Mergaitės, dėkui Jums visoms už tokius gražius, tikrai širdį sujaudinusius, žodžius, išsakytus man, mano šeimai ir mūsų kelionėms

Esam paprastų paprasčiausi žmonės, beprotiškai mėgstantys keliauti ir be kelionių negalintys įsivaizduoti savo gyvenimo

O tos mūsų kelionės, kaip matot, visai paprastos, be jokių didelių pastangų įgyvendinamos

Tik, paskutiniu metu, pastebiu, kad suplanuoti kelionę ir keliauti mums yra daug paprasčiau nei dalintis įgyvendintom svajonėm ir įspūdžiais

Nekeikit labai manęs dėl taip palengva rašomo reportažo suprantu, juokingai atrodo vos ne mėnesį besitęsiantis vienos kelionės dienos aprašymas, bet... be proto daug laiko suryja nuotraukų parinkimas reportažui

Nesugebu kelionėse protingai fotografuoti, tai grįžus visada vargstu su nuotraukų kiekio mažinimu

Vyras ne kartą yra sakęs - jei keliaučiau su kokia agentūra, tai tikrai pačiam pirmam sustojime būčiau išmesta iš autobuso ir palikta likimo valiai

Na, bet, kol nereikia naudotis agentūrų paslaugom, vis dar bandau savo vyrukų kantrybę ir darau tai, kas man labai patinka

Džiaugiuos, kad likimas man padovanojo tokius ištvermingus gerbėjus dėkui Jums visiems, kad taip kantriai laukiat mūsų nuotykių tęsinio

Net neabejokit, vienas ar kitas pažadėtas reportažas, kad ir vėžlio žingsneliu judantis ar judėsiantis į priekį, anksčiau ar vėliau, bus aprašytas
QUOTE(jolantaO @ 2015 01 21, 14:47)
Ko tik nėra toje mūsų Europoje, net nežinojau, kad tokių ledo urvų yra. Labai įspūdingi.
JolantaO, praėjusią vasarą sūnus iki pat paskutinės akimirkos tikėjosi kažką panašaus pamatyti ir patirti Norvegijos ledynuose

Deja, ledynus pamatėm ir net įlindom į juos, bet po iškirstus tuneliukus palandžioti greičiausiai galima tik Ronos ledyne

Galbūt daugiau tokių vietų Europoj net nėra bent jau aš tikrai nesu girdėjus

Turim dar vieną svajonę - kada nors patekti į ledo urvą manau, ten irgi turėtų būt įdomu
Papildyta:
QUOTE(k** @ 2015 01 21, 22:17)
...Smagu vis rasti gyvūnų foto sesijų. Kažkuriame pasakojime atsimenu ypatingo grožio karvę, šiame įspūdingas šuo su dredais
K**, karvučių, labai gražių, ir šiam reportaže dar parodysiu

O tas dredukas realybėj daug įspūdingiau atrodė

Kaip užhipnotizuoti į bėgantį spoksojom dredai jam lakstant, kaip kokiam sulėtintam filme, taip lingavo ir plaikstėsi į visas puses, kad akių negalėjom atitraukti

Pirmą kartą gyvenime šios veislės šuniuką matėm

Tik šeimininkas greit jo lakstymus nutraukė sakė, nėra jo mergaitė tokia gerietė kaip iš šalies atrodo
QUOTE(k** @ 2015 01 21, 22:17)
...Nuo tilto ir aš nebūčiau leidus saviškiams šokti. O "rogutėmis" visai norėčiau nusileisti ir pati
Ech, esu labai didelė bailė tokiems išbandymams kartais bandau nugalėt savo baimes, bet... vistiek, anksčiau ar vėliau, pasiduodu

Nuo tų rogučių galva jau svaigo vien žiūrint filmuotus įrašus, tai realybėj visiškai nesinorėjo išbandyt šio malonumo

Jei būčiau bandžius, tai net neabejoju, kad visą kelią būčiau pralėkus užsimerkus ir melsdamasi, kad greičiau tas košmaras baigtųsi

Tikiuos, kada nors kažkas "apsivers" galvoj ir man pavyks nugalėti savo visiškai nepagrįstas ir kvailas baimes
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...