Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė III

Mano kaimynei jau 10 metu endometrioze ir nieks nesikeicia. Taipogi ner jokiu pozymiu, tai labai nepergyvenu ir as kol kas. Neaisku ar bus ta 4 stadija.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 09 17, 13:52)
O sakykit, turincios bedu del endo, miomu ir t.t. su slapimo takais viskas ok?

Endometriozę nustatė gal kai buvau 16m. Pagimdžiau 2 vaikus. Bet viskas liko, endo, yra miomų, gimda išviešėjusi, žodžiu visa puokštė. Gyvent būtų galima (o ir gyvenu biggrin.gif ) bet mėnesinės- baisus daiktas! Gauuusios, skaudžios. Mažakraujystė lėtinė. Ginekologės apart harmonų - niekuo padėt negali. Tik Mirena, arba geriami KT.
Esu kategoriškai prieš harmoninius kontraceptikus.
Tad išeities nelabai ir yra. 21 amžiuj reik kankintis kaip viduramžiais.

Geriančios KT pasiskaitykite apie kontraceptikų žalą, dar neištirta, per mažai kartų tyrimams, ypač geros info yra anglų kalba. Cheminis abortas (perkeltine prasme) vyksta kas mėnesį moters organizme.
Atsakyti

Sveikos,gal kuriai taip buvo.Žodžiu iki mm savaitę laiko pradėjo tepliot rudai,skauda strėnas ir pamaudena pilvo apačią,ar verta sunerimt,nes kol gausiu siuntimą prasidės mm?Vartoju kontraceptikus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silence 81: 24 sausio 2017 - 15:18
Sveikos,
Pakartojau CA125
Pries pusmeti buvo 25,5 u/ml
O dabar 22,2 u/ml laboratorija pazymejus, kad padidintas, bet kiek randu google iki 35 atseit norma. Gal kuri ka zinot daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2017 02 02, 15:49)
Sveikos,
Pakartojau CA125
Pries pusmeti buvo 25,5 u/ml
O dabar 22,2 u/ml laboratorija pazymejus, kad padidintas, bet kiek randu google iki 35 atseit norma. Gal kuri ka zinot daugiau?

Tikrai normos ribose. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Prieš kokius 2m man ginekologė nustatė pradinę endometriozę (per echo), liepė gert KT. Man tepliodavo rudom išskyrom prieš ir po mm. Laikui bėgant rudų išskyrų didėjo, o normalaus kraujo per mm mažėjo. Šį mėnesį kraujo apskritai nebėra, vien tik rudos išskyros, o ir jų lb mažai, vos ne su dieniniu paketu galiu prabūt visą dieną. Ar kam nors taip yra buvę? Mano ginė išėjo iš darbo, naujoji į kalbas nesileido, tai kol susirasiu naują gal Jūs nuraminsit. Čia pablogėjimas ar pagerėjimas? smile.gif
Atsakyti
Mano irgi mm palyginus su anksčiau visiškai menkos, normaliai kraujuoju tik 1 dieną kitom būna labai mažai kraujo. Bet pastoviai maudžia tempia dešinį šoną, virškinimas nenormalus atrodo, pilvas gurguliuoja dažnai, atrodo kad ten kažkas vyksta. Per paskutinę echoskopiją gydytoja kažką minėjo apie žarnyną, kažką matė, bet nesupratau ką, kažkas atskirai nuo kiaušidės, siuntė pilvo echoskopijai, dabar laukiant vizito pradedu prisigalvoti visokių baisybių... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2017 05 05, 16:17)
Sveikos, merginos,

Prieš kokius 2m man ginekologė nustatė pradinę endometriozę (per echo), liepė gert KT. Man tepliodavo rudom išskyrom prieš ir po mm. Laikui bėgant rudų išskyrų didėjo, o  normalaus kraujo per mm mažėjo. Šį mėnesį kraujo apskritai nebėra, vien tik rudos išskyros, o ir jų lb mažai, vos ne su dieniniu paketu galiu prabūt visą dieną. Ar kam nors taip yra buvę? Mano ginė išėjo iš darbo, naujoji į kalbas nesileido, tai kol susirasiu naują gal Jūs nuraminsit. Čia pablogėjimas ar pagerėjimas? smile.gif

Niekas negali pasakyti. Jusu vietoje susirasciau gera gydytoja. 4u.gif

Man vienintelis endo pozymis kelis metus buvo isskyros. Tada dingo menesines, padare magnetini rezonansa - 2 stadijos endo. Po operacijos paaiskejo, kad visgi stadija 4a.
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2016 08 04, 22:07)
Sveikos merginos 4u.gif

Ar gali buti, jog endometrioze issaukia zarnu gurgejima bei tempimo jausma apatineje pilvo dalyje? :hm esu neviltyje... Atlikta kolonoskopija, endoskopija, maisto netoleravimo testas ir niekas nieko neranda... O as ir toliau kenciu pilvo gurgejima, putima, diskomforta... Gine yra minejusi, jog turiu endometrioze, bet cia nieko rimto nera kol kas anot jos. Ka jus manot? :verysad:  :oh ar meginti ir vel eiti pas gastroenterologa...

Taip. Taip ir yra. Daug metu taip buvo. Niekas nieko nerado. Paaiskejo, kad endo kalta. Dirgina zarnyna is virsaus.
Atsakyti

Ar kuri nors bande Seasonique KT? Jos ypatingos tuo, kad pakuoteje yra 84 tabletes, kurias geri be pertraukos, todel menesines buna tik kas 3 men. Cia naujos tabletes, nezinau ar LT jau yra, bet endo sergancioms verta atkreipti demesi. Man gydytoja israse, pradesiu uz menesio.  :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 20 rugpjūčio 2017 - 12:09

Nė negirdėjau apie tokias,o ką tas nesirgimas gero duoda?

Atsakyti

Nė negirdėjau apie tokias,o ką tas nesirgimas gero duoda?

Kuo maziau menesiniu, tuo maziau sansu, kad endometrioze plesis. Butent del to nestumas irgi padeda iveikti endo, nes 9 men jokiu menesiniu. 

Atsakyti