Įkraunama...
Įkraunama...

Nostalgija dvelkianti pasaka arba Alpių karalystėj

QUOTE(soledada @ 2015 04 10, 12:42)
Pagal tai, kiek Aidlukos temoje nesulaukiam, spėju, kad šiemet Velykos vėl buvo sutiktos svetur

Lygiai tą patį ir aš pagalvojau. Spėjimai pasitvirtino ax.gif Aidluka, labai lauksim naujos pasakos smile.gif Labai mylių tą miestą.
Atsakyti
Musu ofisas kitoj ezero pusej, vienoj foto pamaciau musu stazuotoja biggrin.gif
Visada idomu pamatyti keliautoju nuotraukas is vietu, kur buta daug kartu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile363: 16 balandžio 2015 - 18:06
…Šiaip ne taip radau laisvą minutėlę, kurią galiu skirti reportažo pratęsimui blush2.gif Visų pirma noriu padėkoti mamutas už kritiką – tikrai iš šalies geriau matosi klaidos 4u.gif Nemanykit, kad pamačius kas parašyta, iškart puoliau trinti nuotraukas schmoll.gif Tikrai ne – pirmiausia prie normalaus kompiuterio pažiūrėjau kas negerai ir, tuo, ką išvydau, likau nepatenkinta drinks_cheers.gif Tai va, nuotraukas pakeičiau, bet, rodos, ir vėl nėra gerai – “neparyškintos” jos irgi neatrodo natūralios ax.gif Nors vaizdas dabar ir geresnis, bet nepasakyčiau, kad realybėj Yvoire ir Ženevos ežeras buvo tokie šalti ir niūrūs schmoll.gif Savo senuoju “skenduoliu” daug tikresnį ir šiltesnį vaizdą be jokių “paryškinimų” galėdavau išgauti ax.gif Net nežinau, kaip dabar protingiau pasielgti g.gif Rašyti niūraus “natūralaus” reportažo visiškai nekyla rankos - prie senesnių monitorių nuotraukos atrodo baisiai verysad.gif Gal nebus labai blogai, jei aš vis tik, bent jau minimaliai, užsiiminėsiu „paryškinimu“, o Jūs, jei kam atrodys, kad vėl perlenkiau lazdą, tiesiog prislopinsite savo monitorių spalvas g.gif Ateity, atradus laiko, labiausiai akis rėžiančius ((jau parodytus) vaizdus pasistengsiu iš reportažo panaikinti 4u.gif
Pst. Rasa–rasa, mes ir Taliną labai mylim wub.gif Šįkart, nors Velykos buvo gan ankstyvos ir šaltos, visai smagiai po jį pavaikštinėjom drinks_cheers.gif
Atsakyti
…Keliaukim toliau mirksiukas.gif Šiandien viską, ką norėjom, jau pamatėm - belieka tik sukti į Šveicarijos greitkelius ir važiuoti į Vokietiją drinks_cheers.gif Aišku, kad savo planus galėtume įgyvendinti, dar reikia ir Ženevos lopinėlį "kabinti" bigsmile.gif “Kabinam” jį tik pro automobilio langą ax.gif Ir garsųjį Ženevos fontaną pamatom, ir Yvoir’ėj išlydėtą laivą krantinėj aptinkam, ir šiaip dar vieną kitą vaizdą per automobilio langą išvystam thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
…O toliau Šveicarijos greitkeliais ir tuneliais laaaaaaabai greitai artėjam link Vokietijos thumbup.gif Pakelės aikštėlėj sustoję užkąsti vėl pagalbos automobiliuką aptinkam unsure.gif Pagalvojam, ar ne per daug per šią kelionę jų Šveicarijoj matėm g.gif

user posted image

…Netrukus ir Vokietija thumbup.gif Kol vyrai pilasi kurą, aš gražius degalinės augalus apžiūriu wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

…Netoli Rust’o sukam iš greitkelio ir stojam pirmam pasitaikiusiam kempinge smile.gif Kaip gera po trijų “laukinių” nakvynių palysti po normaliu dušu drinks_cheers.gif Džiugina dar ir suvokimas, kad rytojus turėtų padovanoti nuostabią dieną wub.gif
Atsakyti
14 diena. 2013 m. liepos 15 d., pirmadienis

