Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus toliau

Jau radau,kad ir tau Kaklelis trumpas,koks tavo? Mano buvo 12 sav 2,5 cm 30 sav jau stabdė gimdymą,sake,kad jau vaikas isistates labai žemai,o 38sav krapste krapste ten mane ir niekaip,tai teko vaistais,tai tikiu,kad ir tau bus viskas gerai! Nors nepasakyčiau,kad as labai gulėjau,atsikeldavau ir is lovos,o i pabaiga ir dirzo nenesiojau nes nebeatlaike pilvo ir diržas smile.gif o dabar turiu dvi sveikas,gražias mergytes,gimem kaip dvynes ne tokios ir mazos 3kg ir 2,8 kg tau Afrodite vienas leliukas tikrai isnesiosi,pamatysi bigsmile.gif
Papildyta:
O tau ar vienas gyd matuoja? Nes man kiek matavo tai visi skirtingai buvo ir 1cm primatave atrodo buvo tada 24 sav.
Atsakyti
sveikutes bigsmile.gif wub.gif
Atisiuk del doplerio - neirodyta kad kenktu, bet ir echo neirodyta kad kenktu, tas as panasiai kaip ir Pumpule, apsiribojus isvis kartu per savaite dazniausiai, siaip kai zinai kad ten kuiciasi tai paskui savaite kokia ramu buna 4u.gif

o del negerumu - klausyk mums net nestumo pojuciai tapokie patys drinks_cheers.gif biggrin.gif lygiai taip pat vis dar kovoju su vakarais, kaip sakai - saziningai... man taip pat.. grizau prisikimsau ant skrudintos bulkytes virto kumpio ir pomidoru sumustiniu ir sedziu sau, tikiuosi kad nepramus sivakar biggrin.gif dar skaniu obuoliu ir ananasa nusipirkau, eisiu dorot...

Afrodituk linkejimai Tavo pilvuzui, man kazkaip jau ramiau, galvoju kad viskas pas jus bus gerai 4u.gif

Burbuliacija kokia saunuole ir sportuoja thumbup.gif neblogai tas pratimas atrodo, reiks padaryt uzpakaliukui, man dar rankoms noresis dabar tai plonos bet bijau kad i virsutine dali labai eis svoris..nu gal ne, bet pajudeti reikia dabar mazai dar judu, nespeju i joga nueiti sad.gif nes ji pietu metu buna, is darbo reik issikuisti ir susisukt..

wunder tikrai kaip prapuolus, idomu kaip savijauta tikesimes labai neuzkankino 4u.gif

Tino Armante jums geru vizitu, sedesim lauksim ziniu ir ryt ir poryt gathering.gif: wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2014 12 08, 21:42)
Jau radau,kad ir tau Kaklelis trumpas,koks tavo? Mano buvo 12 sav 2,5 cm 30 sav jau stabdė gimdymą,sake,kad jau vaikas isistates labai žemai,o 38sav krapste krapste ten mane ir niekaip,tai teko vaistais,tai tikiu,kad ir tau bus viskas gerai! Nors nepasakyčiau,kad as labai gulėjau,atsikeldavau ir is lovos,o i pabaiga ir dirzo nenesiojau nes nebeatlaike pilvo ir diržas smile.gif o dabar turiu dvi sveikas,gražias mergytes,gimem kaip dvynes ne tokios ir mazos 3kg ir 2,8 kg tau Afrodite vienas leliukas tikrai isnesiosi,pamatysi bigsmile.gif
Papildyta:
O tau ar vienas gyd matuoja? Nes man kiek matavo tai visi skirtingai buvo ir 1cm primatave atrodo buvo tada 24 sav.

Is viso matavo trys gydytojai. As siaip zinau nemazai liudnu istoriju su tuo kaklelio nepakankamumu ir va kalbejaus su viena mergaite kuriai pagaliau su sia diagnoze pavyko isnesioti.Bet irgi ji kaip ir man sake gydytojai; gulimas rezimas, dirzas, jokiu buities darbu, myliuko,sedejimo, truputi pavaikscioti kad dubens kauluose ir gimdoj cirkuliuotu kraujas plius kad nesusidarytu trombai. Tai realiai labai saugausi. Dabar esu paleista namo su grieztu rezimu,o kita savaite vel ziures ir spres ar galima paleist ant svenciu i namus. Dabar ir mano ir giniaus kaip sake uzduotele istempt mane bent jau iki 30sav.
Ech buciau laimingiausia siuo metu jei tikrai pasakytu kad oi isnesiosi iki 38 arba dar ir pernesiosi.Nes dabar baugu,saugausi ir vistiek neramu.
Kad ir neseniai,vyras padare valgyt nuejau i virtuve,neskubedami pavakarienavom,arbatytes isgerem ir pradejo spazmuot pilva ir durt,nugara maust verysad.gif tai va guliu dabar prigerus magnio,netrukus vyras leis progesterona na ir ka sakiau jei nerims vaziuosim i priimamaji. doh.gif
Va taip ir stumiu dienas.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 08, 20:47)

Burbuliacija kokia saunuole ir sportuoja  thumbup.gif  neblogai tas pratimas atrodo, reiks padaryt uzpakaliukui, man dar rankoms noresis dabar tai plonos bet bijau kad i virsutine dali labai eis svoris..nu gal ne, bet pajudeti reikia dabar mazai dar judu, nespeju i joga nueiti sad.gif nes ji pietu metu buna, is darbo reik issikuisti ir susisukt..

