Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 27, 22:12)
tai jau taip... svarbiausia augtų ir vystytųsi tas mano moliūgėlis smile.gif

Sėkmės merginoms rytoj!

Moliugelis wub.gif wub.gif wub.gif taip graziai nuskambejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2014 11 27, 22:17)
Sveikos merginos smagu uz jus pas ka geri rezultatai, o kam ne kokie tai stiprybes  4u.gif
As su smlasiu klausimu, man isodino dvieju dienu embrionuka, kelinta DPI jau darete testuka ir kazka rode? Vis laukiu kokiu simptomu ar kazko bet visiskai nieko, siandien dar tik 6DPI, bet kas keisciausia tai pries isodinant ir kelios dienos po to buvo labai jautri krutine, buna man kartais taip pres mmm bet dabar ji jau nebejautri tai kaip cia taip?

Bena, ir tu po IVF jau bigsmile.gif Na nesmagu vėl tokioj temoj susitikti, bet vistiek.. 4u.gif Jei tau sodino tik vieną, tai gali ilgai nerodyti.

Man šiandien 19DPI ir aš nieko nejaučiu, taip kad ramiai mirksiukas.gif Šiandien buvau pas ginę ir pilvelyje pamatė tris puslytes.. blush2.gif Sekantis pasimatymas 12 11, tada sakė žiūrės kaip vystosi ir kaip plaka širdutės.. smile.gif

Kristiana, nusiramink, gal netiksliai pamatavo, juk mažyliai dar tokie mažuliukai... O net jei ir vienas liks, juk tai taip pat puiki žinia! Pasistenk galvoti pozityviai.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2014 11 28, 01:48)
Bena, ir tu po IVF jau  bigsmile.gif  Na nesmagu vėl tokioj temoj susitikti, bet vistiek.. 4u.gif  Jei tau sodino tik vieną, tai gali ilgai nerodyti.

Man šiandien 19DPI ir aš nieko nejaučiu, taip kad ramiai  mirksiukas.gif  Šiandien buvau pas ginę ir pilvelyje pamatė tris puslytes.. blush2.gif  Sekantis pasimatymas 12 11, tada sakė žiūrės kaip vystosi ir kaip plaka širdutės.. smile.gif

Kristiana, nusiramink, gal netiksliai pamatavo, juk mažyliai dar tokie mažuliukai... O net jei ir vienas liks, juk tai taip pat puiki žinia! Pasistenk galvoti pozityviai.

Jau apsiraminau.Kaip bus taip smile.gif bet tavo naujienos tai ohoho thumbup.gif primink keliu dienu tau sodino? NETGI TRIIIIS blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 28 lapkričio 2014 - 01:14
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 28, 02:13)
Jau apsiraminau.Kaip bus taip  smile.gif bet tavo naujienos tai ohoho  thumbup.gif  primink keliu dienu tau sodino? NETGI TRIIIIS  blink.gif

Kažkaip tikėjausi, kad du, bent dar neatsigaunu, kad liko visi trys.. blush2.gif

Man sodino du dviejų dienų ir vieną penkių. Šiai dienai visi liko.. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nu ir naujienu gausumas!!! Smagu skaityt tiek visko!!!

Persikute123, Foksiuke puikus skaiciukai thumbup.gif

Delfinukas mmm, kaip smagu turejo but pamatyt puslyte wub.gif Lauksim su tavim ir kristiana1 kartu gruodzio 8d. mirksiukas.gif

*KaraLinda* istemsi ir viskas bus puikiai 4u.gif

Piktukė OHO, visi 3 !!! Sveikinu 4u.gif

Kaip Kitos mergaites laikotes? Vitaleja?

Dar taip pagalvojau, kad Kazkieno zmona tai dingo ir dingo kaip i vandeni g.gif

Na o as laukime smile.gif Skambino daktariukas dabar, sake visi 12 mano grazuoliu ir toliau auga... tie 5 top quality sake stipruoliai ir viskas good bigsmile.gif Ryt 9 ryto isodinimas, tai laukiu nesulaukiu...Sake sodins 2, bet 1 top quality, o kita medium quality.... o likusius visus saldys.

Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 27, 23:23)

Ir vel lauksim abi,nes ir man paskyre gruodzio 8d  smile.gif

Sveikos mergaitės,

nu koks fainas sutapimas Kristiana, draugiškai lauksim pasimatymo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vitaleja @ 2014 11 28, 00:09)
Moliugelis wub.gif  wub.gif  wub.gif taip graziai nuskambejo  bigsmile.gif

vyras daug moliūgų sėklų valgė prieš IVF, tai ir praminiau smile.gif
Papildyta:
[quote=Piktukė,2014 11 28, 00:48]

Man šiandien 19DPI ir aš nieko nejaučiu, taip kad ramiai mirksiukas.gif Šiandien buvau pas ginę ir pilvelyje pamatė tris puslytes.. blush2.gif Sekantis pasimatymas 12 11, tada sakė žiūrės kaip vystosi ir kaip plaka širdutės.. smile.gif

oho thumbup.gif man irgi įkėlė tris, bet pasiliko tik vienas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Mercuria @ 2014 11 28, 09:34)
Labas rytas  4u.gif

Na o as laukime smile.gif  Skambino daktariukas dabar, sake visi 12 mano grazuoliu ir toliau auga... tie 5 top quality sake stipruoliai ir viskas good bigsmile.gif Ryt 9 ryto isodinimas, tai laukiu nesulaukiu...Sake sodins 2, bet 1 top quality, o kita medium quality.... o likusius visus saldys.

puikiai viskas klostosi, kuo dideliausios sėkmės tau ryt mergyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif kaip smagu skaityti si foruma,kai visom pakolkas tik sekasi thumbup.gif bet atejo i galva tokia mintis,kad gal mum nestukem jau laikas palikt virusiuku ir kraustytis is cia g.gif ne todel,kad nebesinori cia buti,bet gal per daug uzkariavom jau nestukiniais plepesiais mes temute,ir kitom mergytem sunku tai skaityti.Kaip jus manot ? nestuke.gif
Atsakyti
Man asmeniskai visai nesunku skaityt, o tik dziugu, smagu, kad Jums viskas super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2014 11 28, 11:50)
Man asmeniskai visai nesunku skaityt, o tik dziugu, smagu, kad Jums viskas super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Laukiam daugiau nuomoniu biggrin.gif jei ka sedesim visos cia nestuke.gif
Papildyta:
Marselle laukiam naujienu smile.gif
Atsakyti
Prisoduodu smile.gif viskas gerai,sirdele plaka,7mm

Tikrai kiek daug naujienu smile.gif trynukai! Eina sau! Isivaizduoju,kad kartu ir dziaugsmas ir baime,nes rankos dvi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 11 28, 13:39)

Tikrai kiek daug naujienu smile.gif trynukai! Eina sau!  Isivaizduoju,kad kartu ir dziaugsmas ir baime,nes rankos dvi smile.gif

Geros naujienos thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Marselle,2014 11 28, 12:39]

kaip faina ir džiugu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 28, 10:41)
Labas rytas visoms  4u.gif  kaip smagu skaityti si foruma,kai visom pakolkas tik sekasi  thumbup.gif  bet atejo i galva tokia mintis,kad gal mum nestukem jau laikas palikt virusiuku ir kraustytis is cia  g.gif  ne todel,kad nebesinori cia buti,bet gal per daug uzkariavom jau nestukiniais plepesiais mes temute,ir kitom mergytem sunku tai skaityti.Kaip jus manot ?  nestuke.gif

ir aš nežinau, buvo ir man viena dieną tokia mintis, kad gal mergaitėms neįdomu ir mums jau reikėtų keltis kažkur kitur. Pritarsiu jūsų daugumos nuomonei mirksiukas.gif
Atsakyti