Kulniuojam link visokių įdomybių

Prie kažkokio tai kupolo, pamačius eilutę laukiančių pramogautojų, sustoju ir pareiškiu mes čia eisim

Maniškiai ne tik susižvalgo, bet ir susikumsčiuoja - super mamytė, matyt visas savo baimes paliko anapus Europos parko vartų

Na, galbūt ir palikau šiuo metu mano būsena tokia, kad esu bet kam pasiryžus

Eilutė akimirksniu ištirpsta ir mes atsiduriam kažkokioj tai galaktikoj

Iš pradžių labai įdomu, bet, kai butaforinės planetos į veidą pradeda "atsimušinėti", visas malonumas akimirksniu išnyksta

Bet, kol kas, mano užsispyrimas neišnykskta tiek, kad visiškai atsisakyčiau adrenalistiškų pramogų

Sekantis atrakcionas kažkas panašaus į mirties kilpas, kuriose visą laiką, net neatsimerkdama, meldžiuos kada gi pagaliau tas košmaras baigsis

...Visgi, Dievulis išgirsta mano maldas - vyrukai euforijoj, o aš tokioj, nepasakyčiau, kad labai stabilioj ir psichiškai saugioj būsenoj, šiek tiek krečiama nediduko drebulio, tiesiog šalia jų glaudžiuos

Bet aš ištverminga - prisiekiu sau - kentėsiu toliau

Trečioji auka, nors ir nelabai sukrečianti, bet galiausiai padedanti apsispręsti: kam aš ką bloga padariau, kad turiu tokias kančias išgyventi

Juk šiam parke tiek veiklos, kad kiekvienas kuo puikiausiai galime užsiiminėti tuom kas patinka

Vyrukai, išgirdę mano sprendimą, šiek tiek nuliūsta, bet, patikėję naiviais išvedžiojimais, kad turėsiu ką ir be adrenalistiškų pramogų šiam parke veikti, palieka mane ramybėj ir leidžia mėgautis "šlapiom" graikiškom pramogom

Papildyta:...Pavaikštinėju ir po "sausąją" Graikiją

Nors ji ir butaforinė, bet, jei nežinočiau kur esu, kaži ar galėčiau patikėti, kad prieš akis matau netikrus vaizdus

Pst. Ką tik sužinojau, lėktuvas, kelias valandas vėlavęs pakilti iš Vilniaus, jau nusileido Stambule

Mano saulė, su savo nuostabia kompanija jau keliauja į viešbutį

Einu miegot - reportažo pratęsimo laukite rytoj
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...