O ir Edenute islindo bigsmile.gif galvojau kurgi prapuolus g.gif

aha, tas pratimukas labai neblogas. Kai ziuri tai atrodo kad nieko ten nera, bet kai darai tai tikrai jauti uzpakalinius kumpiukus kaip reikiant thumbup.gif Ir jokio persitempimo ten nera, ir pilvukas sau ilsisi.
Ir rankom darau keleta, yra youtube pilna. Atsisedus ant kedes galima daryt, velgi kad saugot pilveli ir nesitampyti, bet galunes juk gali padirbeti. Ir tonusui ir kraujotakai gerai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 12 08, 20:08)
Tino,aciu uz grazius zodzius,bet kiekviena is musu atsidurus tokioj situacijoje viska darytu kas imanoma kad tik maziukas isbutu kuo ilgiau. mirksiukas.gif

Nemoralizuoju... tiesiog tas maziukas kurio laukiuos,mes taip ilgai jo laukem, jau buvom beprarade bet kokia vilti kad sulauksim,netgi ir sulaukus 12sav as negalejau patiket kad laukiuos.Kai matydavau ji echo man rodes kad sapnuoju,kad nejaugi tikrai manyje toks zmogeliukas kuris turi rankytes ir kojytes,kuris ten makaluojasi.

na, taip, padarytume, bet aš kai galvoju apie save tokioj situacijoj, tai kažkaip neįsivaizduoju. aš dar tiek veiklos numačius, man dar ir darbai neperduoti. na, žinai, nesuplanuota viskas lotuliukas.gif ir kad gulint nieko nuveikt naudingo negalėčiau, tai visai netelpa galvoj doh.gif

žinokit, aš tik šiuo metu pradedu suvokt, kaip mums/man pasisekė iš nurašytos tapti nestuke.gif anksčiau atrodė, Turkijoj visas apvaisina, bet va lapkritis parodė, kad gali būti nesėkmių ir ten daug verysad.gif atrodė, kad reikia tik susiruošt ir ten stebuklingai pasiimi savo vaikučius, betgi pasirodo, kad oi toli gražu ir jie ne stebukladariai doh.gif ir nuo ko tai priklauso g.gif gal mūsų organizmai tamsiuoju metų laiku miega, o mes pataikėm vasarą, gal koks žvaigždžių išsidėstymas lemia g.gif turbūt tiesa slypi kažkur anapus. bet tai, kad šitiek laiko negalėjau pastoti ir jau buvau save nurašius, hormonai prieš kelis mėnesius buvo klimaksiniai, per IVF iš vieno folio padarė vieną embrioną ir jis prigijo, tai vistik prilygsta stebuklui. tikrai reikia jį branginti wub.gif

QUOTE(Vega56 @ 2014 12 08, 20:28)
Stengiuosi kiek imanoma gyventi gerom mintim ir tiketi, bet kartais mano baimes ima virsu verysad.gif

nu neįsiliesk blogų minčių - juk Tu nestuke.gif tai ir džiaukis tuo. svarbiausia, kad tas kritinis laikas jau praėjo, vadinasi, jį praleidai, o toliau viskas bus taip, kaip turi būti, t.y. gerai. žinau vieną, kuriai irgi nutrūkdavo nėštumai vienu konkrečiu metu, tai buvo ar tai 5 ar 6 kartai, o paskutinį užpuolė kitokios ligos, gripas ir praslydo thumbup.gif tad neliūdėk taip.
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 08, 20:37)

šalia šios nuorodos radau superinį filmuką https://www.youtube....h?v=DZsZ9vXFx04 , kaip atsiranda ir formuojasi dvynukai, trynukai ir kt. ilgas, bet pradžia faina, reiks pažiūrėt. ačiū Tau už malonumą - fantastinis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 08 gruodžio 2014 - 22:12
QUOTE(Tino @ 2014 12 08, 22:11)
šalia šios nuorodos radau superinį filmuką v=DZsZ9vXFx04]https://www.youtube.com/watch?v=DZsZ9vXFx04[/url] , kaip atsiranda ir formuojasi dvynukai, trynukai ir kt. ilgas, bet pradžia faina, reiks pažiūrėt. ačiū Tau už malonumą - fantastinis  wub.gif

Taigi as sita filmuka jau buvau imetus praeitoj temutej smile.gif bet jis kazkaip praslydo pro eteri, niekas manau jo neziurejo. Labai geras, sutinku Tinuk drinks_cheers.gif , ypac toms kurios laukiames daugiau negu vieno, nes aktualu juk. Bet ir siaip idomu man atrodo. Gero ziurejimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 08 gruodžio 2014 - 22:38
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 08, 23:37)
Taigi as sita filmuka jau buvau imetus praeitoj temutej  smile.gif bet jis kazkaip praslydo pro eteri, niekas manau jo neziurejo. Labai geras, sutinku Tinuk  drinks_cheers.gif , ypac toms kurios laukiames daugiau negu vieno, nes aktualu juk. Bet ir siaip idomu man atrodo. Gero ziurejimo  4u.gif

nu jėj bogu neužmačiau, nors jau aš nepražioplinu nieko blush2.gif nu nebent kur įsirašiau vėliau pažiūrėt i neatsimenu, bet irgi su atmintim neturiu problemų ax.gif tikrai kažkaip praslydo - patinka man, tik šiandien jau nespėsiu pažiūrėt biggrin.gif
oi, išvis man taip trūksta informacijos apie dvynukų augimą nėštumo metu, paskui jų auginimą doh.gif labai džiaugiuosi, kad man draugė nupirko keletą knygų ir rytoj padovanos, tai jau galėsiu skaityt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 08, 20:55)
O ir Edenute islindo bigsmile.gif  galvojau kurgi prapuolus  g.gif
Ir rankom darau keleta, yra youtube pilna. Atsisedus ant kedes galima daryt, velgi kad saugot pilveli ir nesitampyti, bet galunes juk gali padirbeti. Ir tonusui ir  kraujotakai gerai  4u.gif

o ant preso kazin negalima padirbet lotuliukas.gif

sakiau reiks ta gumini kamuoli nusipirkt, pratimai ant jo ( aisku jau arciau galo) ale atpalaiduoja dubens raumenis ir pan. g.gif

o as tikrai begom visa diena, vel prapuolus doh.gif o kada Burbuliacija dabar Tau kitas vizitas, atsimenu po menesio rasei, tai pries Kaledas ? 4u.gif as ryt pas piktaja gydytoja (nemokama) bandysiu patekt, turim rezultatus tyrimu apziuret ar ok, ir bandysiu zvilgtelt i mazaji issikaulint hihihi.gif

Dar kaunietes, ir Tino, kaip su tom pamokelem busimu teveliu? google tai ne kazka maciau, MV pareiske kad jis nori i pamokeles kad zinotu kaip leliuka reiks paimt ir panasiai biggrin.gif tai bet kiek radau tu pamokeliu tai daugiau apie zindyma ir gimdyma pati g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 08 gruodžio 2014 - 22:45
QUOTE(Tino @ 2014 12 08, 22:42)
nu jėj bogu neužmačiau, nors jau aš nepražioplinu nieko  blush2.gif nu nebent kur įsirašiau vėliau pažiūrėt i neatsimenu, bet irgi su atmintim neturiu problemų ax.gif tikrai kažkaip praslydo - patinka man, tik šiandien jau nespėsiu pažiūrėt  biggrin.gif
oi, išvis man taip trūksta informacijos apie dvynukų augimą nėštumo metu, paskui jų auginimą  doh.gif labai džiaugiuosi, kad man draugė nupirko keletą knygų ir rytoj padovanos, tai jau galėsiu skaityt  wub.gif

Tai as irgi neka daugiau zinau zinok, niekad nemaniau kad busiu nestuke.gif su dvynukais biggrin.gif Uztai dabar kur ka uzmatau ir randu, ta skaitynejuos, ziurinejuos. Idomu kokios ten knygos, kai jau gausi dovanu, tai prasom pavadinimu pasidalinti rolleyes.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 12 08, 22:43)
  as ryt pas piktaja gydytoja (nemokama) bandysiu patekt, turim rezultatus tyrimu apziuret ar ok, ir bandysiu zvilgtelt i mazaji issikaulint hihihi.gif

Tai jau visos sia savaite savo leliukus pamatysit, kaip jum faina wub.gif As jau irgi savu pasiilgau ir kartais galvoju butu gerai ta dopleri turet, ale va kazkaip nenusiperku. Kitas vizitas tai Sausio 5, truputi dar yra laukimo doh.gif

Edenut, presiuka jau po to kociosim biggrin.gif fitness4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 08 gruodžio 2014 - 23:02
O kiek cia dvynuku besilaukianciu!!! bigsmile.gif mano dvynem jau 7menesiukas eina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2014 12 09, 08:40)
O kiek cia dvynuku besilaukianciu!!! bigsmile.gif  mano dvynem jau 7menesiukas eina wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Tino, laukiam laukiam tavo ziniu ir naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,atsikeliau su mintim,kad noriu pas Paolo blush2.gif bet toks tinginys apemes,kad siaubas doh.gif reikia kazkaip ruostis,puostis ir bandyt nuvaziuot RAMIAI lotuliukas.gif pavalgyt su savo neklauzada

Geros dienos visoms!
Atsakyti