Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Persikute123 @ 2014 11 27, 21:32)
Oho, na ir priplepejot! Aciu uz nauja temute, KaraLinda 4u.gif

Kristiana, as irgi manau, kad reiktu labiau tiketi savo mazuliais wub.gif neigiamu emociju jiems dabar maziausiai reikia wink.gif

Mercuria, nenustoji dziuginusi savo rezultatais  thumbup.gif Sveikinu su grazia pradzia! 

Foksiuke, smagu kad nebuvo taip jau baisu kaip manei  smile.gif na bet kiekis pas tave galingas, jooo.. blink.gif Linkiu, kad ir apsivaisinusiu skaicius maloniai nustebintu 4u.gif

As irgi jau po vieno is didesniu ivykiu siame procese - turiu 12 subrendusiu ir IMSI apvaisintu kiausineliu ax.gif ryt ryte suzinosiu ju kokybe, tai nezinau kaip cia miegoti seksis doh.gif

Vauc ir neblogas skaiciukas,su kuo ir sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 11 27, 20:32)

As irgi jau po vieno is didesniu ivykiu siame procese - turiu 12 subrendusiu ir IMSI apvaisintu kiausineliu ax.gif ryt ryte suzinosiu ju kokybe, tai nezinau kaip cia miegoti seksis doh.gif

Sveikinimai..dabar kad tavo persikuciai tik siltai saugiai augtu 4u.gif
Pas mane siai diena 15 apsivaisino is 29, bet tik ryt gydytojas sake kazkokias prognozes duos, nes kol kas cia tik pirminis procesas...
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 11 27, 21:09)
Sveikinimai..dabar kad tavo persikuciai tik siltai saugiai augtu  4u.gif
Pas mane siai diena 15 apsivaisino is 29, bet tik ryt gydytojas sake kazkokias prognozes duos, nes kol kas cia tik pirminis procesas...

Aciu wub.gif
Manau pas Tave super skaicius apsivaisinusiu! thumbup.gif Laikom kumscius toliau, ryt mums svarbi diena, nes ir pas mane tik pirminis fear.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smagu uz jus pas ka geri rezultatai, o kam ne kokie tai stiprybes 4u.gif
As su smlasiu klausimu, man isodino dvieju dienu embrionuka, kelinta DPI jau darete testuka ir kazka rode? Vis laukiu kokiu simptomu ar kazko bet visiskai nieko, siandien dar tik 6DPI, bet kas keisciausia tai pries isodinant ir kelios dienos po to buvo labai jautri krutine, buna man kartais taip pres mmm bet dabar ji jau nebejautri tai kaip cia taip?
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2014 11 27, 20:17)
Sveikos merginos smagu uz jus pas ka geri rezultatai, o kam ne kokie tai stiprybes  4u.gif
As su smlasiu klausimu, man isodino dvieju dienu embrionuka, kelinta DPI jau darete testuka ir kazka rode? Vis laukiu kokiu simptomu ar kazko bet visiskai nieko, siandien dar tik 6DPI, bet kas keisciausia tai pries isodinant ir kelios dienos po to buvo labai jautri krutine, buna man kartais taip pres mmm bet dabar ji jau nebejautri tai kaip cia taip?

daryk 10 dpi , as katik pro ta praejau . mano buvo 3 dienu , gadinsu testus anksciau ir bereikalo nervinaus, nes nieko nerode smile.gif tad kantrybes 4u.gif
Atsakyti
gal kas lankotes pas Grazina Bogdanskiene, kokie atsiliepimai, ka manote ar verta pas ja vaziuot, esu girdejus kad ji labai arogantiska?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 27, 15:38)
Dave dvi nuotraukytes.Vienas kur atitinka6sav2d 6mm o kitas kur 7sav1d 10mm.Kazkaip itomiai vienoj nuotraukoj ismatuotas visas vaisius,o kitoj kitaip.Sunkiai jos ten ka mate,net antra sesele atejo ziuret.Toks jausmas kad jis isgyvens,nes nenores mamytes palikt..net graudu zinokit panos  verysad.gif

Kristiana, nesinervink, as manau,kad cia viskas normalu. Jie ir neturi buti vienodi. Kiekvienas embrionas vystosi savo greiciu, ir jie neturi buti apsoliuciai vienodi. Man tai neatrodo cia kazkas blogo. Abu jie augs ir vystysis, ir tikrai gims sveiki ir grazus, ir tikrai neidentisko svorio ar dydzio. :-D
Atsakyti
sveikos merginos, o aš tik dabar parsiradau namo. Mano pilvelyje matosi viena puslytė, gydytoja sakė dar per anksti kažką įmatyt daugiau, nes šiandien 5 sav. ir dvi dienos. Tai va tokios naujienos smile.gif dabar važiuosiu gruodžio 8 d.

Kristiana, kaip faina, pamatysi, viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 27, 22:05)
sveikos merginos, o aš tik dabar parsiradau namo. Mano pilvelyje matosi viena puslytė, gydytoja sakė dar per anksti kažką įmatyt daugiau, nes šiandien 5 sav. ir dvi dienos. Tai va tokios naujienos smile.gif dabar važiuosiu gruodžio 8 d.
Kristiana, kaip faina, pamatysi, viskas bus gerai  wink.gif

oj tai dar labai anksti 4u.gif nu bet svarbu kad kazkas matosi smile.gif nedaug cia beliko iki tos gruodzio 8 4u.gif
Atsakyti
tai jau taip... svarbiausia augtų ir vystytųsi tas mano moliūgėlis smile.gif

Sėkmės merginoms rytoj!
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 27, 22:12)
tai jau taip... svarbiausia augtų ir vystytųsi tas mano moliūgėlis smile.gif

Sėkmės merginoms rytoj!

man dar 3 savaites iki pasimatymo blush2.gif wub.gif irgi meldziuosi kad tik istempciau iki tiek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 11 27, 23:57)
Kristiana, nesinervink, as manau,kad cia viskas normalu. Jie ir neturi buti vienodi. Kiekvienas embrionas vystosi savo greiciu, ir jie neturi buti apsoliuciai vienodi. Man tai neatrodo cia kazkas blogo. Abu jie augs ir vystysis, ir tikrai gims sveiki ir grazus, ir tikrai neidentisko svorio ar dydzio. :-D

Aciu tau,tikrai jei ne supermamu forumas mums butu sunku viska savyje laikyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 28, 00:05)
Kristiana, kaip faina, pamatysi, viskas bus gerai  wink.gif

Ir vel lauksim abi,nes ir man paskyre gruodzio 8d smile.gif
Atsakyti