…Rytas ir vėl išaušta saulėtas thumbup.gif O nuostabiausia, kad šiandien mūsų saulės 16-ioliktasis gimtadienis wub.gif wub.gif wub.gif Pagaliau ir aš galėsiu nebūt ta ragana, kuri pastoviai sugadina gimtadienio šventę ax.gif Jau pernai, Turkijoj (beje, šiuo metu mūsų saulė taipogi sėdi lėktuve, kuris jau kelios valandos niekaip nepakyla į Stambulą (ups, ką tik pažiūrėjau – kol rašiau, lėktuvas jau išskrido thumbup.gif ) pažadėjau sau, kad ir kas benutiktų, pasistengsiu, kad sūnelio gimtadienis nebetaptų eiline kelionės diena drinks_cheers.gif Šiandien kaip tik ta diena, kai galiu kaifuoti matydama savo nuostabiausiojo gyvenimo kūrinio džiaugsmą wub.gif wub.gif wub.gif Tiksliau, jo džiaugsmas prasidėjo gerokai anksčiau – jau gražiajam Bonneval-sur-Arc kaimuke, pareiškus, kad sekmadienį vakare turim atsirasti Vokietijoj, man teko prisipažinti, kokią gimtadienio staigmeną rengiu blush2.gif Tąkart prisipažinau, o dabar beliko tik realybėj išvysti abiejų savo vyrukų euforiją – pasirodo, ir vienas, ir kitas beprotiškai trokšta pasinerti į adrenaliną teikiančias linksmybes drinks_cheers.gif Taigi, kraunamės mantą ir iš kempingo keliaujam į garsųjį Europos parką smile.gif

http://www.europapark.de/en

Tiesa, dar truputį pasiginčijam: maniškiai linkę į šį kempingą sugrįžti ir antrajai nakvynei, bet aš galvoju, kad neverta schmoll.gif Jei parke sugalvosim praleisti dvi dienas, tai protingiausia būtų kitą nakvynę planuoti šalia parko esančiam kempinge g.gif Taigi, važiuojam į Rust‘ą, ir, jubiliato įtakoti, perkam bilietus tik vienai dienai - jei labai norėsim, ryt nusipirksim ir antrajai (kaina nelabai daug kuo skirias), ir drauge su minia kitų pramogautojų, neriam į adrenalino liūną thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
…Kulniuojam link visokių įdomybių bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

… Prie kažkokio tai kupolo, pamačius eilutę laukiančių pramogautojų, sustoju ir pareiškiu – mes čia eisim drinks_cheers.gif Maniškiai ne tik susižvalgo, bet ir „susikumsčiuoja“ - super mamytė, matyt visas savo baimes paliko anapus Europos parko vartų thumbup.gif Na, galbūt ir palikau – šiuo metu mano būsena tokia, kad esu bet kam pasiryžus ax.gif Eilutė akimirksniu ištirpsta ir mes atsiduriam kažkokioj tai galaktikoj wub.gif Iš pradžių labai įdomu, bet, kai butaforinės „planetos“ į veidą pradeda "atsimušinėti", visas malonumas akimirksniu išnyksta blush2.gif Bet, kol kas, mano užsispyrimas neišnykskta tiek, kad visiškai atsisakyčiau „adrenalistiškų“ pramogų drinks_cheers.gif Sekantis atrakcionas – kažkas panašaus į mirties kilpas, kuriose visą laiką, net neatsimerkdama, meldžiuos – kada gi pagaliau tas košmaras baigsis doh.gif

