su švirkštais ir atomikais, tai nei šis, nei tas. Dar jei pats sulaužytum, tai jau ką darysi. Žodžiu, sugadino nuotaiką pirkinys, o taip džiaugiausi užsisakius

Merginos, prašau pagalbos, patirties ir išminties
Prastai viską pamenu, todėl ir kyla bėdos, bet buvo atvejis, kad pirkausi iš užsienio Shiseido kvepalus, o tiksliai Shiseido Energizing ir priedo gavau du miniukus. Vienas regis buvo kažkoks Celine vyriškas, turbūt šitas: http://www.fragranti...Celine-322.html Pasirodė toks paprastas, lengvas, citrusiukas
o kitas.... čia ir prasideda mistika, kad aš....... pamiršau
Bet man kažkodėl kirba mintys, kad man vieną įdėjo būtent iš Shiseido dar. Tuomet aš jį užjaučiau kaip kokį "medicinską, herbalinį", bet tada dar kažkaip gal per jauna buvau tam kvapui, nes pauosčiau, kad toks stiprus, įdomus, šaltas ir net neįsiminiau tiksliai ateičiai
Kaip manote, galėtų tai būti Shiseido Relaxing (kuris jau dabar išbrangęs, tipo nebėr jo
)
http://www.fragranti...rance-3247.html
Bet kažkodėl nerandu atsiliepimų, kad jis toks herbalinis gali būti, toks šaldantis
O gal tai labiau Shiseido Inoui:
http://www.fragranti...noui-14382.html
?
kurio jaučiu iš viso nebėra už padorią kainą
Suprantu, kad klausimas gal absurdiškas, bet neišeina iš galvos tas kvapas
Siuntimą tada vykdžiau gal prieš kokius 6-7 metus. Tai gal tie Shiseido dar buvo prekyboje, Anglijoje berods pirkau...

Prastai viską pamenu, todėl ir kyla bėdos, bet buvo atvejis, kad pirkausi iš užsienio Shiseido kvepalus, o tiksliai Shiseido Energizing ir priedo gavau du miniukus. Vienas regis buvo kažkoks Celine vyriškas, turbūt šitas: http://www.fragranti...Celine-322.html Pasirodė toks paprastas, lengvas, citrusiukas

Bet man kažkodėl kirba mintys, kad man vieną įdėjo būtent iš Shiseido dar. Tuomet aš jį užjaučiau kaip kokį "medicinską, herbalinį", bet tada dar kažkaip gal per jauna buvau tam kvapui, nes pauosčiau, kad toks stiprus, įdomus, šaltas ir net neįsiminiau tiksliai ateičiai

Kaip manote, galėtų tai būti Shiseido Relaxing (kuris jau dabar išbrangęs, tipo nebėr jo

http://www.fragranti...rance-3247.html
Bet kažkodėl nerandu atsiliepimų, kad jis toks herbalinis gali būti, toks šaldantis

O gal tai labiau Shiseido Inoui:
http://www.fragranti...noui-14382.html
?

Suprantu, kad klausimas gal absurdiškas, bet neišeina iš galvos tas kvapas

Siuntimą tada vykdžiau gal prieš kokius 6-7 metus. Tai gal tie Shiseido dar buvo prekyboje, Anglijoje berods pirkau...
Kreipiuosi į Miss Dior Cherie žinoves.
Kelintų metų leidimo gali būti šitie kvepalai? Žinau, kad jų ten daug variacijų buvo...
Foto tik tokia

Imt, neimt?
Kelintų metų leidimo gali būti šitie kvepalai? Žinau, kad jų ten daug variacijų buvo...
Foto tik tokia

Imt, neimt?