QUOTE(Afrodite69 @ 2014 12 08, 20:08)
Tino,aciu uz grazius zodzius,bet kiekviena is musu atsidurus tokioj situacijoje viska darytu kas imanoma kad tik maziukas isbutu kuo ilgiau.
Nemoralizuoju... tiesiog tas maziukas kurio laukiuos,mes taip ilgai jo laukem, jau buvom beprarade bet kokia vilti kad sulauksim,netgi ir sulaukus 12sav as negalejau patiket kad laukiuos.Kai matydavau ji echo man rodes kad sapnuoju,kad nejaugi tikrai manyje toks zmogeliukas kuris turi rankytes ir kojytes,kuris ten makaluojasi.
na, taip, padarytume, bet aš kai galvoju apie save tokioj situacijoj, tai kažkaip neįsivaizduoju. aš dar tiek veiklos numačius, man dar ir darbai neperduoti. na, žinai, nesuplanuota viskas

ir kad gulint nieko nuveikt naudingo negalėčiau, tai visai netelpa galvoj
žinokit, aš tik šiuo metu pradedu suvokt, kaip mums/man pasisekė iš nurašytos tapti

anksčiau atrodė, Turkijoj visas apvaisina, bet va lapkritis parodė, kad gali būti nesėkmių ir ten daug

atrodė, kad reikia tik susiruošt ir ten stebuklingai pasiimi savo vaikučius, betgi pasirodo, kad oi toli gražu ir jie ne stebukladariai

ir nuo ko tai priklauso

gal mūsų organizmai tamsiuoju metų laiku miega, o mes pataikėm vasarą, gal koks žvaigždžių išsidėstymas lemia

turbūt tiesa slypi kažkur anapus. bet tai, kad šitiek laiko negalėjau pastoti ir jau buvau save nurašius, hormonai prieš kelis mėnesius buvo klimaksiniai, per IVF iš vieno folio padarė vieną embrioną ir jis prigijo, tai vistik prilygsta stebuklui. tikrai reikia jį branginti
QUOTE(Vega56 @ 2014 12 08, 20:28)
Stengiuosi kiek imanoma gyventi gerom mintim ir tiketi, bet kartais mano baimes ima virsu
nu neįsiliesk blogų minčių - juk Tu

tai ir džiaukis tuo. svarbiausia, kad tas kritinis laikas jau praėjo, vadinasi, jį praleidai, o toliau viskas bus taip, kaip turi būti, t.y. gerai. žinau vieną, kuriai irgi nutrūkdavo nėštumai vienu konkrečiu metu, tai buvo ar tai 5 ar 6 kartai, o paskutinį užpuolė kitokios ligos, gripas ir praslydo

tad neliūdėk taip.
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 08, 20:37)
šalia šios nuorodos radau superinį filmuką
https://www.youtube....h?v=DZsZ9vXFx04 , kaip atsiranda ir formuojasi dvynukai, trynukai ir kt. ilgas, bet pradžia faina, reiks pažiūrėt. ačiū Tau už malonumą - fantastinis