Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Sveiki, perskaičiau aš jūsų komentarus, pakomentuosiu tik kartą ir tikrai nesivelsiu į diskusijas. Prekiauju čia ir vinted kvepalais apie du metus, dar nesu turėjusi jokių nusiskundimų, visi mano kvepalai originalūs, pirkti duty free, creminėj ar kitose parduotuvėse užsienyje, retas atvejis - pas supermamas, jei randu sunkiai randamą kvapą pigiau, tikrai niekad neperku iš visokių kvepalųsalų ir t.t., nes jais nepasitikiu, jei reikia nuotraukų ar kodų - prašom. Prieš porą savaičių iš supermamos nusipirkau naujų atomikų, kuriuos gavau atsuktus, ŽINOMA, kad juos išploviau, o kaip kitaip?? su šaltu vandeniu, kad į kvepalus nepatektų dulkių, išvaliau švariu skudurėliu, nupurškiau kvepalus ir išsiunčiau. Kodėl jie tokie kaip nuotraukose, aš tikrai nežinau, niekada nesu gavusi tokių skundų. Tai sakykite, kaip man žinoti, kad narė pati kažko nepridirbo su jais, o dabar stengiasi atgauti pinigus? Na kur man garantija? Gal reiktų nufilmuoti atplėšiant siuntinį, tada nekiltų diskusijų? Pasiūliau grąžinti pusę sumos, narė nesutinka, aš nepasitikiu ja, ji manimi, tad situacija tokia.
Atsakyti
QUOTE(novajavalna @ 2015 03 09, 18:11)
Pasiūliau grąžinti pusę sumos, narė nesutinka, aš nepasitikiu ja, ji manimi, tad situacija tokia.


Vienas skirtumas, kad ji nuspirko kartą ir daugiau nepirks. O jūs kvepalus ir toliau pardavinėsit, bet turėsit nepatikimos pardavėjos reputaciją. Ar verta ją gadintis? Aš sykį SM pardaviau suknelę, pirkėja turėjo nusiskundimų ja, tad mielu noru sutikau priimti atgal ir grąžinau pinigus. Kam reikalinga antireklama?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 03 09, 20:30)
Vienas skirtumas, kad ji nuspirko kartą ir daugiau nepirks. O jūs kvepalus ir toliau pardavinėsit, bet turėsit nepatikimos pardavėjos reputaciją. Ar verta ją gadintis? Aš sykį SM pardaviau suknelę, pirkėja turėjo nusiskundimų ja, tad mielu noru sutikau priimti atgal ir grąžinau pinigus. Kam reikalinga antireklama?

Vat ir man toks klausimas iškilo. Principai ne visur gerai.

O kad anira gadino atomikus tai man skamba juokingai biggrin.gif
Atsakyti
Matau, čia rimtos temos, tad pasiūlysiu pasiskaityti apie nemokamą reklamą vyriškiems Chanel kvepalams lotuliukas.gif

Ah, the unmistakable scent of Eau de Terror
Atsakyti
Atomikuose yra guminė tarpinė. Gal pagaminta iš nekokybiško materejolo, kvepalų skystis ją tirpdo, gal nuo to nuosėdos. Aišku, tik viena iš versijų. Nuo vandens tokių nuosėdų nebus, nuo vandens kvepalai baltuoja, lyg pieno pripylus. Į didelį šaltį kvepalai reaguoja, ypač PP konsentracija. Susiformuoja lyg sviesto gabaliukas, nepermatomas riebalo gabalėlis ar keli. Atšilus kambario tepperatūroje viskas grįžta į pradinę padėtį.
Atsakyti
QUOTE(novajavalna @ 2015 03 09, 19:11)
Prieš porą savaičių iš supermamos nusipirkau naujų atomikų, kuriuos gavau atsuktus,

tiesiog pastebėjimas - nauji jie visada būna atsukti. apačios sau, viršūs sau. čia nieko neįprasto.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 03 09, 16:15)
o negali būti, kad supilstė į naudotus atomikus ir dėl likučių atsirado tas rudumas?

As ta pati pagalvojau. Nes man keli SL atomikuose- nugaravo ir grynai ant dugno liko patamsejimas.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 09, 21:14)
tiesiog pastebėjimas - nauji jie visada būna atsukti. apačios sau, viršūs sau. čia nieko neįprasto.


doh.gif man net i galva neatejo juos plauti . Ir piliau i tuos neplautus ir tfu tfu tfu, jokiu skundu .

Anira tikrai atomiku negadintu ir nekaitintu. Pazystu sia nare ne pirmus metus, daug is manes pirko, atomiku tame tarpe . Budavo kad kvepalai jai netikdavo, tai paskui pati pardavinejo ir niekada negudravo .
Ir kaip pardaveja yra patikima .

Zodziu , myliu biggrin.gif
Atsakyti
Apie atomikus.

Kaitinimas tikrai gali duoti panašų efektą. Esu nepastebėjus mėginuko dėžutėje ir su visa dėže palikus oranžerijos tipo patalpoje, pietinė saulė įkepina tikrai virš plius 40, laikyta ten buvo bijau pasakyti kiek - nežinau, kada pastebėjau, bet tikrai nevienadienis efektas. Buvo susisluoksniavimas, dėl spalvos nežinau, rudo stiklo buvo. Tik... su atomiku nepakaitinsi ant ugnies, dabar karščių nėra, kaip taip norint padaryt - neįsivaizduoju.

Nuo šalčio (laikymo patalpoje su minusine temperatūra, ne vienkartinio panešiojimo, o ilgalaikio laikymo minuse) kai kuriais atvejais iškrenta nuosėdos, bet jeigu gera sintetika, tai nieko nebūna.

Pilant vandens gaunasi baltas "kamštis". Mėgdavau nebenaudojamus atomikus pilt į vonią - pakišus atomiką su kvepalais po kranu staigiai iškrenta baltos purios-tąsios nuosėdos. Pilant į šlapią atomiką manau atrodytų ne taip, kaip atrodo dabar, o būtų dribsnių-snarglių...

O čia visgi manyčiau, kad kaip tik galėjo būti pilta į neplautus naudotus atomikus, gal net su kokiu lašu kitu, tikintis, kad permuš kvapą ir įvykusi nepageidautina reakcija.

Na bet ne mes padarėm, ne mums spręsti kaip buvo. Daugybę atomikų esu per rankas perleidus - tokių čiūdų nepasitaikė, ir dar kad ne vienas, o keli...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 10 kovo 2015 - 08:34
Vakar vakare dariau eksperimentą. Į atomiką su kvepalais pripyliau aliejaus. Per nakt jokių pokyčių. Aliejus nusistovėjo ant dugno, švarus be jokių drumzlių, kvepalai plaukioje paviršiuje.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2015 03 10, 10:30)
Vakar vakare dariau eksperimentą.

ir aš kaip tik mąstau apie eksperimentą - kažin jeigu padarius, kaip narė rašo - perplaut vandeniu ir prašluostyt skudurėliu... Įdomu iš kokios medžiagos jis buvo g.gif
Atsakyti
rusma, a jūs čia iš manęs juoketės? biggrin.gif
Atsakyti