Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 27, 17:59)
man biggrin.gif bet as uk :/

Siuskis!
Atsakyti
nu va buvau pas gp , del astmos nieko negi duoti , nes laukiuosi . O del crinones , pasake , jai is klinikos mums atsiustu emaila , ir rekomenduotu kad tau reikia , mes tik tada galime israsyti . Tad va taip .
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 27, 16:38)
Dave dvi nuotraukytes.Vienas kur atitinka6sav2d 6mm o kitas kur 7sav1d 10mm.Kazkaip itomiai vienoj nuotraukoj ismatuotas visas vaisius,o kitoj kitaip.Sunkiai jos ten ka mate,net antra sesele atejo ziuret.Toks jausmas kad jis isgyvens,nes nenores mamytes palikt..net graudu zinokit panos  verysad.gif

Nu ne tragiskas tas skirtumas, toks vaizdas kad tos seseles nelabai pacios ten gerai mate. Nu nebent dar is sirdies darbo dar kazka pamate bet tau nepasake. Pas mane irgi nebuvo vienodi embrioniukai, vienas 9mm kitas 7 buvo, bet dabar jie jau susivienodino. As kiek intike sedziu ir skaiciau apie dvynius, tai labai daug istoriju kad dydziai ir dienos neatitinka pradzioj, bet po to viskas buna gerai
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 27, 18:18)
nu va buvau pas gp , del astmos nieko negi duoti , nes laukiuosi . O del crinones , pasake , jai is klinikos mums atsiustu emaila , ir rekomenduotu kad tau reikia , mes tik tada galime israsyti . Tad va taip .

Nu ka, tai turbut nebeieskosi jo?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 27, 17:23)

Papildyta:

parasiau tai panelei , kur katik cia parase, na bus matyt , jai ne tai ne . matyt ir nereikia . Zinau is savo darba tris paneles , jos irgi su ivf , visos nesioja pilvukus jau(nesu drauge tai neklausiu kas kaip ) bet matomai ir jom nerase , nes ta pati ligonine
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 27, 19:23)
Nu ne tragiskas tas skirtumas, toks vaizdas kad tos seseles nelabai pacios ten gerai mate. Nu nebent dar is sirdies darbo dar kazka pamate bet tau nepasake. Pas mane irgi nebuvo vienodi embrioniukai, vienas 9mm kitas 7 buvo, bet dabar jie jau susivienodino. As kiek intike sedziu ir skaiciau apie dvynius, tai labai daug istoriju kad dydziai ir dienos neatitinka pradzioj, bet po to viskas buna gerai
4u.gif
Papildyta:

Tos seseles man isvis kazkokios pasimetusios.Pasake,kad sirdutes plaka gerai,bet paklausyti garsu neklause.Maciau,tik kaip jos plaka ir viskas. g.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 27, 19:25)
parasiau tai panelei , kur katik cia parase, na bus matyt , jai ne tai ne . matyt ir nereikia . Zinau is savo darba tris paneles  , jos irgi su ivf , visos nesioja pilvukus jau(nesu drauge tai neklausiu kas kaip ) bet matomai ir jom nerase , nes ta pati ligonine

Patarciau tau progesterone pasidaryt kad butum rami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 27, 17:30)
Tos seseles man isvis kazkokios pasimetusios.Pasake,kad sirdutes plaka gerai,bet paklausyti garsu neklause.Maciau,tik kaip jos plaka ir viskas.  g.gif
Papildyta:

Patarciau tau progesterone pasidaryt  kad butum rami  4u.gif

mergaites as jum sakiau ne viena karta , niekas cia nedaro jokiu tyrimu , kad as uzsimaniau .. ar kad man butu ramiau . As net kai papuoliau i ligonine kraujuodama su nestumu , man nepaeme kraujo ir nepatikrino hcg ..
Gal pas jus anglijoj , ar kur esat yra kitaip . Pas mane cia siaurinej airijoje , tokios taisykles . Galli reikalaut nereikalavus, jie nieko nedarys , jai tas priestarauja taisyklem .

Vienu zodziu toks jausmas , kad save jau reik nurasyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KaraLinda*: 27 lapkričio 2014 - 18:51
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 27, 14:45)
Mergytes,as su tokiom naujienom.Laukiuosi dvynuku,plaka dvi sirdutes,bet vienas mazesnis savaite laiko  verysad.gif .Labai liudna,bet tokia tiesa.Kitas skanas gruodzio 8d.Sako ziuresim tada,Nezinau net ka daugiau pasakyti.Uz ta viena garantavo,sako viskas gerai nes rodo kad 7sav1d,o kitas 6sav2d.Sako per didelis skurtumas.  verysad.gif
Papildyta:

Eik pas Gp ir israsys Jis butinas tikrai iki 12sav,nebent tavo progesteronas gerikai aukstas.

Tu tik nepasiduok, kovok 4u.gif Nenurasyk per anksti.. niekada nezinai
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 27, 18:34)
.
Vienu zodziu toks jausmas , kad save jau reik nurasyti  verysad.gif

Nu tik apsiramink. Jeigu sake kad nereikia, vadinasi ju tokia praktika ir isties nereikia. Gal tavo protokole maziau uzslopino hormonus pradzioj ir viskas isties vyksta normaliai. Tu schemu niansu yra be galo daug, mes juk isties nezinom visu subtilybiu.
Nusiteik pozityviai ir dziaukis nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 27, 18:43)
Nu tik apsiramink. Jeigu sake kad nereikia, vadinasi ju tokia praktika ir isties nereikia. Gal tavo protokole maziau uzslopino hormonus pradzioj ir viskas isties vyksta normaliai. Tu schemu niansu yra be galo daug, mes juk isties nezinom visu subtilybiu.
Nusiteik pozityviai ir dziaukis  nestuke.gif  mirksiukas.gif

na pasistenksiu. Nes nieko kitko ir nebelieka daryti . smile.gif
Atsakyti
Merginos,kas dar siandien skanavosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 27, 19:51)
Merginos,kas dar siandien skanavosi?  g.gif

Galileja turejo, as ryt einu
Atsakyti
Oho, na ir priplepejot! Aciu uz nauja temute, KaraLinda 4u.gif

Kristiana, as irgi manau, kad reiktu labiau tiketi savo mazuliais wub.gif neigiamu emociju jiems dabar maziausiai reikia wink.gif

Mercuria, nenustoji dziuginusi savo rezultatais thumbup.gif Sveikinu su grazia pradzia!

Foksiuke, smagu kad nebuvo taip jau baisu kaip manei smile.gif na bet kiekis pas tave galingas, jooo.. blink.gif Linkiu, kad ir apsivaisinusiu skaicius maloniai nustebintu 4u.gif

As irgi jau po vieno is didesniu ivykiu siame procese - turiu 12 subrendusiu ir IMSI apvaisintu kiausineliu ax.gif ryt ryte suzinosiu ju kokybe, tai nezinau kaip cia miegoti seksis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 27 lapkričio 2014 - 20:39