Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

gal šitas padės:

Chronology, Comparison & Photos of Miss Dior (Cherie) Various Editions & Reformulations: How to Spot the One You Like
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 12 03, 17:31)

Dėkui. Panašu, kad čia 2008 metų leidimas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 02, 18:12)
Merginos, prašau pagalbos, patirties ir išminties bigsmile.gif

Prastai viską pamenu, todėl ir kyla bėdos, bet buvo atvejis, kad pirkausi iš užsienio Shiseido kvepalus, o tiksliai Shiseido Energizing ir priedo gavau du miniukus. Vienas regis buvo kažkoks Celine vyriškas, turbūt šitas: http://www.fragranti...Celine-322.html Pasirodė toks paprastas, lengvas, citrusiukas g.gif o kitas.... čia ir prasideda mistika, kad aš....... pamiršau doh.gif
Bet man kažkodėl kirba mintys, kad man vieną įdėjo būtent iš Shiseido dar. Tuomet aš jį užjaučiau kaip kokį "medicinską, herbalinį", bet tada dar kažkaip gal per jauna buvau tam kvapui, nes pauosčiau, kad toks stiprus, įdomus, šaltas ir net neįsiminiau tiksliai ateičiai doh.gif
Kaip manote, galėtų tai būti Shiseido Relaxing (kuris jau dabar išbrangęs, tipo nebėr jo unsure.gif )
http://www.fragranti...rance-3247.html
Bet kažkodėl nerandu atsiliepimų, kad jis toks herbalinis gali būti, toks šaldantis g.gif
O gal tai labiau Shiseido Inoui:
http://www.fragranti...noui-14382.html
? g.gif kurio jaučiu iš viso nebėra už padorią kainą unsure.gif

Suprantu, kad klausimas gal absurdiškas, bet neišeina iš galvos tas kvapas blush2.gif
Siuntimą tada vykdžiau gal prieš kokius 6-7 metus. Tai gal tie Shiseido dar buvo prekyboje, Anglijoje berods pirkau...

sveika,
kažkodėl nemanau, kad Inoui.. g.gif
paprastai yra tokia tendencija įdėti "reklaminę medžiagą" - siūlau pažiūrėti, kas tuo metu buvo naujiena 4u.gif nežinau, ar jie dėtų mėginuką to, kas jau tada buvo nebelabai gaunama.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 12 03, 20:09)
sveika,
kažkodėl nemanau, kad Inoui..  g.gif
paprastai yra tokia tendencija įdėti "reklaminę medžiagą" - siūlau pažiūrėti, kas tuo metu buvo naujiena 4u.gif nežinau, ar jie dėtų mėginuką to, kas jau tada buvo nebelabai gaunama.. g.gif

Bet Celine 100 proc. buvo, o jis 2001 g.gif Dabar nuo 2001 jau beveik 14 metų praėjo.
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimu apie Creed Fleurs de Bulgarie?? Kokia ten roze juose, koks charakteris? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Lieku ištikima MOSCHINO "LightClouds",tiesiog man niekas jų nepakeičia...
O gal žinot ką nors panašaus? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
atsiprašau jei ne į tą temą rašau, bet kas, jei ne jūs, geriau žinosite bigsmile.gif
Radau tokį smagų dalyką, kaip parfumerinės diagnostikos puslapį bigsmile.gif , kur užpildai mėgstamus kvapus, natas, sumoki 10eur +1.77 už siuntimą, ir atsiunčia teoriškai penkis (praktiškai septynis) bigsmile.gif , mėginukus pagal tavo skonį bigsmile.gif tad gal žinote panašių puslapių, ar šiaip galit apšviesti, kur perkate mėginėlius blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 12 05, 20:24)
Sveikos,
atsiprašau jei ne į tą temą rašau, bet kas, jei ne jūs, geriau žinosite  bigsmile.gif
Radau tokį smagų dalyką, kaip parfumerinės diagnostikos puslapį  bigsmile.gif , kur užpildai mėgstamus kvapus, natas, sumoki 10eur +1.77 už siuntimą, ir atsiunčia teoriškai penkis (praktiškai septynisbigsmile.gif , mėginukus pagal tavo skonį  bigsmile.gif tad gal žinote panašių puslapių, ar šiaip galit apšviesti, kur perkate mėginėlius  blush2.gif  ax.gif

jei ne paslaptis, kokius mėginukus atsiuntė iš to puslapio? bigsmile.gif ar tuos ir atsiunčia, kuriuos parodo, kai suvedi savo 3 mėgstamus?

