Įkraunama...
Įkraunama...

Nostalgija dvelkianti pasaka arba Alpių karalystėj

...Paragaujam apelsininės duonos - skonis nerealus, bet kaina... dar nerealesnė doh.gif

user posted image

user posted image

...Galima įsigyti ir esensijos šiai duonelei išsikepti smile.gif

user posted image

...Mes geriau paskanausim ledų - jie, kaip ir gėlės, neatsiejama Yvoire's dalis drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image

…O ši kavinukė tikriausiai laukia vakarienės meto drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
ne, nu šitaip negalima!! blink.gif lotuliukas.gif biggrin.gif Aš pasipiktin bigsmile.gif us nuotraukos žymiai gražesnės už tikrovę... kadangi pravažiuotos tos pačios vietos, tai galiu pareikšti tai - ypač tarpeklis... tokių nuostabių žalsvų atspalvių nepamenu, gal reikia parodyti parodose tokias grožybes? blink.gif blush2.gif tiesiog reikia dalintis plačiau biggrin.gif nerealios visoooos!! wub.gif wub.gif thumbup.gif
Laukiu tęsinio visai priklausoma... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Juki, kadangi per šią kelionę ne kartą teko pavažinėti tais pačiais keliais, kuo puikiausiai galėjau įsitikinti, kokią didelę įtaką prieš akis atsiveriantiems vaizdams daro apšvietimas doh.gif Ryškiausi kontrastai įtakoti apšvietimo pasijuto prie mano išsvajotos koplytėlės ant Roselend’o ežero kranto - nėra ko ir lyginti vaizdo matyto vakare ir ryte schmoll.gif Jei ji nebūtų buvus išsvajota, ryte greičiausiai visai nebūčiau atkreipus į ją dėmesio blush2.gif Kitas ryškus kontrastas - Col de l'Iseran perėja: ryte nei pusės jos grožio nematėm lyginant su tuo, ką išvydom grįždami atgal schmoll.gif Vos ne visą laiką rodės, kad visai kita perėja grįžinėjam drinks_cheers.gif Lyginant pirmąją kelionę su pastarąja – šįkart Furk’os perėja Šveicarijoj visai kitom spalvom nušvito wub.gif Per pirmąją kelionę pusę Furk'os perėjos įveikėm vakare, o dabar vidurdienį – du nesulyginamus vaizdelius teko išvysti thumbup.gif Toliau Grimsel perėja – aišku, joje didžiausią įtaką darė oras, bet labai nustebino sniego luitais padengtas Grimsel ežeras bigsmile.gif Sunku patikėti, kad pačiam vidurvasary - vos ne tą pačią dieną tik skirtingais metais - vaizdai gali taip stipriai skirtis g.gif Na, o didžiausiu šios kelionės nusivylimu tapo… Keturių kantonų ežeras ax.gif Šįkart likimas nesuteikė šanso pamatyti nei lašelio tokio ežero, kurį matėm pirmosios kelionės metu verysad.gif Apie Les Gorges du Pont du Diable tarpeklį nelabai galiu ką pasakyti – tik vieną kartą čia buvom, bet, pamenu, tik įėjus į jį laukė šioks toks nusivylimas – labai niūrus pasirodė drinks_cheers.gif Bet paėjus toliau, kai saulė tiesiai virš galvos užspigino, visas tarpeklis tiesiog nušvito wub.gif Gidas dar pyktelėjo, kai aš pradėjau veržtis atgal į jau praeitą atkarpą blink.gif
Tiesa, šis reportažas skiriasi nuo mano senųjų tuo, kad dabar, mažindama nuotraukas, norėdama bent šiek tiek kompensuoti prarandamą kokybę, jas šiek tiek paryškinu smile.gif Bet, lazdos tikrai neperlenkiu – mano prisiminimuose išlikę kažkas panašaus į tai, ką dabar visiems stengiuosi parodyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
… Dar pavaikštinėkim po Yvoire’s mirksiukas.gif Artėjam prie ežero thumbup.gif

user posted image

…Pasigrožim jachtom nusėta krantine smile.gif

user posted image

…Sukam link Yvoire’s pilies smile.gif Į pačią pilį neplanuojam eiti - per šią kelionę jau pakankamai pilių aplankėm drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