user posted image

...Visgi, Dievulis išgirsta mano maldas - vyrukai euforijoj, o aš tokioj, nepasakyčiau, kad labai stabilioj ir psichiškai saugioj būsenoj, šiek tiek krečiama nediduko drebulio, tiesiog šalia jų glaudžiuos ax.gif Bet aš ištverminga - prisiekiu sau - „kentėsiu“ toliau pioneer.gif Trečioji auka, nors ir nelabai sukrečianti, bet galiausiai padedanti apsispręsti: kam aš ką bloga padariau, kad turiu tokias kančias išgyventi g.gif Juk šiam parke tiek veiklos, kad kiekvienas kuo puikiausiai galime užsiiminėti tuom kas patinka drinks_cheers.gif Vyrukai, išgirdę mano sprendimą, šiek tiek nuliūsta, bet, patikėję naiviais išvedžiojimais, kad turėsiu ką ir be „adrenalistiškų“ pramogų šiam parke veikti, palieka mane ramybėj ir leidžia mėgautis "šlapiom" graikiškom pramogom thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
...Pavaikštinėju ir po "sausąją" Graikiją wub.gif Nors ji ir butaforinė, bet, jei nežinočiau kur esu, kaži ar galėčiau patikėti, kad prieš akis matau netikrus vaizdus g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pst. Ką tik sužinojau, lėktuvas, kelias valandas vėlavęs pakilti iš Vilniaus, jau nusileido Stambule thumbup.gif Mano saulė, su savo nuostabia kompanija jau keliauja į viešbutį bigsmile.gif Einu miegot - reportažo pratęsimo laukite rytoj 4u.gif
Atsakyti
…Iš Graikijos patraukiu į Rusiją smile.gif

user posted image

...Prisėdu ant suoliuko primenančio vaikystės multikus wub.gif

user posted image

...Eilutėj pamatau vyrukus belaukiančius savo eilės pasisukti dangoraižių šonais bigsmile.gif Išvydę, kad sukiojuos netoliese, maniškiai vis dar neatsisako minties įtraukti ir mane į savo linksmybes doh.gif Na, jau ne - tikrai neįkalbėsit - "skraidykit" vieni patys - aš, palandžiojus po kosminę stotį, "iškeliauju" į kitą šalį irnesakyk.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

…Ateinu į traukinių stotį - kaži kur atriedantis traukinukas nugabens g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dabar jau labai smalsu, ka ten jaunuolis veikia Turkijoje ? Su moksleiviais ar siaip ekskursija?
Atsakyti
JolantaO, mūsiškis mokinių mainų programoj dalyvauja smile.gif Šiandien dar pažindinas su Stambulu, o vakare skris į Turkijos gilumą ir savaitę gyvens turkų šeimoje, dalyvaus įvairiose veiklose ir, be abejo, keliaus bigsmile.gif Vienas iš jo laukiančių malonumų bus - sugrįžimas į Kapadokiją wub.gif Tikiuos, jam grįžus, galėsiu papasakoti daugiau apie ne visai turistinę Turkiją 4u.gif
Atsakyti
...Išlipu Skandinavijoj thumbup.gif ”Įjungiu” fantaziją ir įsivaizduoju, kad vaikštinėju po realią Norvegiją, Švediją ar Daniją wub.gif Šiaip, net nežinau kodėl, bet tądien, kur buvus, kur nebuvus, vis atsidurdavau šioj Europos daly g.gif Matyt Skandinavija kaip beįmanydama bandė mane užburti savo grožiu ax.gif Ir, manau, jai pavyko: būtent apsilankymas Europos parke ir padėjo apsispręsti, kad jau metas aplankyti gražiąją Norvegiją drinks_cheers.gif Na, bet tikros kelionės į Norvegiją dar teks palaukti - dabar pasižvalgykim po Europos parke "sukurtą" šiaurės šalių rojų bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

…Neaplenkiu ir dar vienos vikingų žemės - Islandijos bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
…Sėdu į kitą traukinį ir atvažiuoju į Ispaniją wub.gif Gal kada nors likimas suteiks šansą ją ir realybėj aplankyti drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

...Nors pats vidurvasaris, "Ispanijoj" dar tebežydi magnolijos thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
…Nebegalėdama iš nuovargio pavilkti kojų (pasirodo, Europos žemumos gali daug labiau nuvarginti nei žygis po kalnus doh.gif ), susigalvoju kitą pramogą – sėdu į atvirą traukinuką ir iš viršaus apžiūrinėju parko grožius bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image