Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(jovita1972 @ 2015 03 01, 18:39)
Ir mano racionalus protas taip kužda. Tada faktas tas, kad visos labai rimtos narės, kurios čia Nu edt 30 ml pardavinėjo, platino fake' us  blink.gif
Ir aš įkliuvau doh.gif

Na, aš taip nemanau, kad iškart fake schmoll.gif Nepasitikiu tais puslapiais iki tiek ir kitoms nepatariu. Žinau bent kelis atvejus, kai ne tuos metus rodė, ir dar kažkuri narė čia rašė, kad jai taip pat originalių senukų datą parodė kaip naujų.
Atsakyti
Dėl Torrente kažkada buvo diskusija, ar jie tikrai nebegaminami. Gamintojas savo tinklapy juos sėkmingai pristatinėja ir jo e-shop'e įsimest į kašiką juos galima.

basenotes puslapy irgi rašo, kad "in production". tai jei jie sėkmingai gaminami, natūralu, kad kažkas gauna juos pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 kovo 2015 - 18:51
Patikrinau savo Guerlain Samsara 30ml http://checkcosmetic.net/, išvis rašo: "Error: specified code is not supported, or is not correct." Pfff. Tikrai žinau, kad originalūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 01 kovo 2015 - 18:59
Monmorensi - ačiū, atsakymas labai konstruktyvus, neginčytinas 4u.gif

Tantamm - ačiū, nosis - labai subjektyvus ekspertas ax.gif , kai yra parašyti skaičiai. Esu linkusi tikėti faktais, o ne jausmais. Ir kodas, kurį parduoda patikimas brendas, visgi privalo turėti reikšmę.

Būtų įdomu, jei Nu edt 30 ml turinčios patikrintų gaminimo datą.
Kai googlinau, radau straipsnių apie edt 50 ir 100 ml leidimą, 30 ml senos versijos neužtikau.
Atsakyti
Pritarciau Pink Pepper, kad ziurejimas pagal kodukus visiskas nesamones, ypac senesniu kvepalu, rodo. Maniskiai "senukai" Gucci Eau de Parfum pirkti kai tik pradejo gamint kazkur 2002-2003 metais kelte Talinas-Helsinkis, o checkcosmetic.net rodo pagaminimo data 2010 balandi. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 03 01, 19:00)
Pritarciau Pink Pepper, kad ziurejimas pagal kodukus visiskas nesamones, ypac senesniu kvepalu, rodo. Maniskiai "senukai" Gucci Eau de Parfum pirkti kai tik pradejo gamint kazkur 2002-2003 metais kelte Talinas-Helsinkis, o checkcosmetic.net rodo pagaminimo data 2010 balandi.  doh.gif  biggrin.gif

Rodo dažniausiai "sąmones", todėl ir kyla noras pasikalbėti apie galiojimus. Jei būtų nuolatinės nesąmonės, niekas ir neklausinėtų ax.gif

Beje, kai kartą į Kristianą nešiau grąžinti pasibaigusio galiojimo guerlain pudrą, priėmė be jokių ginčų ir neklausė, iš kur aš tai žinau. Tikrinausi ten pat checkcosmetic.net
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita1972: 01 kovo 2015 - 19:12
Čia daugiau informacijos, kaip nustatyti YSL kvepalų pagaminimo datą:
http://raidersofthel...nt-laurent.html
Papildyta:
Yra netgi YSL NU edt dugno foto. Po nuotrauka rašo:
Nu Edt, launched in 2003,
batch 30411, word NEUILLY appears
= year 2003

checkcosmetic rodo 2013 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 01, 19:27)
Čia daugiau informacijos, kaip nustatyti YSL kvepalų pagaminimo datą:
http://raidersofthel...nt-laurent.html
Papildyta:
Yra netgi YSL NU edt dugno foto. Po nuotrauka rašo:
= year 2003

checkcosmetic rodo 2013 lotuliukas.gif

Pink Pepper, čia tai padirbėjote, ačiūūūūūū

Visko labai daug ir įdomiai - beveik Venesuelos serialas apie YSL blink.gif blink.gif
Ši info pamalonino
= year 2003

Mano kodukas 32451 bent kiek panašus,tad galima tikėtis, kad kvapas tikras.
Eisiu ramiai miegoti lotuliukas.gif

Tikrai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Aš turiu vieną tikriausiai ganėtinai labai keistą klausimą. ax.gif
Apsėdo mane viena mintis, ogi kuo kvepia mano plaukų balzamas biggrin.gif
Kažkaip plaukai vis padvelkia kažkada kažkur uostu kvapu, ir niekaip negaliu atgaminti, kas gi tai galėtų būti, ar koks aliejus "nulemia" balzamo kvapą, ir, deja, nesu taip parfumeriškai išprususi, kad iš milijono sudėties elementų iškapstyčiau tą vieną doh.gif
Šiek tiek gal primena prieš daugelį metų turėtą L`Erbolario Maharees kūno losjoną, bet va irgi negali būt žmogus tikras. g.gif
Negaliu patikėt, kad to klausiu parfumerijos forume, bet labai norėčiau žinoti bigsmile.gif
O balzamas va šis:
user posted image
Atsakyti
Kas desimt metu kartojasi kodai, tik nezinau ar galima tiketis tikrinimo visais puslapiais
kontaktavau kazkada cia su Clinique del kodu, tai jie teigia, kad jie jokios info nepateikia i jokius online tinkrinimo puslapius, todel viska , ka man parode tinkrinimo puslapis, tiketi nereiktu.

as apie YSL NU edt versijas nelabai turiu ziniu, nors turiu 50ml-uka melyna butielka, tai ji skiriasi nuo 30uko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 01 kovo 2015 - 21:11
Mačiau kai kurios esate bandę Rasasi. Gal pasidalinsite kur pirkote? Tik ebay gaudyti ar yra geresnių vietų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 02, 23:03)
Mačiau kai kurios esate bandę Rasasi. Gal pasidalinsite kur pirkote? Tik ebay gaudyti ar yra geresnių vietų? ax.gif

kai kurie yra Martina parduotuvese pvz Instincts, Royale keli po 10-12eur, turguje kalvariju mačiau dydelis pasirinkimas, nemamau kad lievi nes kaina ju ner aukšta iš esmės, kalvarijos turguje vidutiniškai ~50lt
Atsakyti