...Palei pilies sieną vėl leidžiamės prie ežero smile.gif

user posted image
Atsakyti
…Vėl vaikštinėjam krantine wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

...Pakrantėj karaliauja arši "baltoji" bigsmile.gif

user posted image

...Pasiekiam miestelio paplūdimį smile.gif Vyrukai tuoj nuskuodžia į mašiną atsinešti savo maudymosi reikmenų - juk per šią kelionę tiek mažai buvo maudynių, tai dabar tiesiog negali praleisti progos paplaukioti Ženevos ežere lotuliukas.gif

user posted image

...O aš, prisėdus ant pievelės, ištempus ausis klausausi savosioms Džiuljetoms dieviškai grojančio ir dainuojančio Romeo wub.gif

user posted image
Atsakyti
...Prisiklausius serenadų, palieku savuosius vyrukus tinginiauti prie ežero, o pati vėl lendu į Yvoire's gatvelių labirintus wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip man grazu tokie miesteliai, kaimeliai smile.gif . Kiekvienas kampelis, su meile ispuoseletas. Kiekviena detale, krautuveliu, be jokiu dideliu mandrybiu sukurta. Bet taip traukia aki, tas paprastumas, sirdis dziaugiasi wub.gif .
Atsakyti
Gandre, man ir labai labai patinka paprastučiai, gėlėmis išpuošti senutėliai kaimai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Va, dar vienas be galo gražiai ir subtiliai dekoruotas Yvoire’s namukas wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
…Dar kelios gėlėtos Yvoire’s langinės bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

...Šalia sendaikčių krautuvėlės stovi senutėlis dviratis thumbup.gif

user posted image

…Vieno namuko balkonėly pamatau rymantį Angelą wub.gif

user posted image

user posted image

...O kito namuko kieme netikėtai aptinku...viešbutuką kažkokiam nedidukui gyventojui thumbup.gif

user posted image

…Beje, Yvoire's gėlynus galima pamatyti ne tik gražiuose vazonėliuose drinks_cheers.gif

user posted image

...Vos ne kiekvienas žemės lopinėlis čia nusodintas nuostabiais grožiais wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
…Nors nelabai mėgstu kelionėse iš pasalų fotografuoti žmones, bet… vis tik parodysiu keletą Yvoire’s kaimely dėmesį patraukusių žmonių smile.gif Šiek tiek gaila, kad tos moterys pirmoje nuotraukoje buvo įsikūrusios šešėly, nes vaizdelis vos ne kiekvieną praeivį privertė sustoti ir pagalvoti: la vie est belle wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
…Kelios valandos praleistos Yvoire’s praėjo kaip akimirka – labai graži gyvenimo akimirka wub.gif Vis sukom ratus po miestelį, rymojom ežero pakrantėj thumbup.gif

user posted image

...Ant tiltelio žvilgsniu nulydėjom išplaukiančius laivus wub.gif “Plauksim” ir mes – tik ne laivu, o savaisiais ratais į kitą ežero pusę drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

…Yvoire’s grožiai lieka anapus akmeninės sienos ax.gif

user posted image

…O mes tariam: iki pasimatymo, gražioji Prancūzija bye1.gif Nors ir visiškai neplanuotai, bet labai turiningai ir įdomiai laiką praleidom drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
O jau vaizdų grožis wub.gif Norėtųsi tai pamatyti savo akimis mirksiukas.gif Nors tuo pačiu metu kažkokia durna mintis galvoje sukasi - ar ne per daug to iščiustijimo, tos tvarkos g.gif Bet čia tik mano pamąstymai blush2.gif
Atsakyti