panašių puslapių nežinau, o šiaip einamiausi mano puslapiai mėginėliams tai ausliebezumduft.de ir theperfumedcourt.com smile.gif

dar klausimėlis, gal jau kažkas skaitėt šitą knygą? kokie įspūdžiai?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 06 gruodžio 2014 - 15:53
QUOTE(Monmorensi @ 2014 12 06, 15:47)
jei ne paslaptis, kokius mėginukus atsiuntė iš to puslapio? bigsmile.gif ar tuos ir atsiunčia, kuriuos parodo, kai suvedi savo 3 mėgstamus?

panašių puslapių nežinau, o šiaip einamiausi mano puslapiai mėginėliams tai ausliebezumduft.de ir theperfumedcourt.com  smile.gif

taip, tuos bigsmile.gif
aš, pamenu, vedžiau Jimmy Choo, Mancera Chocolate&Roses, ir dar vieną kažkokį,kur su šokolado natom, bet pavadinimas užstrigo blush2.gif kaip mėgstamiausius, berods,

mėginukus atsiuntė:
Acqua Di Parma, Mandorlo Di Sicilia, Eau de Toilette
Atelier Cologne, Vanille Insensée, Eau de Parfum,
Linari, Angelo di Fiume, Eau de Parfum,
L'Artisan Parfumeur, La Traversée du Bosphore, Eau de Toilette
Odin, 09 Posala, Eau de Parfum

Čia pagal diagnostiką, o dar pridėjo Killian Love bei 11Semma Odin New York 4u.gif ir taip, siunčia tuos, kuriuos matote prieš dedant į krepšelį mirksiukas.gif

knygos neskaičiau, bet dabar, aišku, noriu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dottie: 06 gruodžio 2014 - 16:03
QUOTE(Dottie @ 2014 12 06, 16:02)
taip, tuos  bigsmile.gif
aš, pamenu, vedžiau Jimmy Choo, Mancera Chocolate&Roses, ir dar vieną kažkokį,kur su šokolado natom, bet pavadinimas užstrigo  blush2.gif  kaip mėgstamiausius, berods,

mėginukus atsiuntė:
Acqua Di Parma, Mandorlo Di Sicilia, Eau de Toilette   
Atelier Cologne, Vanille Insensée, Eau de Parfum,   
Linari, Angelo di Fiume, Eau de Parfum,

L'Artisan Parfumeur, La Traversée du Bosphore, Eau de Toilette 
Odin, 09 Posala, Eau de Parfum

Čia pagal diagnostiką, o dar pridėjo Killian Love bei 11Semma Odin New York  4u.gif ir taip, siunčia tuos, kuriuos matote prieš dedant į krepšelį  mirksiukas.gif

biggrin.gif įdomiai. aš suvedžiau Shalimar, Felanilla ir Hilde Soliani vienus, tai man išmetė 4 tokius pat kaip jums (paryškinau) ir tik vieni skyrėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 12 06, 16:20)
biggrin.gif įdomiai. aš suvedžiau Shalimar, Felanilla ir Hilde Soliani vienus, tai man išmetė 4 tokius pat kaip jums (paryškinau) ir tik vieni skyrėsi  biggrin.gif

hmmmm g.gif aš kvepaluose nenusimanau visai, bet galiu pasakyti, kad iš atsiųstų nepatiko/netiko tik du g.gif bet aš esu iš jūsų kažką pirkusi, tad gal mūsų skoniai sutampa? mastau.gif
Antrą kartą ivertinus, gavau šiuos rezultatus : ax.gif

Naomi Goodsir, Or du Sérail, Eau de Parfum, 1, 5ml
Odin, 03 Century, Eau de Parfum, 1, 5ml
Juliette has a gun, Calamity J., Eau de Parfum
Histoires de Parfums, Ambre 114, Eau de Parfum
L'Artisan Parfumeur, L'Eau d'Ambre, Eau de Toilette

Nervina, kad Odin kiša visur lotuliukas.gif ir dėl JHG abejoju, nes nelabai man jie, kiek teko uostyti g.gif bet gal jūs pasirinkote vanilę, kaip mėgstamą natą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 12 06, 16:29)
bet gal jūs pasirinkote vanilę, kaip mėgstamą natą?  g.gif

rinktis nesirinkau natų, bet visuose trijuose nurodytuose kvepaluose vanilė groja pirmu smuiku. reiks dar pabandyt kitokius pavedžiot, gal tada nemes tų pačių biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 06 gruodžio 2014 - 16:33