Tikrai ne tik jums taip Susidūriau ir aš. Manau, kad ten daugiau nei pusę net nėra turėję, bet "asortimentas" atrodo įspūdingai, kol nepradedi ieškot. Bet kvepalų gerom kainom tikrai galima rast.
gal galėtumėt ką parekomenduoti, labai ieškau VYŠNIŲ kvapo kvepalų. Šiaip esu labai išranki, patinka vos keli kvapai iš visų uostytų, nežinau, ar čia nepataikau vis, ar tikrai nėra daug tokių, kuriuos mėgčiau..
Kol kas trys mėgstami kvapai šie: LANVIN Eclat d'Arpege DIOR Addict 2 LANVIN Jeanne
Dior Addict 2 man primena vyšnias, bet kaina ne mano kišenei...
Gal ką pasiūlytumėt?
Ir dar klausimėlis, iš kur perkate/siunčiatės kvepalus?
gal galėtumėt ką parekomenduoti, labai ieškau VYŠNIŲ kvapo kvepalų.
Šiaip esu labai išranki, patinka vos keli kvapai iš visų uostytų, nežinau, ar čia nepataikau vis, ar tikrai nėra daug tokių, kuriuos mėgčiau..
Kol kas trys mėgstami kvapai šie:
LANVIN Eclat d'Arpege
DIOR Addict 2
LANVIN Jeanne
Dior Addict 2 man primena vyšnias, bet kaina ne mano kišenei...
Gal ką pasiūlytumėt?
Ir dar klausimėlis, iš kur perkate/siunčiatės kvepalus?
o jūs Body Shop ir L'Occitane pažiūrėkit - man L'Occitane teko matyti - rodos, buvo ir vyšnių, ir vyšnių žiedų..
nueikit į SM originalių kvepalų išparduotuvę, užprašykit norimų - pabandymui kuri nors mergina parduos nediduką kiekį. Tada ir kvepalus norimus turėsit, ir biudžetas apysveikis liks
Taip, bet jie reti ir nepigus. Dabar i galva ir man tik Escada Cherry in the Air arba kas nors is L'Occitane. Dar Elizabeth Arden lyg turi Green Tea Cherry Blossom? (ar pan)
Siu kaina-pigiau grybo visur.
Del kvapo-skonio reikalas,nezinau.
Man dar vysniom kvepejo Ted Lapidus Woman.
Atsikraciau ju, bet vel noriu..
Aciu labai.
Viskas gerai. Zinau ir kt. parduotuves, kur yra pigiau. Bet pirkti reikia VISA buteliuka Man buvo neaisku, ko panele nori, kai raso, kad siulo "uz 10ml. 20 + siuntimas". O kiek tikisi? Dalinimuisi kaina absoliuciai adekvati. Ir nurodytos siame psl. , ir palyginus su parduotuvine kaina.
Aisku, galima ir dovanu meginuka gauti. Visaip buna.