Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(anira12 @ 2015 03 09, 16:21)
Yra toks itarimas. Nes dar kai nuotraukų nerodžiau, rase,kad pirko iš moteriškes daug nauju atomikų ir "žinoma,juos praplovė" kam juos plaut reikėjo,jei nauji ?  g.gif

praplovė atomikus doh.gif ir dar tikriausiai į šlapius supilstė g.gif

nesu nieko panašaus regėjusi schmoll.gif , nors turėjusi daug SL kvapų "atpiltukuose", pirktų iš įvairių narių g.gif .
Nemažas pinigas sumokėtas, jei nenori pinigų grąžint, tegu dar kartą atpila į neskalautus atomikus, o dar geriau susitikti ir prie akių tegu nupurškia, jei abi iš to paties miesto.

Beje, mano vyras buvo išsivežęs į darbą atomiką su SL Borneo1834, atomikas pabuvojo ir Afrikoje prie +40up, ir aš pati rankinėje prie -15 nešiojausi, bet taip nenutiko, jis tamsokas, bent ant sienelių tikrai taip neaplipo.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 03 09, 16:15)
o negali būti, kad supilstė į naudotus atomikus ir dėl likučių atsirado tas rudumas?

pati sau nešiojimui rankinej kartais papildavau naudotus neplautus nu bet nei vieno tokio stebuklo nebuvo g.gif
kelis turiu maišytus po kelis kvepalus (eksperementuoju su nepatikusiais) taip pat niekad tokio nebuvo schmoll.gif
gal su kokia chemija "praplovė" g.gif

čia šeip pastebejimai nes labai smalsu nuo ko tokios nuosedos unsure.gif

Anira reikalaukit pinigus atgal ir viešinkit visur kur imanoma nuotraukas, nes kiek nebekainuotu ryškiai įsigijot nekokybiška produktą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 09, 16:35)
praplovė atomikus doh.gif ir dar tikriausiai į šlapius supilstė g.gif

nesu nieko panašaus regėjusi  schmoll.gif , nors turėjusi daug SL kvapų "atpiltukuose", pirktų iš įvairių narių g.gif .
Nemažas pinigas sumokėtas, jei nenori pinigų grąžint, tegu dar kartą atpila į neskalautus atomikus, o dar geriau susitikti ir prie akių tegu nupurškia, jei abi iš to paties miesto.

Beje, mano vyras buvo išsivežęs į darbą atomiką su SL Borneo1834, atomikas pabuvojo ir Afrikoje prie +40up, ir aš pati rankinėje prie -15 nešiojausi, bet taip nenutiko, jis tamsokas, bent ant sienelių tikrai taip neaplipo.

Gaila, miestai skirtingi . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2015 03 09, 15:28)
Mielu noru  biggrin.gif  Bet kad nepriima  doh.gif 
Aišku,aš jai vistiek išsiūsiu, tegul pati ir kvepinasi tokiais  blush2.gif  Bet nuostoliai nemaži  verysad.gif
Papildyta:
O yra koks nepatikimų pardavėjų sąrašas ?

Gal pradek nuo to kad parasyk kas pardaveja g.gif Nesinoretu uzsirauti ant tokiu vintazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2015 03 09, 16:39)

čia šeip pastebejimai nes labai smalsu nuo ko tokios nuosedos  unsure.gif

Anira reikalaukit pinigus atgal ir viešinkit visur kur imanoma nuotraukas, nes kiek nebekainuotu ryškiai įsigijot nekokybiška produktą 4u.gif

Ir man labai idomu,ka reikia padaryt,kad taip atsitiktu. drinks_cheers.gif

O viešint nežinau dar kur. Vinted paliksiu neigiamą,tai turbut ir atgal gausiu su visais apkaltinimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 03 09, 16:42)
Gal pradek nuo to kad parasyk kas pardaveja  g.gif Nesinoretu uzsirauti ant tokiu vintazu biggrin.gif

ten prie nuotraukų apačioj tekste parašyta novajavolna ar neduok Dieve netaip supratau?
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 03 09, 16:42)
Gal pradek nuo to kad parasyk kas pardaveja  g.gif Nesinoretu uzsirauti ant tokiu vintazu biggrin.gif

novajavalna Ir čia ir vinted tokiu pačiu niku.
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2015 03 09, 16:49)
novajavalna   Ir čia ir vinted tokiu pačiu niku.

gal ji pati galėtų žodelį kitą tarti? Juk užeina..
Atsakyti
anira12, grąžinkit tą nekokybišką prekę novajavolna (pridėkit kokią pretenziją su reikalavimu per septynias k.d. grąžint pinigus), būtinai palikit atsiliepimą vinted.lt, kad kitų neapgaudinėtų. Gal tiek užteks, kad pardavėja susiprotėtų...

Dėl visų tokių galimų "fokusų" stengiuosi pirkt tik iš merginų, kurios šitam forume aktyviau dalyvauja ax.gif Kažkaip ramiau jaučiuosi. Arba brangiau, bet ir patikimų internetinių parduotuvių.
O tai paskui reikėtų ilgai ir nuobodžiai aiškintis, visokiomis policijomis siundyt, o pastarajai irgi šitie "niekai" nelabai įdomūs...

Pardavėjos "istorija" labai jau neįtikinanti. Koks normalus protingas žmogus plaus naują atomiką? Senų irgi kažkaip nesugalvočiau maudyt ir dar į juos pilstyt savo siūlomus kvepalus...
Atsakyti
Nuo elementaraus praplovimo vandeniu negalejo gautis staiga tokia reakcija.
Pati esu sau isbandziusi pora kartu. Jokios neigiamos reakcijos. Nei konsistencijai, nei spalvai, nei kvapui.
Visgi, kuomet zmogus susimoka ne tik uz kvepalus, bet ir uz nauja atomika, jis turetu buti naujas.
Atsakyti
QUOTE(mama peleda @ 2015 03 09, 20:44)
Nuo elementaraus praplovimo vandeniu negalejo gautis staiga tokia reakcija.
Pati esu sau isbandziusi pora kartu. Jokios neigiamos reakcijos. Nei konsistencijai, nei spalvai, nei kvapui.
Visgi, kuomet zmogus susimoka ne tik uz kvepalus, bet ir uz nauja atomika, jis turetu buti naujas.

supratau paprastą dalyką - jei kada norėsiu pirkti kvepalus atomike, reikės prirašyti, kad noriu į nepraplautą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 03 09, 17:50)
supratau paprastą dalyką - jei kada norėsiu pirkti kvepalus atomike, reikės prirašyti, kad noriu į nepraplautą biggrin.gif

Idomu kaip sureaguos pardaveja i toki klausima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti