Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam pilvukus toliau

Kyka666 sveikinu sulaukus savo stebuklo 4u.gif ir dar vienas balionelis uz pereitus vargus 4u.gif sveikit ir stiprekit dabar wub.gif

Tino, visgi nuojautos ir sapnai issipilde thumbup.gif Sveikinimai kuo didziausi, dabar jau galesi pradet megzt ruzavus batukus biggrin.gif Nuostabu wub.gif
Atsakyti
kyka sveikinimai,stiprekit abi wub.gif 4u.gif

tino NEREALIAI,didziausi sveikinimai,kaip nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

as labai labai noriu,svajoju mergytes, bet jai bus berniukas labai nenusiminsiu,svarbu sveikas ,sveika:) snd .pridaviau slapimo tyrimus ir paseli ,kita antradieni mano genetiniai,bet lyties dar neprasysiu sakyti ar spelioti ,nes po to gali pasikeisti,praeita nestuma is padziu iki 17 sav sake mergyte o po to visgi brolis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 09 gruodžio 2014 - 15:57
Tino bigsmile.gif didziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif jetus kaip fainai, o tai jau puikiai mate? nu super!
thumbup.gif
Atsakyti
Kaip faina,TINO sveikinu jus-matai nuojauta nepavede thumbup.gif thumbup.gif Dvi mergytes ir sveikutes wub.gif wub.gif wub.gif nerealu wub.gif wub.gif super clap.gif
Tai rytoj Atisiuko naujienu laukiam ax.gif
Imeciau kelias foto ir as i albumeli-reikia atsinaujint smile.gif
Ir tuo paciu jusu paziurejau,jetus kaip faina ir pilvukus galetumet dazniau nufotkint,Edeniuko labai graziai jau matosi kad lenda nestuke.gif i prieki wub.gif
Gal as ryt irgi nufotkinsiu savo pilvuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 12 09, 16:55)
Sveikos. Prasinešu.

Tino, super thumbup.gif wub.gif vistik sapnai tikrai pildosi thumbup.gif Edenut, ir tu dar sansu turi reiskias lotuliukas.gif as tai jau ne, nes berniuka tik sapnuoju bigsmile.gif
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 12 09, 18:38)
Tai rytoj Atisiuko naujienu laukiam ax.gif

Afrodite69, ryt laukiam Armanteles naujienu, o maniskes tik penktadieni ax.gif
Kyka666, labai sveikinu susilaukus dukrytes wub.gif Mes su gelta irgi gulejom ligoninej, bet viskas gerai, daznai ji buna padidinta vaikuciams 4u.gif Labai gaila, kad gimdymas su tokiomis komplikacijomis, net nenoriu pagalvoti, ka tau teko istverti verysad.gif Bet labai labai sveikinu - tu tikra supermama 4u.gif

kokios smagios zinios forume thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 12 09, 18:38)
Gal as ryt irgi nufotkinsiu savo pilvuka mirksiukas.gif

Aha, reiks ir man nusifotkint, nes ziuriu jau kaip Edeniuko pilvukas ir mano bus, negi dabar nusileisi bebe.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 12 09, 16:38)

Imeciau kelias foto ir as i albumeli-reikia atsinaujint smile.gif
Ir tuo paciu jusu paziurejau,jetus kaip faina ir pilvukus galetumet dazniau nufotkint,

Afrodite, saunus pirkinukai thumbup.gif Vezimelis labai fainas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 12 09, 17:46)
Afrodite, saunus pirkinukai  thumbup.gif  Vezimelis labai fainas  rolleyes.gif

Ačiū jums visoms už gražius palinkejimus 4u.gif jo edenuk būtinai nepaliksiu taip,vaziuosiu privačiai y kokia klinika,nes čia UK jie y viska nekaip žiuri,,nors sake pašalino visa placenta,bet maža kas,,,čia ateina akušerė po gimdymo 10 d kzk žiūrėti kaip sekasi man,mazxikei,swori,ūgį matuoja,tj sakiau kad norėčiau skano,sako kad nėra tam pagrindo daryti,nebent LB kraujuociau stambiais kresuliais,arba butu nežmoniškai smardus kwapas,,,Nū UK yra UK,bet kas liečia gimdymą likau patenkinta..nors tos reples išgąsdino mane LB LB,bet buvo super profe daktare pora traukimu ir ištraukė mano zuikute,buvo nuospauda ant zanduko bet jau db vos vos nesimato..o jums visoms linikų kuo geriausiu emocijų belaukiant savo mazuliuku stebukliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 12 09, 19:46)
nors tos reples išgąsdino mane LB LB,bet buvo super profe daktare pora traukimu ir ištraukė mano zuikute,buvo nuospauda ant zanduko bet jau db vos vos nesimato..o jums visoms linikų kuo geriausiu emocijų belaukiant savo mazuliuku stebukliuku  wub.gif

sakes tos reples kaip "baisiai" skamba doh.gif na svarbiausia zymes jau beveik nebeliko, na ir linkim kad jokiu komplikaciju nebebutu sekmingai sugytu 4u.gif 4u.gif

Tino, as jau rasiau kad super duper, nerealu mergytes wub.gif

Aha Atisa
ziurek vienodai ir pilvai gal kils biggrin.gif nu siandien mano zinokit dar didesnis, nezinau jau bus per kucias 17 savaiciu, sese sako taigi nesimatys dar nu blyn kaip tie zmones isivaizduoja kad pilvas isauga 35 savaite?! lotuliukas.gif jau per kucias itariu bus visai normaliai .. Ir drauge savaitgali nustebo kaip as masazui ant pilvo negaliu gulet, blyn sakau jau tuoj 4 menesiai tai kur tu manai tas leliukas pasideda - i uzpakali lotuliukas.gif nu taip su rubais ant manes nesimato gal del to nepastebi doh.gif

o siandien mano daktare visai pasirode nebepikta ir tokia gana sistemiska, pagaliau gavau nesciosios kortele clap.gif: ir del skano, nu blyn ji baisiai atkalbinejo bet paskui sako atsistojus - nori gulkis ziurim su sypsena smile.gif nu ji sako kazkada ir rentgenas nekenke, ale buvo neirodyta, o nuo echo ale silumos srautas patenka leliukui ir jis muistytis pradeda ir pan., nu bet sutarem kad genetiskai ziures tik sausio gale tad dabar tarpini greita skana darom, tai jetus koks didelis net per nekoki echo biggrin.gif Tik labai trumpam kadangi rode, tai tiek tik kad virsijo jau tas normas sake nuo 13s6d nebematuoja pagal sikniuka galvyte, o skersai jau visus matmenis ima, tai ji tu matmenu nedeliojo, bet sako matai kad jau nebetelpa tai tikrai didesnis nei 14 sav thumbup.gif ( ryt 15 lygiai sueina) zodziu viskas super, rankytes pamosikavo isitaises kojas istieses sau guli wub.gif wub.gif jetus kaip miela tik tais momentais patiki tuo stebuklu wub.gif O dabar lauksim sausio galo...

Na ryt Armantes skanas ax.gif

Afrodite einu apziureti nuotraukyciu smile.gif

Atsakyti
Tino
Nuosirdziausi sveikinimai!!! 2 mergaites pasaka!!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu Burbuliacija uz pagyras 4u.gif 4u.gif
Oi,tai rytoj Armantele eina,tai laukiam oi kaip laukiam ziniu ir tikiuos kad jau nusispalvins thumbup.gif
Edeniuk, as manau kad tikrai jau matysis ir su drabuziais tavo pilvukas mirksiukas.gif na nebent drabuziai bus labai platus smile.gif Nors drabuziai tikrai kazkaip vizualiai sumazina pilvuka.Nes kai nusifotkini su drabuziais ir nuoga pilvuka tai nuogas atrodo tikrai didesnis. blush2.gif O jau kaip faina kad gydytoja tokia saunuole ir su maziuku savo susitikai thumbup.gif superine doze teigamiu emociju wub.gif
Mano kiek jau ziuri,tai vis guli skersas ir rankytes virs galvytes,tiksliau viena rankyte apkabines galvyte o kita ausi vis laiko biggrin.gif
Na,man kai jau dare skana velesniam laike tai irgi jau tu mm nebesake.Bet tada jau svori suzinojau pirma kart.O ismatavimus dare jie slaunikaulio,zastikaulio,galvytes ir t.t.Labai tikiuos kad per kita susitikima pamatuos mano maziuko svori,idomu kiek paaugo jau ax.gif
As ant pilvuko jau senokai nebegaliu miegot doh.gif nors tik taip ir temiegodavau.Ant nugaros jei guliu pradeda man oro trukti,tai tik ant sonu ir tik su pagalva,nes kitaip pilva tempia i ta puse ant kurios guliu,o kita puse tai toks jausmas kad oda sutruks.Jau miegot nebepatogu darosi.
Atsakyti
EDENA, kokias malonias emocijas turejai wub.gif

AFRODITE, ech kaip laukiu kol mano pilvuzas bus toks kad reiktu pagalves... ax.gif dabar rytais tai kaip ir nieko, o po pietu kaip gerai pavalgius atrodau blush2.gif nu bet turbut nera ko noret tiek svorio netekus...

Atsakyti
Edena, kaip faina kad susimatei su pilvinuku wub.gif Dabar bus lengviau kaledu laukt smile.gif Bet dabar tik sausio gale? ilgokai ar ne doh.gif

Del pilvo tai as net nezinau merginos, pvz ryte tai beveik kaip jo ir nera, o vakare tai jau visas geras pilvuzas, todel as vis dar galvoju kad tas pilvas pas mane nuo valgymo daugiau o ne del mazyliu blush2.gif Nors aiksu seniau pavalgius jis toks didelis pas mane nubudavo, bet jau ir nemankstinu jo kiek laiko. Aisku, kazkiek jis jau kaltis pradeda, bet po drabuziais tai niekas net neitartu dar kad nestuke.gif

Siand kazkaip visa diena prabust negaliu. Ryte jauciaus nedamiegojus, pamiegojau diena- tai visa diena po to jauciuos persimiegojus doh.gif . Traukia i horizontalia padeti nors tu ka, energijos labai nera sindien. Ir skrandis gurgia visa diena, niekuom jo nuramint negaliu.

noreciau akd kasnors kanors skanaus pagamintu siendien ir nereiktu paciai galvoti biggrin.gif
Atsakyti