Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Gal kas tars zodi apie ROCCOBAROCCO FASHION WOMAN ?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 02 25, 14:55)
sakė gerai bus biggrin.gif

Maniškis irgi nelabai susizavejes, o visa kibira dar nupirkau verysad.gif reiks man prasisukti. smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali pagelbėt? ax.gif Turiu kvepalus Giorgio Armani Acqua di gioia.Ir nesuprantu kokios talpos buteliukas- 30 ar 50 ml. Išmatuokit prašau kas nors aukštį su kamšteliu ,palyginsiu
Atsakyti
Parekomenduokit kvepalus pavasariui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai patinka Hermes Kelly Caleche edp bet jie ant manes visai nesilaiko. Norėčiau kažo panašaus, elegantiško, nerėksmingo, nesaldėsio...
Atsakyti
QUOTE(meamur @ 2015 03 01, 10:41)
Parekomenduokit kvepalus pavasariui  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Labai patinka Hermes Kelly Caleche edp bet jie ant manes visai nesilaiko. Norėčiau kažo panašaus, elegantiško, nerėksmingo, nesaldėsio...

Gal Sisley Soir de Lune? nežinau ar čia pavasariški, bet jei Caleche patinka, tai gal ir šie patiks?
Atsakyti
QUOTE(meamur @ 2015 03 01, 10:41)
Parekomenduokit kvepalus pavasariui  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Labai patinka Hermes Kelly Caleche edp bet jie ant manes visai nesilaiko. Norėčiau kažo panašaus, elegantiško, nerėksmingo, nesaldėsio...

Hermes Jour d'Hermes
Atsakyti
Kreipiuosi į YSL Nu žinoves, iškilo klausimas, iki kada buvo gaminama EDT versija mėlyname butelyje. Nusipirkau čia 30 ml, pagal kodą rašo 2013 m. O šiandien fragrntica ru perskaičiau, kad 2013 m. jie nebebuvo leidžiami.
Nejaugi turiu padirbinį?
Atsakyti
QUOTE(jovita1972 @ 2015 03 01, 17:15)
Kreipiuosi į YSL Nu žinoves, iškilo klausimas, iki kada buvo gaminama EDT versija mėlyname butelyje. Nusipirkau čia 30 ml, pagal kodą rašo 2013 m. O šiandien fragrntica ru perskaičiau, kad 2013 m. jie nebebuvo leidžiami.
Nejaugi turiu padirbinį?

Nauji taip atrodo:
http://www.fragranti...n-Nu-13732.html

Jei pirkot iš patikimos narės ir jokių įtarimų neturit, tai greičiausiai neteisingus metus parodė. Tais puslapiais aklai pasitikėti negalima, ypač kalbant apie senesnius kvepalus. Kartais skirtingų dešimtmečių kodai būna labai panašūs, o jei tas puslapis pagaminimo datą nustatinėja tik pagal pirmus skaičius, tai ir parodo tokias nesąmones. Numeskit 10 m. nuo 2013 m., ir gausit 2003 m., kas turbūt ir bus tiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 01 kovo 2015 - 17:33
Žinau, kaip nauji atrodo. Bet domina rimta informacija. Narė patikima, ne ja abejoju, gal ji pati nežinojo, ką turi.
Esu mačiusi edt Nu, kodas 61AA, viskas sueina:-) 2004 m.

Tiesiog gal kas susidūrė su tokia informacija ir skaitė, žino... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita1972: 01 kovo 2015 - 17:48
Tai faktas, kad neleido senos versijos 2013 m., jeigu jau buvo nauja išleista 2011 m.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 01, 18:18)
Tai faktas, kad neleido senos versijos 2013 m., jeigu jau buvo nauja išleista 2011 m.

Ir mano racionalus protas taip kužda. Tada faktas tas, kad visos labai rimtos narės, kurios čia Nu edt 30 ml pardavinėjo, platino fake' us blink.gif
Ir aš įkliuvau doh.gif

Gal bus dar kokių nuomonių verysad.gif

Ir dar iškilo klausimas, kaip,pvz., su nebegaminamais L`Or de Torrente Torrente for women????? prekiauja jais viena labai patikima internetinė kvepalų parduotuvė, iš kur juos nebegaminamus ima, ar kilo perkančioms toks klausimas.
Dabar jau užkabino dar labiau šis klausimas. Padėkite ką nors suprasti help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita1972: 01 kovo 2015 - 18:42
QUOTE(jovita1972 @ 2015 03 01, 18:39)
Tada faktas tas, kad visos labai rimtos narės, kurios čia Nu edt 30 ml pardavinėjo, platino fake' us  blink.gif
Ir aš įkliuvau doh.gif

Gal bus dar kokių nuomonių verysad.gif

Ir dar iškilo klausimas, kaip,pvz., su nebegaminamais L`Or de Torrente Torrente for women????? prekiauja jais viena labai patikima  internetinė kvepalų parduotuvė, iš kur juos nebegaminamus ima, ar kilo perkančioms toks klausimas.
Dabar jau užkabino dar labiau šis klausimas.

Jus kvapus palyginkite smile.gif Del Torrente , pirktus is kvepalusala lyginau su senu seniausiai pirktais is superpatikimos nares, skirtumo jokio, tuom ir pasibaige mano dilema. Nu edt senukus irgi rasti nesunku palyginimui. Jau nosyte Jusu neapgaus gal wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tantamm: 01 kovo 2015 - 18:43